Toisekseen kieli elää ja merkitykset muuttuvat ja sekoittuvat. Ainakin suomeksi hakkeri ja krakkeri on sekoitettu jo kauan paitsi mediassa myös "tavisten" puheissa. Hacker-sanan merkitys on muutenkin muotoutunut ajan kuluessa.
Mutta onko se, että suuri media käyttää vääriä sanoja minkäänlainen perustelu sille, että asioita pitäisi alkaa kutsumaan väärillä nimillä?
Nimimerkillä onko meillä kaikilla kohta sormitietokone?
Ps.
Nörtti oli myös alunperin tietotekniikkaa harrastavan haukkumasana jonka asiasta mitään tietämättömät kuulivat käytössä ja alkoivat käyttää, kun ilmeisesti luulivat sen vain tarkoittavan tietokoneita harrastavaa eikä mitään negatiivista.
Kielelle vain on ominaista, että sanojen merkitykset muuttuvat ja sanoja siirrellään kontekstista toiseen. Myös samaa asiaa ruvetaan joskus nimittämään toisella sanalla ja vanha nimi menettää merkityksensä. Tietysti "suuri media" ohjaa sanojen käyttöä, mutta myös muut kielenkäyttäjät.
Koskaan ei voi lopullisesti lukita tiettyä sanaa tiettyyn merkitykseen ja edellyttää, että kaikissa kielenkäyttöyhteyksissä pitäydytään tähän ainoaan oikeaan ilmaisuun (ainakin toivon).
Haukkumasanat ja väärinkäsitykset ovat kautta historian muuttuneet neutraaleiksi termeiksi.
Nimimerkillä "Menikö tabletit käsille?"