Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Myrtti

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Ubuntu tietokoneissa / Vs: 10.10. ja yle.fi
« : 22.10.10 - klo:13.06 »
Harmillisesti meidän ubuntistien kannalta eivät ole kopsanneet listasta useilta sivuilta löytyvää parempaa versiota, jossa käsittääkseni Ericsson esiintyy muodossa 'erics'.
Löysin tämän ketjun Facebookista, otin Twitterissä yhteyttä Ylen online-palveluitten strategistiin, kysyin kehen ottaa yhteyttä ja laitoin mailia asiasta parille ihmisille. Sain parin tunnin päästä (ts. nyt) vastauksen:

Lainaus käyttäjältä: Tanja Iikkanen
Hei Miia!

Kiitos ansiokkaasta selvityksestä ja yhteydenotosta! Toteutuksemme on tehty hätäisesti ja tulos on sen mukainen.

Hoidamme asian kuntoon.

Tanja

2
ihan vastaisuuden varalle ja jotta google löytää homman paremmin - haetaan hp:n sivuilta ko. kannettavalle tarkoitetut XP:n ajurit, asennetaan ndiswrapper ja ndis-gtk (tai muu vastaava), puretaan cabextractilla kamat ajuripaketista, asennetaan ndis-gtk:lla ajurit, enjoy.

3
Itsellä sama kamera ja kuva on täysin valkoinen. Huhhahhei. Parvekkeella olisi marsu ja marsukamera mutta kuvaa ei tule.

4
ja tämän jälkeen uudelleen
Koodia: [Valitse]
sudo restricted-manager
Ettei GKSUDO restricted-manager?  ::)

5
Yleistä keskustelua / Vs: Joulupatakeräys 2007
« : 04.12.07 - klo:08.16 »
Tartteeko mun nyt laittaa vähistä veronpalautuksistani  ;D toinen viiskymppiä vai saatteko te aikaan laitettua sinne lisää rahaa?  :P

6
N95, DKE-2 ja saunalahti testattu, toimii.

7
Valkeakoski ;-)

Riittävän pieni, kaikki on lähellä, bussilla pääsee Helsingistä ja Tampereelta ja Toijalasta jossa on lähin rautatieasema... Lähellä Tampere eli julkisuutta varmaan saataisiin sekä paikallislehden että Aamulehden kautta, ja jos ostoksille haluaa niin Ideapark on 15minuutin ja Pirkkalan Veska Verkkokauppa.com -putiikkeineen 30min ajomatkan päässä :-)

8
Olettaisin että jokainen saa hoitaa majoituksensa itse hotellista...
Aikojen alusta saakka urheilutapahtumien/kulttuuririentojen ajaksi on kaupunkien tilapalvelut ja/tai opetustoimi vuokranneet tiloja järjestävien yhdistysten käyttöön, myös omatoimiseen nukkumiseen makuupusseissa. Rahaa siis luultavasti tarvitaan kyllä - se ei välttämättä ole ongelma, onhan meillä FLUG ja useita yrityksiä, joita tämänkaltaisen tapahtuman sponsorointi voisi kiinnostaa.

9
28 sekuntia näyttäis olevan
MemTotal:       507724 kB

HP nc4400

[ylläpito on poistanut liitteen]

10
Tiedättekö, tätä keskustelupalstaa tunnetusti seuraa alakouluikäisiä ihmisiä. En halua ryhtyä kukkahattutäteilemään, mutta haluaisin myös muistuttaa siitä, että Intterhweb on täynnänsä suomenkielisiä keskustelufoorumeita, joissa ns. "känniörvellysthreadit" ovat enemmän kotonaan. Jätetään tällaiset hyvän maun rajamailla olevat keskustelunaloitukset jonnekin muualle, kiitos.

Jos haluatte keskustella tästä linjanvedostani, voitte vapaasti laittaa sähköpostia osoitteeseen myrtti+ubuntu(miukumauku)gmail.com

Kiitos.

11
Yleistä keskustelua / Openmind 2007
« : 21.09.07 - klo:15.58 »
Openmind 2007 -konferenssi - järjestetään Tampereella 2.-3.10. Puhujia saapuu ympäri maailmaa ja paikalle odotetaan osallistujia yritysmaailmasta, julkiselta sektorilta ja akateemisesta maailmasta. Openmindin vieraina ovat mm. Simon Phipps, Sun Microsystems; Zak Greant, Foo Associates; Rishab Aiyer Ghosh, UNU Maastricht; Amy Jiang, Canonical; Quim Gil, Gnome Foundation; Aleksander Farstadt, eZ; Jim Zemlin, Linux Foundation ja monet muut kansainväliset huippuasiantuntijat. Tänä vuonna konferenssissa pureudutaan mm. seuraaviin kuumiin teemoihin:

