Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Echramath

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
241
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Re: #ubuntu-fi @ IRCnet
« : 30.05.05 - klo:09.08 »
Mielestäni ensiluokkaisen huono idea. Freenoden #ubuntu-fi on jo olemassa ja keskustelijoita tokko riittää niin hirvittävästi, joten onko järkeä jakaa porukkaa vielä kahtia. Kellään tuskin on niin aneemista ohjelmaakaan - varsinkaan Ubuntussa - käytössä, etteikö pääsisi Freenodeenkin.

242
Tähän liittyen, olisi melko suotavaa, mikäli joku asioista oikeasti tietävä askartelisi selkeät ohjeet aloittelijoille siitä, miten suomenkielinen käyttöliittymä ja ohjelmat ylipäätään otetaan käyttöön. Itse olen patologinen englannin ystävä käyttöliittymissä - lähinnä siksi että "kaikkea ei kuitenkaan olekäännetty". Olinkin hieman sormi suussa, kun humanistiystäväni vaatii omaa konettaa puhumaan selkeää suomea - joku localeista mitään tietämätön olisi varmaan ollut vielä enemmän pihalla. No, kaiken lisäksi epäilin, että riittäisi dpkg-reconfigure locales ja sopivien lokaalien luominen riittäisi, mutta eihän sitä fi_FI-UTF8:sia voinut siltikään valita.

Ja suomenkielisille uuskäyttäjille myös "miten saan skandini näkyvään järkevästi (luetaan: latin-1-muodossa) irkissä ja muille koneille suunnatuissa ssh-yhteyksissä" on melkoisen yleinen kysymys.


Sivuja: 1 ... 11 12 [13]