Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - KaVi

Sivuja: [1]
1
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 05.05.15 - klo:19.32 »
Tuohon akun kestoon tuli parannusta päivityksen myötä ja nyt vappuna kun palautin laitteen tehdasasetuksille, niin tuntuu että akun kesto parani vieläkin. Liekö ollut jotain ylimääräisiä tausta ohjelmia käynnissä kun on tullu asenneltua ja poisteltua erillaisia appsejä.

Ilmoitukset sen verran aiheuttaa ihmetystä kun joskus niitä tulee ja joskus ei. Tekstiviesteistä tulee aina, Gmailin sposteista joskus, Twitteristäkin joitain, Facebookista ei mitään.

Ja nyt alkoi tuo kalenterikin taas synkronoimaan.

Multimediaviestien vastaan otto ei toimi vieläkään. Lähettäminen onnistuu kyllä. Mutta sekin on jo työn alla.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/telephony-service/+bug/1440853

Gps toimii satunnaisesti. Yleensä ei.

Muuten on kyllä kelpo laite ja käyttöjärjestelmä. Onhan se selvää että kun on vielä kehitys vaiheessa niin vikoja ja puutteita löytyy.

2
DNAn liittymällä en saa noita multimedia viestejä vastaan otettua. Lähettää kylläkin, mutta vastaan ottaa vain tyhjän viestin. Siis täysin tyhjän, ei edes lähettäjää ole. Viesti jää viesti sovellukseen roikkumaan nimettömänä eikä sitä pysty edes poistamaan sieltä.  :o Olen kokeillut valmiita asetuksi, jotka ilmeisesti sim-kortilta on luettu ja manuaalisesti syötettyjä. Sama vaiva molemmissa.

3
Ubuntu mobiililaitteissa / Kalenteri ei synkkaa enää.
« : 31.03.15 - klo:10.39 »
Nyt lakkasi Google kalenteri synkkaamasta. Samalla huomasin että tänään scopesta on hävinnyt tulevat tapahtumat ja tehtävät.
Koitin poistaa Google tilin ja lisätä uudelleen, tuloksetta. Scopen asetuksista poistin ja laitoin udelleen päälle tapahtumat ja tehtävät, tuloksetta. Ei auttanut reboottikaan.
Kalenterissa kun yrittää synkronoida, tulee kupla jossa lukee "Fail to sync".

Onko vastaavaa muilla?

4
No löytyihän se vastaus tähänkin ongelmaan. Tarpeeksi kun etsii ja kokeilee.
Eli tiedostohallinnassa pitikin yksinkertaisesti avata täydet käyttöoikeudet jotta muistikortin sisältöä pääsi näkemään.
Eipä tullut heti mieleen. :-[

5
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 29.03.15 - klo:10.03 »
Laiteessa tähän asti huomattu ainoa miinuspuoli on yläreunassa, mielestäni aika terävän oloinen reuna korvaa vasten.

Hanki tuommoinen suojus, niin ei ole niin terävä kantti ja suojaa kolhuilta.

http://www.ebay.ie/itm/121574081764?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Kannattaa myös ruudulle suojakalvot tilata.

http://www.ebay.ie/itm/381162506893?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Duocase ja suojakalvot on jo tuloillaan. Ja eiköhä tuohonkin totu ajan myötä.

Mites muilla on tuo akun kesto? Itse olen vasta kahdesti ladannut täyteen joten ei vielä osaa kunnolla sanoa kuinka kestää. Edelliset lataukset kestäneet vain päivän, puolitoista.

6
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 28.03.15 - klo:22.41 »
Kuvat saa suoraan muistikortille kameran ollessa päällä, pyyhkäisemällä alareunasta astukset esille. Sieltä kohta SD ja valitsee muistikortin.
Tuo soitto ääni asia kiinnoostaa minuakin. Ja vielä jos saisi eri soittajille eri soittoäänet.

7
Kuten kerroin, tiedostohallinta näyttää kortin, alareunasta pyyhkäisemällä, mutta ei sisältäviä kansioita tahi tiedostoja. Kortin nimi näkyy oiken mutta kun sen avaa niin ei näy mitään. Ja kortti on alustettu puhelimessa. Jonkin PDF sovelluksenkin latasin ja kokeilin mutta kyseisen sovelluksen avaa toiminto avasi samaisen tiedosto hallinta sovelluksen eikä löytänyt kuin kortin. Täytyykin etsi tuo Document Viewer ja kokeilla sitä.

