Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pjotor

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
81
Ovatko kanavat ja signaalivoimakkuudet ylipäätään kunnossa? Miten testasit?

Muistaakseni käytin vlc:tä, ohjekin jostain löytyi. jotenkin näin:

scan   fi-tampere > channels.conf
vlc --playlist channels.conf


En aiemmin ollut testannut muuta kuin backendin kanava haulla, että kanavat löytyy ja signaali on noin 70-90% luokkaa.... Nyt koetin VLCllä  jasillä kyllä telkkari näkyy ihan kemiasti... eli mythin nokassa tahi perässä on jotain vaivaa....

82
telkkari ei kyllä frontendissä vieläkään aukee  ???

Se on kyllä sitten ihan eri ongelma. XMLTV liittyy vain ohjelmatietojen noutamiseen verkosta.

Joo niin alkaa vaikuttaa... Kaikki muu tuntuu toimivan paitsi ettei mistään saa kuvaa näkyy... Ei frontendistä eikä mythwebistä...  mistähän seuraavaks kuvän puuttumista katellaan?  ???

webbi ilmoittaa näin "mpg does not exist in any recognized storage group directories for this host."

83
Nyt vissiin oon tehny molemmat  ;D siis jos meni oikein... Tuo komento ainakin lähti pyörimään ja tuntuu käyvän aikas monta päivää läpi.... telkkari ei kyllä frontendissä vieläkään aukee  ???

84
Moro!
Tässä olen opiskellut tätä myhtvn käyttelyä ja nyt päätynyt sellaiseen tilanteeseen, että backend conffattu ja kanavat haettu. Jostain syystä kuitenkin  tuo
Koodia: [Valitse]
mythfilldatabase ei mene läpi ilman virheitä. ja niinpä myöskään frontendin puolella ei telkkari pääse katsomaan.
System information kohta kertoo error 512 olevan syynä ongelmiin... Mitenhän mä tästä pääsisin eteenpäin?
Niin ja alla on tosiaan tuo Mythbuntu 11.10

85
Laitealue / Technisat Airstar 2 kaukosäädin toimimaan
« : 12.04.12 - klo:16.46 »
Forumilla oli pari keskustelua tästä, mutta niiden ohjelinkit eivät enää toimineet. Olisiko kellään kunnollista ohjetta tuolle kakelle? Takapuolella lukee TTS35AI

Mythbuntun asennuksessa tarjottiin kaken valintaa ja otin listasta ainoan Technisatin joka ei ilmeisesti ole oikea vaihtoehto....

(Viestiä korjailtu, koska irrotettu alkuperäisestä keskustelusta... Oli vissiin vähä liian vanha keskustelu  ;D)

86
Pjotor tai joku muu

Kysymys:

Millainen on tuon XBOX360 käyttöliittymä tai desktop?

Tämä sillä kun en ole vielä tutustunut moiseen kapineeseen. 
Siinä on ylhäällä sellanenn ns "päävalikko" ja jokaista päävalikon valintaa vastaava metro ui aina alapuolella....
http://www.google.fi/search?q=xbox360+dashboard+metro&hl=fi&client=opera&hs=Mdf&rls=fi&channel=suggest&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=3CFVT8jMDPT24QSrq_2sDQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBoQ_AUoAQ&biw=1500&bih=820 kuvat kertovat ehkä enemmän kuin epäselvät sepustukseni  ;D

87
Ihan hyviä ideoitakin tuossa on paljon, mutta toivottavasti kuitenkin jättävät perinteisen käyttötavan option kuitenkin jäljelle.

Pitäisi melkein kokeilla asentaa tuo Preview koneelle.
MEikäläisellä oli taas kovat odotukset että työpöytä olisi tosissaan hylätty ja siirrytty täysin tohon samankaltaiseen käyttöliittymään kuin mikä on XBOX360...  Toisin sanottunu ei ollut edes sitä mitä odotiin....   Eiköhän ole siis syytä pysyä avoimenkoodin puolella  ;)

88
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: MediaPCn kovalevyt
« : 21.02.12 - klo:23.30 »
Homman ideanahan on juuri se (Korjatkaa jos olen ihan metsässä) että järjestelmän osio on tuolla sd-kortilla ja kaikki tallentaminen sitten tapahtuu noille normi kovoille. Ja tästä kysymys juurikin, että millainen osiointi kannattaa tehdä?
Kenties vain / osio kortille? Kannattaako tempille tehdä oma osio? jne?

