Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - KaVi

Sivuja: [1]
1
Ubuntu mobiililaitteissa / Kalenteri ei synkkaa enää.
« : 31.03.15 - klo:10.39 »
Nyt lakkasi Google kalenteri synkkaamasta. Samalla huomasin että tänään scopesta on hävinnyt tulevat tapahtumat ja tehtävät.
Koitin poistaa Google tilin ja lisätä uudelleen, tuloksetta. Scopen asetuksista poistin ja laitoin udelleen päälle tapahtumat ja tehtävät, tuloksetta. Ei auttanut reboottikaan.
Kalenterissa kun yrittää synkronoida, tulee kupla jossa lukee "Fail to sync".

Onko vastaavaa muilla?

2
Ongelmana uuden Ubuntu Phonen kanssa on tiedostojen löytyminen muistikortilta. Eli laitteessa on muistikortti sisällä ja siellä jotain sälääkin.
Erilliset asemat sovellus näyttää muistikortin olevan paikallaan. Kamerakin osaa korttia käyttää, musiikki scope ja soitin löytää ja näytää musiikit. Mutta, tiedosto hallinta sovellus, jonka latasin Ubuntu-kaupasta näytää kortin mutta ei mitään sisältöä. Puhelin tietokoneeseen liitettynä USBllä näyttää kaikki kansiot ja tiedostot kortilta.
Kortilla on, toistaiseksi vain koe mielessä, joku PDF tiedosto jonka haluaisin saada käyttööni puhelimessa. Vaan kun ei tiedostoja löydy.
Joku sovelluskin tietenkin tarvitaan PDFien tai muiden näyttämiseen. Sais olla sellainen joka osaa useampiakin tiedostomuotoja näytää.

Osaisko joku auttaa?

Sivuja: [1]