Koita ihmeessä ja kerro kuinka kävi.
Asennus sujui ongelmitta, lukuunottamatta ohjeiden viimeistä kohtaa:
>>Adding pure:dyne - Installing standard menus, icons and pure:dynification ¶
>>
>>All the settings are packed in the puredyne-settings package. However it will work for users created *after* you installed it. In this case you can copy them >>manually from /etc/skel/ . Do this as you regular user so the permissions are correct.
>>
>>cd /etc/skel/
>>cp -r Backgrounds SuperCollider .config/ .emacs .icons/ .qt/ .sclang.cfg .sclang.sc .zshrc ~/
Ongelma on tämä:
http://lists.goto10.org/pipermail/puredyne/2009-February/002681.htmlEli ei saa noita puredynen iconeita ja muuta, mutta tämä ei vaikuta tietääkseni muuten mitenkään.
2 viikkoa on distro ollu käytössä. Kevyeltä ja vakaalta tuntuu, vaikka Debianin testing repot on käytössä. (Veikkaan, että Debianin testing repoissa versiot on yhtä vanhoja kun *ubuntun normi repoissa.
)Tosin en ole käyttänyt konetta juurikaan rt-ytimen kanssa. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, jos musiikin väsäilyyn on distroa hakusessa. Aluksi Debianlle tuttuun tapaan enemmän säätöä, mutta palkintona vakaa alusta. Mitään turhaa ei tule kun Debianista tehdään vain perusasennus, johon lisätään pelkästään tarvittavat softat. Eli jos tehoa ja kiintolevy tilaa puuttuu, on tämä mielestäni parempi valinta kuin Ubuntu Studio. Lisäksi tässä Fujitsun Amilossa on ollut vakaus ongelmia uusimpien *Ubuntujen kanssa.
Ainoa ongelma on, että läppärin tasohiiri jumiutuu ajoittain muutamaksi sekunniksi. Ongelma näyttäis katoavan kun kytkee ulkoisen hiiren koneeseen. Tätä ongelmaa ei ollut Xubuntu 8.10 kanssa.