8
Ongelmana uuden Ubuntu Phonen kanssa on tiedostojen löytyminen muistikortilta. Eli laitteessa on muistikortti sisällä ja siellä jotain sälääkin.
Erilliset asemat sovellus näyttää muistikortin olevan paikallaan. Kamerakin osaa korttia käyttää, musiikki scope ja soitin löytää ja näytää musiikit. Mutta, tiedosto hallinta sovellus, jonka latasin Ubuntu-kaupasta näytää kortin mutta ei mitään sisältöä. Puhelin tietokoneeseen liitettynä USBllä näyttää kaikki kansiot ja tiedostot kortilta.
Kortilla on, toistaiseksi vain koe mielessä, joku PDF tiedosto jonka haluaisin saada käyttööni puhelimessa. Vaan kun ei tiedostoja löydy.
Joku sovelluskin tietenkin tarvitaan PDFien tai muiden näyttämiseen. Sais olla sellainen joka osaa useampiakin tiedostomuotoja näytää.

Osaisko joku auttaa?

9
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 28.03.15 - klo:21.08 »
Nyt kun on laitetta pari päivää käyttänyt niin voi kertoa oman mielipiteen.

BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition laitteena on päällisin puolin asiallisen tyylikäs. Sopivan kokoinen käteen. Äänen laatu puheluissa on mielestäni oikein hyvä. Laiteessa tähän asti huomattu ainoa miinuspuoli on yläreunassa, mielestäni aika terävän oloinen reuna korvaa vasten.

Käyttöjärjestelmä vaikuttaa miellyttävältä käytettävyydeltään. Scopet varsinkin on hyvät. Lisää sovelluksia kun ajan kanssa niihin saisi, niitä odotellessa. Muutaman kerran kerran on käyttis hieman jumittanut, mutta palautunut melko nopeasti itsekseen toimintaan. Pieni ohjelmistoon liittyvä ongelma/puute löytyy itseltäni mutta laitanpa siitä oman ketjun.

Kaiken kaikkiaan hyvä ostos.  :D

10
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 26.03.15 - klo:19.25 »
Nyt on uusi Ubuntu puhelin koeajossa. :D Ensi tuntumalta hieno kokonaisuus.

11
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 25.03.15 - klo:18.09 »
Tänään tuli s-postia BQlta että on tilaus lähtenyt. Meilläkään ei toi UPS toimi mutta viimeks kun piti UPSllä lähettää tavaraa niin tekivät postin kanssa yhteistyötä ja sitä kautta tavara lähti. Sais vaan edes seuranta numeron niin vois kattella missäpäin toimitus menee.

12
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 16.03.15 - klo:06.13 »
BQ sanoo Twitterissä alkavansa lähettämään puhelimia 20 marraskuuta alkaen.
Katos katos, pikku typo. Siis maaliskuutahan tietenki tarkoitin.

13
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 15.03.15 - klo:21.55 »
BQ sanoo Twitterissä alkavansa lähettämään puhelimia 20 marraskuuta alkaen.

14
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 27.02.15 - klo:20.05 »
Mites tuo tilauksen peruuttaminen noin niinku rahojen palautuksen puolesta? Saatko kaikki rahat takaisin vai jääkö luottokortti yhtiölle osa? Mulla ainakin yhden toimittamattoman tilauksen purun yhteydessä kävi näin. Mä siis olen maksanut suoraan luottokortilla ei millään PayPalilla tai muulla.

15
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Ubuntu puhelin
« : 20.02.15 - klo:00.09 »
No niin. Pakko oli liityä keskustelu alueelle, koska sain tänään tilattua uuden Ubuntu puhelimen. Mulla tuo tilaus meni ihan OK. Siis alun sivusto ongelmien jälkeen. Itse en tajua koodauksesta tai muusta vastaavasta mitään, mutta tässä puolisen vuotta Ubuntua tietokoneella käyttäneenä olen täysin ihastunut tähän järjestelmään.  ;D Joten pakko oli hommata myös puhelin jossa on sama, toivottavasti yhtä hyvä, käyttis. Ihan vaan kokeilu mielessä. Kaikki uusi kiinnostaa, varsinkin valtavirrasta poikkeava.

Sivuja: [1]