  • Linuxin yhteensopivuus ja standardointi
  • Muuttuvat strategiset allianssit ja partneruudet open source -liiketoiminnassa
  • Linux mobiililaitteissa
  • Avoin innovaatio Euroopan kilpailukyvyn lähteenä
  • Avoimien järjestelmien käyttöönotto julkisella sektorilla
  • Open source -yhteisöjen luomisen ja ylläpidon haasteet

Tapahtuman ohjelma
Kuten viime vuonnakin, tänä vuonna on tarjolla yhteisöpaikkoja niille, jotka edustavat jotain open source -aiheista yhteisöä. Ilmoittautumisaikaa on aiemmista tiedoista poiketen jatkettu EDELLEEN, joten vielä ehtii mukaan! Openmind on loistava mahdollisuus verkottumiseen - oma tämänhetkinen työpaikka löytyi Openmindin kautta :-)

12
Erittäin mielenkiintoista on ollut lukea myös teidän spekulointejanne. Not.

Yhdistyksissä toimii vapaaehtoisia. Aina vapaaehtoisten voimat ja aika ei riitä kaikkeen. Tältä pohjalta jos lähdetään jatkamaan spekulointia ja jätetään ne "vieroitushoidossa" yms. jutut sikseen.

13
Joo-oh. Itse kuulun FLUGin hallitukseen ja erittäin kiireisen työviikon takia en ehdi tämän ihmeemmin kommentoida kuin että hallitus on tietoinen kyllä tästä ketjusta ja jos kukaan muu ei vastaa, niin minä vastaan ensi viikonloppuna.

14
Onkos kukaan kokeillut soneran yhteydellä päästä internettiin käyttämällä matkapuhelinta gprs modeemina? Puhelimena Nokian 6233 ja liitosvälineenä usb-kaapeli. Minkäslaisella koodilla kannattaisi lähteä kokeilemaan? Ubuntu kiinnostaisi kovasti mutta tuo internet rajoittaa käytön vielä windowsiin. Laajakaistaa ei mahdollista saada välimatkojen takia.
Bluetoothilla olen saanut toimimaan kuin junan vessan.
Koodia: [Valitse]
TIMEOUT 35
ECHO    ON
ABORT   '\nBUSY\r'
ABORT   '\nERROR\r'
ABORT   '\nNO ANSWER\r'
ABORT   '\nNO CARRIER\r'
ABORT   '\nNO DIALTONE\r'
ABORT   '\nRINGING\r\n\r\nRINGING\r'
''      \rAT
OK      'AT+CGDCONT=1,"IP","internet"'
OK      ATD*99***1#

"mitkä käyttäjätunnus ja salasana?"

15
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly07 - tempaus?
« : 30.07.07 - klo:16.00 »
Tarrat on kyllä hankala juttu. Tarroja ei saa levittää Areenalla mainostarkoituksessa, ja syykin on hyvin selvä - ilmaiset tarrat kun helposti päätyvät seinään tai johonkin muuhun ei-toivottuun paikkaan. Siivouskulut näistä tarroista lankeavat sitten meille... Joten tarkkana niitten tarrojen kanssa.

16
Tehdäänpä nyt niin radikaali ratkaisu, vaikkei täällä juuri nyt sadakaan, että tavataan joka tapauksessa rautatieasemalla. Ei tästä muuten mitään tule.

Harmaa Niken paita, vaaleanpunainen pörröhupullinen takki, siniset farkut ja valkoinen käsilaukku. Puhelin 0408204600 jos ongelmia tulee.

17
Tarvittaisiin edustaja ubuntun puolelta - AssemblyTV tekee mielellään jutun,
vaan minä poika en osaa englantia sitten yhtään edit: tarpeeksi. Olisi myös hyvä että ubuntun
suomen tilanteesta tietäisi. ketään core tiimistä esim ?
Urgh, pitäiskö sitä muka?

18
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly07 - tempaus?
« : 27.07.07 - klo:10.14 »
Myrtti: Ilmoitteletko jahka tiedät, järjestyykö liittymä COSS:ilta. Lisäksi tarvitaan joku tuomaan mukanaan ylimääräinen kännykkä ja laturi päivystyspuhelimeksi.
Onnistuu ja onnistuu. Laitoin tiedot wikiin.

19
Jos keli on klo 1130 Tampereella sateinen, voisimme sopia että siinä tapauksessa tapaamispaikaksi vaihdetaan vaikkapa Rautatieasema?

20
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly07 - tempaus?
« : 26.07.07 - klo:09.36 »
Pehusta ei ole kuulunut mitään... eli pöytää FLUGilta tuskin on tulossa. Voin kysäistä COSSilta josko joku prepaid-liittymä voitaisiin hommata.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6