Juu juu ja tiedetään, että sd-kortti on vähän ratkaisu, mutta halpa ja muun kokoonpanon rinnalla ei häpeä.  ;D


Siivottu -Storck

89
Asentaminen ja käyttöönotto / MediaPCn kovalevyt
« : 21.02.12 - klo:15.29 »
Suunnittelen tässä kokoonpanoa kovalevyjen suhteen Mythbuntu laatikkoa varten  ja siitä mietintöä...
Ajattelin asentaa järjestelmän SD-adapterin avulla muistikortille (hiljainen), siispä vinkkejä tähän.
Mitä osioita kannattaa kortille tehdä? Rinnalle tallennus tilaksi tulee normaaleja ide kovoja pari kolme. Nuo kovot olisi hyvä saada nukkumaan kun niillä ei ole käyttöä. Onnistuuko?

90
Onhan tuossa Windowsin vika taustalla.

Oletan että käyttämäsi XP on tavallinen eli 32-bittinen. Se ei suoraan näe kuin 2 GB:tä. Laita siis vain nuo 2x1 GB kiinni.

XP:n boot.ini:n vivuilla voisi antaa koneelle myös 3 GB:n muistiavaruuden - ilmeisesti et ole sitä tehnyt kun et siitä kerro. Toisaalta, miksi laittaisitkaan, jos koneessasi ei kuitenkaan tuo yhdistelmä toimi.

Tuo 3 GB:n muistiavaruuden voi laittaa, mutta kaikki ohjelmat eivät siinä sitten välttämättä toimi - en tiedä miten yleinen ongelma tuo on.
Kyllä tässä tapauksessa homma johtunee emosta, kun tuo emo haluaa näyttää kaikki kammat saman kokoisina."This motherboard also allows you to install four DDR DIMMs for dual channel
configuration, and please install identical DDR DIMMs in all four slots
." Siis 4x512, kun kiinni on oikeasti 2x1g + 2x512 eli emo pakkottaa muistit dualchanneliin kait aina...  :o Olen myös tarkistanut, että muistiavaruutta ei ole rajoitettu. Lisäksi myös tuo ubuntun live-levy ei näyttäny muistia kuin tuon 2gigaa.

91
Windows-ongelma tämä siis ei liene jos bioskin näyttää noin.
Ovatko kammat sitten kovinkin erilaisia? Eri merkkiä, nopeutta, yksi- ja kaksipuolisia sekaisin?
Juu ei vaikuta wintoosan vialta, sillä koetin tossa nyt myös lubuntun-live levyllä ja sama tilanne. Kammat on kaikki kingstoneita 2kpl 1gigasia 400mhz ja sitten 2kpl 512megasia ja jos en nyt ihan väärin lue myös ne 400mhz. Kammata laitettu siten, että saman kokoiset samnvärisisssä sloteissa.


Muoks: Jaahas siis emo ei ymmärrä eri kokosia kampoja ollleskaa...  :o  Siis tota dualChannel modeekaa ei saa vissii pois päältä... no ovatpahan kammat tossa slotin suojana ni eivät pölyty  :D

92
Takana vanhempieni xp-koneessa emolevyn vaihto. Uusi emo on Asrock 939N68PV-Glan. Samalla tuli muistipaikkoja lisää pari ja kampojahan löytyi. Siispä uusi muisti määrä on 3gigaa (2x1gt + 2x512gt). No sitten tulee se, mutta: elikkäs xp:ssä näkyy vaan 2 gigaa ja sitten tarkistin biossin. Bios näyttää, että kiinni olisi 4x 512 kammat.  Bios päivitetty uusimpaan asrockin sivuilta ja enää en oikeen guuggelillakaan löydä apua...  ??? Että oiskos täällä viisampa?  ;D

93
Hei,
Itsellenäkin on ollut tälläinen MythTv server + useampi client viritys jo 4 vuotta käytössä.. Nyt kun tuli äkkilähtö kotoa remonttievakkoon niin löysin netistä Mythpodcaster ohjelman.
http://code.google.com/p/mythpodcaster/
Tuo on kyllä aivan loistava ohjelma näihin streamailu hommiin.

-Joni
Tohonpa täytyy tututstua tarkemmin, näyttää lupaavalta!

