Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maikkari

Sivuja: [1] 2
1
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 11.06.09 - klo:19.59 »

Aika perus...

2
Joo voi perkule en mä tommosii ossoo... Taidan unohtaa koko jutun ja tehdä sivun jouluserver.comiin. On sen verran vaikee toi oma palvelin kun oo sen verran n00b.tsajajajajaa

3
Tein osoitteen haaskasivut.dy.fi ja ohjasin sen mun ip-osoitteeseen. Mitä mun pitää nyt tehä, kun oon tehny kompoZerilla sivun? Miten saan sen näkymään?

4
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 11.06.09 - klo:14.51 »
Siis kun sammutan koneen ja käynnistän uudelleen, niin Ubuntun omissa, ei awnissa palkeissa on osa kuvakkeista kadonnut kokonaan, toiset vaihtaneet paikkaa. Viimeksi myös roskis ja kellonaika hävisivät.

5
Tiedän että tämä on Ubuntu-foorumi, mutta kun ei oikein onnistu linuxille tuo palvelinasennus, niin olisikohan helpompi tehdä läppäristä palvelin sen XP:n kanssa? Jos se onnistuu niin ohjeita siihen.(jos jaksatte!) Muutenkin läppäristä ois parempi tehdä se palvelin. Siis sen XP:n kanssa. Jouluserver.comiin vois tehä sivut, mutta kun oma palvelin ois mukavampi.

6
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 11.06.09 - klo:14.40 »
Saa sitä teemoitettuakin palkkia läpinäkyvöitettyä. Etsit ko. kuvatiedoston ja muokkaat Gimpillä.

Jepu, mutta miten noiden hyppivien kuvakkeiden ja muiden kanssa?

7
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 11.06.09 - klo:13.39 »
Noniin. Nyt oon saanu kaikki toimimaan. Sen MAC-palkin korvasin koneen omalla palkilla. Mutta yks ongelma mulla on: Miks hemmetissä ne kuvakkeet hyppii pois paikoiltaan ja osa katookin kun käynnistän koneen uudelleen? Aina joudun laittamaan kuvakkeet palkkeihin uudestaan. Mistähän johtuu, ja miten saisin korjattua..?

Maikkari

8
o.O Kyllä se toimii jos palvelinubuntun yrittäs asentaa kunnon pöytäkoneelle... Mutta perkule vie tää on vaikeeta! Ois vaan jossain erittäin helpot ohjeet tuon palvelimen kasaamisen normi Ubuntulle, ja miten siitä eteenpäin niin että sivut toimii. Wikin ohjeet on liian sekavat.

9
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 10.06.09 - klo:17.56 »
Tossa on muuten se mun aika perus-työpöytä. http://g.imagehost.org/view/0350/Kuvakaappaus
Mutta, auttakaa tos yhes jutus! Siinä, että miten saan palkin kokonaan läpinäkyväksi, ja siinä, että miten se MAC-tyylinen laatikko saahaan kun en oo saanu toimiin...  ;D :D

Kiitos. Maikkari.

10
Huoh... Pittää varmaan asentaa jollekkin koneelle tuo palvelinubuntu. Mitäs mun pitää sitten tehä jos/kun oon asentanu sen?

11
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 10.06.09 - klo:16.49 »
kun yritän tehdä yläpalkista läpinäkyvää, vain keskikohdasta tulee läpinäkyvä. Mistä tämä johtuu, ja miten sen saa korjattua niin, että se muuttuu kokonaan läpinäkyväksi..? PS: Kiitos Tommis ohjeista, mutta miten saan palkin näkyviin?

12
Ensin valittaa että BIOS on liian vanha, sen jälkeen vilistää tekstiä loputtomiin. Asennus ei vain onnistu. Rupesin tekemään tuota LAMP-asennusta parempaan koneeseen, jossa on jo Ubuntu, mutta failaan siinä kohassa, missä pitäis se sivu laittaa var/www kansioon. En voi tehdä sinne tiedostoa, koska pitäis varmaan olla root-käyttäjä että vois....

13
Kaikki muu on selvää, paitsi se, että miten saan läppäriin Ubuntun, koska se sekoaa aina kun yrittää sitä asentaa... Voisin tietysti tehdä tästä paremmasta koneesta palvelimen, kun tässä on jo se. Sivut on sitten auki millon on. ;) Mutta miten teen normi Ubuntusta palvelimen, niin että voi käyttää normaalissakin käytössä..?

14
PERKULE! Just sen oman palvelimen mä haluan!!@## En juurikaan mitään suntuubi tai freewebs juttuja. Haluan sen oman palvelimen, ja palvon sitä, joka auttaa mua niin, että saan sen onnistumaan""""!!!!!@@@@####

15
Multimedia ja grafiikka / awn, kuvakkeet häviää.
« : 10.06.09 - klo:15.17 »
Ja miten muuten nuo prossutiedot yms. kun on ladannu synapticist, niin miten ne saa työpöydälle? Ja miten saisin sään näkymään työpöydälle? :D
Nimim. n00bi.

Avaa Synaptic-pakettienhallinta ja hakukohtaan kirjotat "screenlets" ja siitä vaa asentumaa  ;) Siinä on sitte mahollisuus valita ties mitä säätä ja prossutietoa tai vaikka kukkasta jota kastella joka päivä  ;D

Kiitosta paljon! Tuo oli kiva! Nyt on näyttö puolillaan niitä... :P Mutta olen nähnyt joissakin kuvissa MAC-tyylisen laatikon alhaalla, jossa on ollu kuvakkeet. Mozilla yms. Mistähän sen saa? Ja toinen kysymys: Mulla on tommonen Gnome-lookista hommattu teema. No, kun yritän tehdä yläpalkista läpinäkyvää, vain keskikohdasta tulee läpinäkyvä. Mistä tämä johtuu, ja miten sen saa korjattua niin, että se muuttuu kokonaan läpinäkyväksi..? Kiitos jo etukäteen vastauksistanne.

Maikkari.

16
Ja miten muuten nuo prossutiedot yms. kun on ladannu synapticist, niin miten ne saa työpöydälle? Ja miten saisin sään näkymään työpöydälle? :D
Nimim. n00bi.

17
Voi p*****e kun pitää olla vaikeeta. Harmi ettei mistään saa ilmasiks semmosta helppoa www.omasivu.fi osoitetta...

18
Siinä läppärissä on Windows XP ja mä kun en siis tajua mitään. Oon sen verran tyhmä, että mulle pitää olla vaihe-vaiheelta ohjeet, että tajuan, Tuolta wikistä en saa mitään tolkkua. Selittäsit nyt vaan vaihe vaiheelta, miten teit oman sivusi, palvelimen yms.

19
Itselläni 9.04 -versiossa hiiri näkyi vain puoliksi, kone sekosi täysin kun laitoin suljetut ajurit päälle, eikä efektitkään toiminut. Oli muutenkin hidas.
Nyt kun asensin 8.05 LTS -version, kaikki alkoi toimia, ja erittäin nopeasti. 9.04:ssä ei ole mitään muuta parempaa kuin hienompi käynnistysvalikko. Suosittelen asentamaan 8.04:n!

Maikkari

20
Öhh... Siis haluaisin tehdä nettisivut tuon dy.fin avulla. Kotona löytyy pazka läppäri jonka voi laittaa palvelimeksi.(?) Ja siis miten sen sivun tehtyä niin että omaosoite.dy.fi on se mun sivu? Kun oon siis niin vtun "tomppeli"(xD) näissä hommissa... Ja miten koneesta tehdään se palvelin? Oon oikeesti ihan imbesilli.

Sivuja: [1] 2