Ennenkuin aloitatte tosissaan tämän ikuisuusvalituksen siitä kuinka Yle sortaa kaikkia paitsi amerikkalaisia suuryhtiöitä, pysähtykääpä hetkeksi ja katsokaa mitä meillä oikeasti nyt on --
Ja jos jatketaan tällä logiikalla:
Eihän sairaaloiden tai muiden valtiovallan alaisten laitosten tarvitse ottaa esim. pyörätuolipotilaita yms. liikuntarajoitteisia huomioon, koska suurin osa väestöstä pystyy ihan hyvin nousemaan rappusia pitkin ylös ilman apua...
Työttömille ei tarvitse antaa avustuksia eikä heitä tarvitse huomioida, koska suurin osa suomalaisista kuitenkin on työssäkäyviä.
Muutenkin kaikki vähemmistöjen kritiikki tulee jättää huomiotta; suurin osa ihmisistähän kuuluu siihen enemmistöön.
Parempi on nostaa vähän ääntä ennen kuin tämä Ylen ideologia saa enemmän kannatusta. Olisiko mukavaa huomata muutamien vuosien päästä, että esimerkiksi verkossa voisi äänestää eduskuntavaaleissa vain käyttämällä internet exploderia: suurimmalta osalta suomalaisista löytyy internet exploder, joten vähät vähemmistöistä, marssikoot vaikka kymmenen kilometriä lähimmälle äänestyspaikalle.
Ylellä on myös palveluiden tuottamisessa erityinen vastuu, koska sen toimintaa rahoitetaan tv-maksuvaroin, joiden keräämiseen ylellä on viestintäviraston luvalla oikeus, juuri kaikkien kansalaisten saatavilla olevien informaatiopalveluiden turvaamiseksi.
Tätä juuri tarkoitin edellisessä postauksessani.
Entä nykyinen trendi, jonka mukaan yhä useampi siirtyy käyttämään vapaita ohjelmistoja/kkäyttöjärjestelmiä? Ei meidän kylän kirjastossa esimerkiksi ole windows-koneita, vaan parikymmentä etäpäätettä. millä ne ihmiset saavat kaikki nämä windowskikkareet toimimaan?
EFFI julkaisi raportin tästä Ylen toiminnasta aiemmin ja siinä kävi ilmi, että yhtä hyvin ja paremminkin olisi voinut käyttää jotakin avointa formaattia kuin windowsin suljettua kaupallista formaattia.