Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - p1ratE

Sivuja: [1]
1
Eli siis operalla ja firefoxilla esim. youtube videoita katsottaessa ei ääni kuulu lainkaan... Onko tuttu ongelma kenellekään?

2
Säädin tuolta compizin asetuksista työpöytä zoomin näppäinyhdistelmiä ja sain sotkettua hiiren asetukset niin että hiiri ei valitse mitään ikkunoiden sisällä hiiren näppäimiä painettaessa jollei ctrl ole pohjassa. Voiko joku kertoa miten saan hiiren asetukset takaisin normaaleiksi? Eli niin että hiiren napit toimivat ikkunoiden sisällä ilman ctrl painiketta.

Kiitos!

3
Kun asentaa kubuntu desktopin ubuntu 7.04 niin tuleeko siinä uusin kde eli tuo 4.2 vaikka ubuntu versio onkin tavallaan "vanha" vai pitääkö asentaa uusin ubuntu saadakseen uusimman kde:nkin kubuntu desktopin mukana?

Mahdollisesti typerä kysymys mutta kysynpähän vain..

4
Pelit / WoW ja Wrath Of The Lich King
« : 16.11.08 - klo:15.33 »
Eli onko kukaan saanut kyseistä lisäosaa toimimaan? Monia englanninkielisiä sivuja olen lukenut mutta en saa omaani toimimaan, levyltä wine ei suostu lukemaan installer.exeä koska valittaa oikeuksista. Sain asennusohjelman pyörimään kun latasin sellaisen netistä mutta nut EULA:n lopussa pitäisi hyväksyä käyttäjäehdot painamalla agree painiketta, mutta agree painike ei avaudu kun tekstin rullaa loppuun kuten pitäisi. :S Mikä neuvoksi?

5
Koodia: [Valitse]
ALSA lib conf.c:3949:(snd_config_expand) Unknown parameters 0
ALSA lib control.c:909:(snd_ctl_open_noupdate) Invalid CTL default:0
fixme:process:IsWow64Process (0xffffffff 0x198ad34) stub!
fixme:ntdll:NtQueryInformationProcess (0xffffffff,info_class=34,0x198a520,0x00000004,0x198a51c) Unknown information class
fixme:process:IsWow64Process (0xffffffff 0x198a85c) stub!
fixme:process:IsWow64Process (0xffffffff 0x198a85c) stub!
fixme:ntdll:NtQueryObject Unsupported information class 3
fixme:debugstr:CheckRemoteDebuggerPresent (0xffffffff)->(0x198940c): Stub!

Tuollaista herjaa komentorivillä kun yrittää käynnistää gh:n, sitten tulee vain ikkuna jossa lukee : A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Missä vika ja miten voi korjata jos mahdollista?
Frets on fire toimii kyllä joten gh:n toimimaan saaminen on vain periaatteesta kiinni :)

6
Ubuntu tietokoneissa / lan-partyt med linux
« : 12.01.08 - klo:11.14 »
Eli onko kellään tietoa linux-jalekuiden sopivuudesta kyseisille tapahtumille? Tarkoitan lähinnä että onko linux tunnistettavissa lan-verkossa koska kaverini ei saanut kotona oman sisäisen verkon koneita (lähinnä windowsia) tunnistamaan linux-konetta.

7
Ubuntu tietokoneissa / Ihme erroria heittää [RATKAISTU]
« : 09.01.08 - klo:15.51 »
"Gnomen asetusdemonin käynnistys epäonnistui.

Jotkin ominaisuudet, kuten teemat, äänet tai taustan asetukset eivät välttämättä toimi kunnolla.

Viimeisin virheviesti oli:

Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.

Gnome yrittää vielä käynnistää asetusdemonin uudestaan, kun kirjaudut seuraavan kerran sisään."


Tuollaista erroria heittää välillä kun kirjautuu sisään, joskus teema tai joku muu katoaa joskus mitään ei tapahdu ja x:n boottaaminen tai uudelleenkäynnistäminen poistaa ongelman hetkeksi mutta satunnaisesti taas "ongelma" palaa.

Jotain tietoa mistä kyse ja miten voi korjata?

8
Multimedia ja grafiikka / Mikrofoni hukassa
« : 06.01.08 - klo:16.31 »
Miten saan Gutsyn tunnistamaan mikrofonin. Ei ole usb-mikki.

