Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Myrtti

Sivuja: [1]
1
Yleistä keskustelua / Openmind 2007
« : 21.09.07 - klo:15.58 »
Openmind 2007 -konferenssi - järjestetään Tampereella 2.-3.10. Puhujia saapuu ympäri maailmaa ja paikalle odotetaan osallistujia yritysmaailmasta, julkiselta sektorilta ja akateemisesta maailmasta. Openmindin vieraina ovat mm. Simon Phipps, Sun Microsystems; Zak Greant, Foo Associates; Rishab Aiyer Ghosh, UNU Maastricht; Amy Jiang, Canonical; Quim Gil, Gnome Foundation; Aleksander Farstadt, eZ; Jim Zemlin, Linux Foundation ja monet muut kansainväliset huippuasiantuntijat. Tänä vuonna konferenssissa pureudutaan mm. seuraaviin kuumiin teemoihin:

  • Linuxin yhteensopivuus ja standardointi
  • Muuttuvat strategiset allianssit ja partneruudet open source -liiketoiminnassa
  • Linux mobiililaitteissa
  • Avoin innovaatio Euroopan kilpailukyvyn lähteenä
  • Avoimien järjestelmien käyttöönotto julkisella sektorilla
  • Open source -yhteisöjen luomisen ja ylläpidon haasteet

Tapahtuman ohjelma
Kuten viime vuonnakin, tänä vuonna on tarjolla yhteisöpaikkoja niille, jotka edustavat jotain open source -aiheista yhteisöä. Ilmoittautumisaikaa on aiemmista tiedoista poiketen jatkettu EDELLEEN, joten vielä ehtii mukaan! Openmind on loistava mahdollisuus verkottumiseen - oma tämänhetkinen työpaikka löytyi Openmindin kautta :-)

2
Jospa järjestettäisiin tänäkin kesänä liikunnallinen käyttäjätapaaminen Tampereella? Siinä sivussa varmasti voidaan muutakin tehdä ja paikkoja löytyy kentän viereltäkin jos on tarvis, ainakin näin viime vuoden kokemuksella...

in English:
How about we organize again Ubuntu meeting in Tampere with sports (football, frisbee etc.) on mind? Alongside of course discussion on Ubuntu and like. There's always courtside seats for those with less athletic minds and bodies, atleast there was last year...

Ehdotuksia, ajatuksia yms. otetaan vastaan tässä ketjussa. Comments, ideas etc?

3
Yleistä keskustelua / OpenByte/OpenMind 2006
« : 25.09.06 - klo:12.38 »
Tampereella järjestetään lokakuun loppupuolella OpenByte/OpenMind-konfrenssi[1]. Aiheina mm. open source -liiketoiminta ja open content. Ohjelmaan kuuluu mm. Suomen Kesäkoodi-projekteihin katsaus, Web 2.0 etc.[2]. Puhujia tulee tilaisuuteen niin Googlesta, Trolltechista, Wikimedia-säätiöstä, Novellilta jne[3]. Tilaisuus on maksullinen[4], MUTTA ilmaisia yhteisöpaikkoja on jaossa hakemuksesta[5].

Kuinka moni on tulossa? Viimevuotisesta OpenMindista hyödyin työharjoittelu/lopputyö-työpaikan verran, joten jos kiinnostusta löytyy, kannattaa ihmeessä tulla!

Sivuja: [1]