Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maikkari

Sivuja: 1 [2]
21
Elikkäs miten tohon dy.fi -hommaan saa tehtyä sivut? Mielellään ilmaiseksi. Olen yrittänyt saada apua, mutta kukaan ei ole auttanut. Toivottavasti täällä tärppää!
PS: En tiedä onko oikea alue...

22
Hei! Nyt sain Ubuntun toimimaan! Kun minulla oli 9.04 -versio, hiiri sekoili, kone jumitti ja jäätyi kokonaan kun laittoi suljetut ajurit, mutta nyt kun asensin tilalle 8.04 version, kaikki toimii täydellisesti! Mikään ei jumita! Kiitos kaikille auttaneille! PS: aMSN on hyvä!  ;D

23
Asensin nyt 9.04:n tilalle 8.04. Hiiri sun muut toimii paljon paremmin. Uskallanko laittaa tässä suljetut ajurit käyttöön, vai sekoaako taas?

24
Laitealue / Vs: Pinnacle PCTV 100i Stereo + Ubuntu 9.04
« : 09.06.09 - klo:19.07 »
Mulla on Ati Radeon HD 2400. Voiko siihen laittaa PS2 kiinni? Ainakin siinä on yks samanlainen portti kun sulla, johon tulee semmonen johto jonka päässä on semmonen keltanen johon voi laittaa yhen PS2:en johdoista...

25
Avoimet toimii tuolla, mutta nyt ne varmaan halutaan pois käytöstä. Jotenkinhan se tietysti Recovery Modessa onnistuu, mutten osaa sanoa miten... Automagiikka varmaan laittaa joka tapauksessa nuo suljetut jos ne ovat saatavilla, joten kaipa joku paketti pitää poistaa.
Toimisikohan:
Koodia: [Valitse]
apt-get remove xorg-driver-fglrx vai mikä mahtaa olla oikea loitsu?

Automatiikka ei asenna suljettuja ajureita, vaan ehdottaa niiden asennusta!
Tuo koodirimpsu poistaa ne suljetut ajurit jos ne on asentanut.
Vaatii vielä xorg.conf tiedoston "nollauksen" (sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg)

Ei ne efektit nyt niin kauhean hienoja ole, äsken antamassani linkissä on suljettujen ajureiden asennus käsin opastettu.
poisto vaatii --uninstall option samalle asennusripsulle.

Ikävä tosiasia on ettei nuo kaikki atin näytönohjaimet ole kovinkaan hyvin tuettuja, edes ATIn toimesta.

Joo mut mitä voin tehdä, jotta saisin efektit toimimaan? Onko mitään ajuria, joka ei laittais sekaisin? Vai kannattaisko mun asentaa 8.10, koska se oli mulla joskus ja toimi? Ja mistä johtuu tuo, että hiiri on tommonen puolikas? Kirjoitin siitä jo aikaisemminkin. Mitä sille voi tehdä?

26
Auttakaa nyt!!!! tuplapostaus on aina poikaa...

Vastaus tulee jos joku jaksaa/haluaa/ehtii/viitsii vastata! Ei vaatimalla.

Tuo kortti toimii avoimilla ajureilla ihan hyvin, jotain erikoista tarvetta käyttää suljettuja ajureita? Pelaaminen?

Huom, avoimet ajurit on oletuksena jo käytössä.No tietyati haluan myös pelata, mutta Ubuntun hienoja efektejä ei saa päälle jos ei oo suljetut päällä. Ja muutenkin esim. hiirestä puuttuu "palanen" että se on semmonen hiiren puolikas. Ja kun se lataa niin se latauskursori, eli ns. kello, on vain puolikas. Sitä en tiiä miks ei se toimi. PRÅSDAgs'dakklädjäg mä räjähän kun ei mikään toimi prkl!

27
Auttakaa nyt!!!! tuplapostaus on aina poikaa...

28
 ??? ??? ???Eli siis kun laitan käyttöön näyttikseni (suljetut)ajurit, kone pitää käynnistää uudelleen. Kun käynnistän sitten uudestaan, heti latauksen jälkeen näyttö on vain musta, eikä tapahdu mitään. Olen asentanut Ubuntun uudestaan, mutta ei auttanut. Näyttikseni on Ati Radeon HD 2400. Apua äkkiä, pakko päästä käyttämään Upuntua! :D

edit//gdm otsikkoa muokattu

29
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 08.06.09 - klo:18.20 »
On uskomattoman hienoja teemoja pojilla!(lol)
Miten saan asennettua tämmösiä valmiita teemoja Ubuntuun? Asensin sen tänään ekaa kertaa, enkä tajua MITÄÄN XP:n jälkeen. Vaikuttaa sekavalta, tosiasiassa helpompi... :D

Eli siis tämmönen pitäis asentaa: http://www.gnome-look.org/content/show.php/..::The+Dark+Theme::..?content=66005
Yksinkertaiset ohjeet, plxxzzz! :D

Sivuja: 1 [2]