Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sniveri

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Toimiskos se canonicalin landscape tässä jutussa?

2
Myyntilogiikka? DraftSighthan on ilmainen. Rekisteröidä kyllä pitää. Minulla toimii hyvin (32 bit 10.04 LTS). Isokokoisen dwg-kuvan panorointi ja zuumaus on kylläkin aika hidas. Parannusta ovat tekemässä jo. Itse ostin huutonetistä lisätehoa omaan koneeseen.

Jep, lataus ja asennus on ilmainen, tuki ja API+dokumentaatio maksaakin sitten sen viiden lisenssin verran vaikka käyttäjiä on vain yksi.

3
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 19.07.11 - klo:12.11 »
*edit*
Katsoin tuo hienon Nokian käyttöliittymä videon. Nyt kiinnostus on täysi nolla.

http://www.digitoday.fi/mobiili/2011/07/19/kiinalaistehdas-vuoti-kuvia-nokian-windows-luurista/201110075/66

Ohessa linkki 7:n käyttöliittymään.. Jos ei meego vakuuttanut niin ei kyllä varmasti vakuuta tuo winpho:kaan.

4
On asennettu ja tosiaan tuo installeri aika hyvin kertoi että mitä paketteja uupui. Hieno CAD vaikkakin omituinen on tuo myyntilogiikka, minimilisenssimäärä 5!

5
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 03.07.11 - klo:18.55 »
ja varmaan jälleenmyyjiä on noissa listalta puuttuvissa maissa "suositeltu" ottamasta N9:iä myytäväksi.

6
Joskus "kauan sitten" kokeilin voddleria ja silloinpa taisi olla wine pohjalla jossa voddleria sitten lopulta käytettiin. Ja kun tuli voddlerin lisenssiehdot ohimennen sivusilmällä luettua niin sen käyttäminen loppui samantien.

Hommasin tuon OnDemand leffavuokraus paketin ihan mielenkiinnosta kun tarjous oli 20 leffaa 10€, katso milloin haluat. Toki olisivat siinä ilmoituksella voineet mainita että ei ole kuitenkaan "katso MILLÄ haluat" :D

7
Multimedia ja grafiikka / cdon.com ja OnDemand vuokraus?
« : 03.07.11 - klo:14.20 »
Onko kellään ollut tuuria leffojen vuokrauksessa Ubuntun kera? Nythän tuo vaatii windows media playerin että leffoja voi katsoa tai vastaavasti silverlightin. Mulla on ainakin niin kapea kaista ettei reaaliaikaisesti millään silverlighteillä paljon katsella mutta tuo "lataa elokuva" toimii windowsissa + media playerilla.

8
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 27.06.11 - klo:09.15 »
raips,

Kiitos syvällisestä N9 analyysistä. Vaikkakin olet varmasti oikeassa siitä asiasta että kauppoihin putkahtava N9 ja kehittäjille jaettava N950 tulee harmattanilla eikä "virallisella" MeeGolla, ei minun mielestäni pitäisi poissulkea sitä faktaa että imaget miniläppäreille, tableteille ja N900:lle on jo jaossa jotka ilmeisesti ovat ihan oikeita MeeGoja, vai eikö ne olekkaan? En vaan jaksa uskoa että siitä ainakaan olisi haittaa jos kauppoihin tulee MeeGolle speksattu puhelin, vai onko speksitkin vaihdettu viime hetkellä johonkin muuhun kun MeeGoa ei olisi "keritty saada valmiiksi"?

Jos nyt ihan oikein olen ymmärtänyt niin kaikenlaiset home-näkymät ja muut leivotaan tuolta meego-touch libeistä ja muutkin löytyy: http://meego.gitorious.org/, tässä kai oli se suurin kompastuskivi kun joku keksi nimetä koko dui libin meego-touchiksiksi ja siitä syntyi joku uskomaton liemi. "Harmattanin" käyttöliittymä ainakin esittelyvideolla näyttää samalta kuin se MeeGon imagessa jota voi ajaa emulaattorissa, mutta mistä sitä tietää mikä se todellisuus on. Jos nyt sitten täytyy koodia vähän muokata, tai oikein paketoida uudelleen jotain niin vähemmän hommaa siinä on kuin että kirjoitellaan kaikki alusta lähtien uudelleen.

Kun yhteensopivuusongelmia miettii niin googlehan jo näytti ettei ole mitään väliä vaikkei aina ihan yhteensopisikaan, vrt. jokaikinen uusi android ei ole yhteensopiva edeltäjänsä kanssa ja silti kehittäjät on löytänyt androidin ihan mielekkääksi alustaksi.

9
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 22.06.11 - klo:22.56 »
saunalahdella mukava kilpailu:

http://saunalahti.fi/n9/

10
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 22.06.11 - klo:22.43 »
Jos olisin softakehittäjä, niin ei minulla olisi ainakaan mitään mielenkiintoa tukea noin marginaalilaitetta.

Eikai tuossa yksittäisen laitteen tukemisesta ole kyse?

Katsoin tuo hienon Nokian käyttöliittymä videon. Nyt kiinnostus on täysi nolla.

Millaisia vikoja siinä on? Ihan mielenkiinnosta kysyn niin osaan sitten välttää itsekkin kyseistä laitetta.