94
Lainaus
nettiliittymäni on vain 1M/512K eli sillä ei hirveästi videota streamata ulkopuolelle
Itsellä sisään on sellainen 3-5megaa ja uppi sitten siinä megan korvilla... sillä kai luulis  jo yhtä streamia lähettävän?

95
Lainaus
Mulla on olohuoneessa mythtv frontend/backend kone, jolle siis tallenteet yms. menevät. Sitten katson läppäreillä (windowsissa otan mythweb serverin kautta yhteyden ja avaan tallenteet streamina vlc:llä ja linux läppärissä mythfrontend, jolla pääsen suoraan kiinni fe/be koneeseen).
Juurikin tällainen on visioni myös saada itselle, höystettynä vielä tuolla ulkoverkosta käsin toimimisella...

Lainaus
MythTV ei ole ihan alustariippumaton. Linuxit ja Macit (käsittääkseni) ovat hyvin tuettuina, mutta Windows ei. Windowsilla voi katsoa (ilman DVB-T tekstejä) nauhoituksia ja live-tv:tä MythTV Playerillä, mikä oli pitkään ainoa vaihtoehto live-tv:n katsomiseen. Lisäksi voi käyttää Mythwebin kautta .asx-streamia (itselläni toimii VLC:llä) tai sitten ladata koko tallenteen.

Eli tuo etänä katselu onnistuu ja vieläpä livenä...  ;D Ja Mythweb toiminee myös androidilla eli ajastukset saanee kohdilleen? Saiskohan noita tallenteita/liveä vielä näkymään kännyllä...  onko olemassa sovellusta jolla voisi tota .asx-streamia katsoa? Koko tallennetta kun mielestäni ei noihin mobiililaitteisiin ole järkevää ladata...

Lainaus
- yaVDR, jossa VDR DVB-tallennussysteeminä ja XBMC vaihtoehto frontendina
- tvheadend DVB-tallennussysteeminä ja sitten vaikka XBMC frontendiksi.
Kiitti vinkeistä!Tutkitaan toki nuokin. Lähinnä tuo MythTV vaikuttaa siksi hyvältä, että ohjeet värkkien pystyttämiseksi ovat mielestäni suht selkeitä ja kattavia.

Lisäksi rauta on aika vanhaa millä ajattelin projektia toteuttaa, mutta hd-hommiksi ei ole tarkoituskaan tätä vetää. Heitetään nyt sitten silti OTna tähän kokoonpanoa:
1,6Ghz prossu, 512Mt muistia(gigagin saattaapi löytyä), näyttis Nvidia GF3Ti200+pari TV-korttia pci-väylään tarkoitus laittaa...

96
Moro!
Iski himo tehdä itelle htpc kun on noita vanhoja koneenrojuja jäänyt yli... Lähinnä ihan digi-tv tallennin, musiikin soitto ja dvd-soitin yhdistelmä. Pienen tutkiskelun jälkeen päätynyt siihen, että todennäköisesti tuo MythTV joko seuraavan ubuntun LTS version päällä tai CentOSn päällä olisi hyvä ratkaisu pitkän tukiajan vuoksi....

Mutta itse kysymykseen, miten kannattaisi etäkäyttö toteuttaa? Onko mahdollista katsoa esim. telkkarin nauhoituksia (tai vielä parempaa live ohjelmaa) toisella koneella alustasta riippumatta etänä (ulkoverkko). Tai onko sama mahdollista Android puhelimella? 

Kertokaahan oletteko saaneet jo jotain vastaavaa toimimaan... Vinkit ovat tervetulleita  ;)

97
Yleistä keskustelua / Vs: Omaatko facebookin?
« : 28.12.11 - klo:21.34 »
G+ riittää

98
Oobetimerin ohje on varmaankin aika hyvä. Itsellä käytössä samanlainen viritelmä kylläkin eri distron päällä, mutta sillä ei liene merkitystä, kun toimintakuntoon laitto käy graafisesti. Veikkaisin, että isoin homma on ton Telewellin conffaus APksi.  ;)

99
Pelit / Vs: Hyviä ilmaispelejä Linuxille
« : 01.11.11 - klo:11.55 »
Ja tässä tulee kaikkien pelien äiti: Opensonic :)


Tolla mainospuheella on jo pakko kokeilla  ;D

100
Laitealue / Vs: Suositelkaa mokkulaa
« : 12.08.11 - klo:09.49 »
Eli saataisiin kaivattu puhelu tuki myös tuon mobile partnerin mukana?

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15