Tällä ei välttämättä ole kaikille väliä. Itsekin mieluummin asennan uuden version vanhan päälle buuttaamalla USB-tikulta kuin käyttämällä paketinhallinnan päivitystyökalua. Jos /home on erillinen, päivitys on näinkin yleensä hyvin vaivaton ja luultavasti jopa nopeampi.
Fedoran filosofiaan kuuluu jakelun jatkuva kehitys, ja vanhan jakelun tukiaika on suhteellisen lyhyt (noin vuosi). Kun Korora(a) julkaistaan vasta jonkin ajan vastaavan Fedora-julkaisun jälkeen, jää tukiaika suht' lyhyeksi.
Vaikka uudelleenasennus on jakelussa kuin jakelussa nopeampi metodi kuin jakelun päivittäminen versiosta toiseen, on jakelun lopullinen viilaaminen mielestäni työläämpää kuin jakelun päivitys versiosta toiseen. Ja joskus jopa uuden ohjelmaversion kotihakemistossa oleva konfigurointitiedosto voi olla merkittävästi muuttunut. Tällaisten konffitiedostojen muuttuminen voi olla joskus hyvin traaginen, ja niiden aiheuttamien "bugien" löytäminen vaikeaa.
Periaatteessa Fedora julkaistaan puolivuosittain (vrt. Ubuntu), mutta jo usein päivitys on viivästynyt (vrt. Debianin uusi versio julkaistaan, kun se on valmis
)
PS. En Ubuntuakaan (Xubuntu) asenna uudelleen, vaan olen päivittänyt versio versiolta.
Nyt on asennettuna puhtaalle pöydälle Ubuntu 16.04 Xenial (Xubuntu), mutta kun jakelu virallisesti julkaistaan, päivitän nykyiset Ubuntu-versiot.