Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - matsukan

Sivuja: [1] 2 3 ... 101
1
Joo 32-bittisen käyttiksen asentamisessa ei ole enää järkeä.

Totuus on se että kaikki kehitys tuo on menossa siihen että vain 64 bittisiä käyttöjärjestelmiä mitä tulee sovelluskehityksessä.  Osana tätä keitystä tulee myös Lubuntujen varianttien kokemaan tämän kohtalon.

Ehkä esim FF käännetään vielä 32 biittiseksi mutta tuolla olevia "ominaisuuksia" ei korjata enää korkealla priorityllä.

2
Multimedia ja grafiikka / Vs: ? Gimp select ?
« : 26.10.20 - klo:20.12 »

Gimp on tällä voimakkaan kehityksen alla ja siitä tulee väistämättä ongelmia vaikka väliriliisit merkitään vakaiksi.

3

Voit kokeilla myös perusubuntun asentamista. Hyvin todennnäköisesti valikot ja suomennos on viety pitemmälle kuin noissa derivaateissa ...  8)

4
Tuohon voi ainkain prosessorin puolesta asentaa kumman vain version jakelusta. Jos esiintyy virheitä ja ei tunnu toimivan niin silloin koneessa on jotakin vikaa joka viittaa siihen että kannattaa vaihtaa kone jos vain pystyy budjetin puolesta. Tuon ikäulokan koneita löytyy halvallakin kunhan etsii esim Tori.fi:stä.

5
Ensimmäinen 32 bittinen versio ja jälkimmäinen on 64 bittinen. Kokeile ensin tuota 32bittistä versiota.

Koodia: [Valitse]
lscpu
näyttää prosessorin tiedot.

--

Tuolla näyttää olevan aika vanhaa jakelua tarjolla. Ota tuo 18.04 versio joka on perusjakelun LTS versio

6
Yleistä keskustelua / Vs: Microsoft Edge
« : 25.10.20 - klo:22.50 »

 ;D Miten niin "uusi tapa toimia " ?

7

Git:n pohjautuvaa versionhallintaa on nyt helppo kopioida ja hajauttaa ympäri maapalloa mutta se että se github tili on suljettu tuottaa merkittävää haittaa ohjelman käyttäjille koska päivittäminen pitää miettiä uudestaan.

Tämä ei estä ohjelmointia (mukauttamista muutoksiin).

8
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Nvidia ajurin asennus
« : 22.10.20 - klo:23.44 »

Miksei sinun Ubuntusi tunnista automaattisesti korttiaja ehdota sitä Software & Updates ohjelmassa ? Mikä Ubuntu sinulla on käytössä ?

9
Yleistä keskustelua / Vs: Microsoft Edge
« : 22.10.20 - klo:23.41 »

 ;D ;D ;D

Ihmiset näköjään haluavat uskoa siihen että M$ harrastaisi hyvätekeväisyystä ... Voihan olla Wintoosta tulee yksi jakelu muitten joukkoon mutta ei se muuta M$ ansaintalogiikkaa. En käytä Edgeä edes Windows koneilla joita minun pitää joskus käyttämään.

10
Millä tavoin saisin varmuuskopioitua mahdollisimman helposti server asennuksen vaikka kerran viikossa ulkoiselle kovalevylle ?

12
Jos dokumenttia ei ole tarkoitus editoitda niin se kannattaa muuntaa pdf muotoon sisällyttää muotoilun ok käyttöympäristöstä huolimatta. Kun asia on ratkaistu niin ensimmäistä viestiä pitäsi muokata siten että otsikko kentässä näkyy ratkaistu

13
Pelit / unvanquished on open sourcea
« : 15.09.20 - klo:22.27 »
https://unvanquished.net/now-we-are-free/

Jokainen lukea pitkän selostuksen tuosta mutta mikäli oikein ymmärsin Linux  ympäristö on nyt mainstreamia mitä tulee pelaamiseen. :D

14

Mmmh sori luin väärin.

Mikä VGA jakaja on kyseessä ? Mikäli oikein ymmärrän niin se ne jakaa saman kuvan kahteen eri näyttöön.

15

Eikö tuo emolevy ole legacy tavaraa jos ajatellaan pelaamista ? Ja muutenkin ... ddr2 muistilla ?

16

Muuutitko 32 bittisen järjestelmän 64-bittiseksi ilman uudelleenasentamista ? Et voi mielestäni muuttaa 32-bittisestä suoraan 64-bittiseksi vaan asennus pitää tehdä alusta asti uudestaan.

17
Yleistä keskustelua / Vs: Raspi vai mini?
« : 22.07.20 - klo:19.46 »

Mini pc. Rasbit on kuitenkin devtech juttuja varten.

18
Yksi vaihtoehto on ostaa joku halpa kytkin ja kokeilla auttaako se ongelmassa. Nettikaupat antavat vielä palautusaikaa jos ei ole valmiina semmoista.

19

Ei sinänsä mihinkään erityiseen ohjelmaan.  Tuli vain mieleen onko näissä mitään salausta tms takana. Yritin etsiä oraakkelin kautta mutta en löytänyt mitään mistä olisi ottanut kiinni.

Sivuja: [1] 2 3 ... 101