11
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 22.06.11 - klo:17.50 »
Minä ainakin haluaisin mieluummin N950:n kuin N9:n! ...oli siinä sitten Askon mielestä järkeä tai ei... se on saman tapainen uskon ja toivon asia, kuin monet muutkin suureen ääneen lausutut... onhan paljon asioita, joita ei järkisyin perustella... mutt 'uskotellaan' kyllä... ;)

Jep, yritin jopa metsästää tuolta nokian developer sivustoista inffoa että miten tuon saa kun joskus on tunnukset sinnekin tullut tehtyä, mutta ei kyllä osunut silmään.. Tosiaan tuo näppäimistö itseäni ainakin kiinnostaisi kovastikin tuossa N950:ssä mutta jos semmoista ei käsiin mistään saa niin "täytyy tyytyä" N9:iin :D

12
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 21.06.11 - klo:11.28 »
Järki kai on siinä että joku älypuhelin piti saada markkinoille ja kun WP7-8 ilmestyy kauppoihin vuonna 2015-2050 niin jollain täytyy saada kassaan rahaa. Menee hankintalistalle tuo N9.

13
Laitealue / Vs: tulostin/monit,muste vai laser?
« : 14.06.11 - klo:14.05 »
Muutamista HP:n tulostimista ja Linuxista kokemuksena mulla on ainakin se että HP:t suurimmaksi osaksi toimii Linuxin kanssa, eli tulostin löytyy ja sillä pystyy tulostamaan, mutta se mitä paperille sitten lopulta tulee on aina oma yllätyksensä. Eli välillä tulee A4:lle ainoastaan 1/4 johonkin kulmaan aiotusta tulosteesta ja loppu on jossain hukassa + välillä leivotaan semmoiset marginaalit että paperin keskelle jää postimerkin kokoinen kohta johon tulee vähän jotain räpellystä. Useimmiten tulostukset kuitenkin onnistuu melko hyvin kun ensin exporttaa pdf:ksi ja tulostaa pdf:n sitten paperille.

14
Laitealue / Vs: Todella pieni tietokone hakusessa
« : 10.06.11 - klo:21.09 »
Mulla on ollu käytössä FitPC2i joka on toiminut kiitettävästi, toki wlanin kanssa on ongelmia mutta kelläpä ei olisi.

Tuota rasberryä olen kanssa katsellut seuraavaksi, mulle tärkeintä on että kone ei vie paljon sähköä, ei pidä lainkaan ääntä ja ei haise pahalle. Plussaa tietysti on jos hintalappu on jossain välillä 0-500€

15
http://www.iltalehti.fi/talous/2011060913863789_ta.shtml

näinköhän jää nyt se ainoakin meego tulematta...

16
Hmm.. asentelin tuon enlightmentin ubu 11.04:ään ja syystä tuntematon, tuppaa menemään nurin kun alapalkissa yrittää jotain tehdä, esim. siirtää ikoneita tai poistaa niitä. Samantyyppistä alapalkkiongelmaa on kyllä perus gnomessakin eli hiiren kun vie alapalkin päälle systeemi jäätyy n. 1-2 sekunniksi, varmaan tarvisi jo tehdä uudelleenasennus tyhjästä...

17
Yleistä keskustelua / Vs: Diaspora
« : 03.06.11 - klo:17.50 »
Minä olen rekisteröitynyt facebookkiin kai jo vuosi sitten, enkä ole vielä keksinyt mihin sitä voi käyttää, tai mitä "tekemistä" se tarjoaa?

Niinpä. Mitään järkeväähän siellä ei voi oikein tehdä, ajanvietteeksi pidellä farmia ja ehkäpä lisätä kaveriksi joku "oltiinkohan samalla luokalla?" -tuttu. Diasporassahan tällä hetkellä on kyllä se hienous että sivut latautuu nopeasti ja on helppo käyttää.

18
Yleistä keskustelua / Vs: Asukselta Ubuntu Eee PCitä
« : 03.06.11 - klo:17.43 »
näitä lukiessa Ubuntun sovelluskauppa alkaa kuulostaa houkuttelevalta :)

19
Mitähän höpinää tuokin taas oli. Ei muka olisi saanut, kuin kolme puhelinta Meegolla pihalle. Eikös Meego ollut jo likipitäen valmis käyttöjärjestelmä, ja samalla raudallahan se pyörii, kuin windows puhelimet, eli vähintään yhtäpaljon puhelimia olisi saanut pihalle Meegolla, kuin windowsilla? Nyt nokia vain menettää asiakkaita, eikä uusia saa tilalle.

Jep samaa funtsin tossa toisessa threadissa tästä aiheesta. Ja on aika erikoista muutenkin että "saa vain kolme", esim applella kun malleja on vain yksi. Se missä mikrosofti ehkä on edellä on kehitystyökalut ja niissäkin vain emulaattorin osalta. Nyt olen useammalla koneella yrittänyt saada MeeGo SDK:n qemu-imaget pyörimään, mutta ei ne vaan toimi jos ei löydy sopivaa rautaa koneista. Tokihan tilanne helpottuisi kun tulisi se ensimmäinen laite kauppoihin niin ei tarvisi kamalasti emuloida mitään..

20
Niin muut ei tajunnut, mutta "Elop selvitti asian". Epäilen melko vahvasti että vuonna 2014 ei ole saatu vielä yhtäkään toimivaa windows phonea kaupan hyllyille.

Sivuja: [1] 2 3 ... 17