Aänikortti on siis integroitu ja latasin asuksen sivuilta emolevyn linux-ajuri paketin josta asensin audio driverit mutta vieläkään ei mikki tahdo pelittää
missä voi olla vika? Ongelmaa olen ratkonut jo monta kuukautta eikä vastausta löydy, apua kaivataan.

9
Elikkäs asennettuna uusin ubuntu 7.10 ja compiz valmiina ja toimivana mutta monet entiset "extra-pluginit" puuttuvat kuten snow, dodge ja 3d desktop... Nämä sain vanhaan kubuntu 7.04:seen asennettuva vain komennolla sudo apt-get install compis-fusion-plugins-unsupported ja --||-- unofficial mutta 7.10 ei tunnista noita paketteja vaikka sources.listissä on kuulemma tarvittavat lähteet... Eli tietääkö joku miten nämä pluginit saa asennettua muuten kuin lataamalla compizin sivuilta nuo erinäiset tiedostot? Niiden käyttöa en aivan vielä tajunnut...

10
Pelit / wowi tilttaa latauspalkin jälkeen [RATKAISTU]
« : 23.12.07 - klo:18.58 »
Mikä mättää kun käynnistän wowin ja pääsen valitsemaan serverin ja hahmon niin sitten kun yrittää yhdistää serverille tule latausikkuna ja ikkunan ladattua loppuun sovellus pysähtyy... Mikä neuvoksi?

Koodia: [Valitse]
fixme:d3d:IWineD3DQueryImpl_GetData >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_OPERATION (0x502) from glGetQueryObjectuivARB(GL_QUERY_RESULT_AVAILABLE)
 @ query.c / 198

tuollaista herjaa

11
Onko kellään tiedossa ohjelmaa kubuntulle jolla saisi poltettua .avi-tiedostoja?
Itse en ole löytänyt mitään.

12
Pelit / EAC/SSC?
« : 06.12.07 - klo:11.51 »
Onko kellään tiedossa mahdollisia ssc/eac clienttejä linuxille? tarkoitan niitä anticheat sovelluksia joita mm. counter-strikessa tarvitaan matsien pelaamiseen.
Winellä saan molemmat windowsin versiot käynnistymään mutta toimintavarmuutta ei vielä ole... En ole näyönohjainten ajurien puutteessa vielä saanut cs asennettua joten jos jollain on tiedossa ssc tai eac linuxille niin kertokaa.

13
Eli minulla on ollut kubuntu feisty muutaman kuukauden ja pienen takkuamisen jälkeen toimimaan on saatu... Aamulla kun tutkin sources.listiäni huomaisn siellä muutaman dapper kohdan lähteissä ja muutin ne tietysti feistyiksi. Sitten kohtalokas sudo apt-get update ja kone latasi about puoli tuntia kaikenlaisia päivityksiä ja lopulta jatkoin nöräystä. Myöhemmin tänään suljin koneen ja koitin avata vielä myöhemmin uudestaan ja sitten kun alkoi ladata kubuntun sininen palkki niin yhtäkkiä se pysähtyy melko alkuun ja näytölle tulee:
BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-3ubuntu3) Built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.

/bin/sh: can´t access tty; job control turned off
(initframs)_


eikä taidot riitä tuosta selviytymiseen...

kokeilin biosista jotain backup boot juttua eikä se auttanut, sitten kokeilin grubin recoveryä 2 eri kernelillä eikä niistäkään kumpikaan auttanut...

Joten jokainen tänne kirjoittava nero joka tietää miten tämän saa korjatuksi kirjoittakoon siitä tänne APUA KAIVATAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN!

PS: etsin tältä ja englanninkieliseltä foorumilta josko muilla on ollut sama ongelma mutta muilla tuo on ollut lähinnä asennuksessa ja siihen on neuvottu uudelleenasennusta mutta toivoisin saavani vielä tämän tästä "henkiin"

PS: Kun kokeilin control+alt+f1 niin tulee:
Starting up ...
Loading, please wait ...
              Check root = bootag cat /proc/cmdline/ or missing modules, devices: cat /proc/modules ls /dev
ALERT! /dev/disk/by-uuid/551b4866-813b-.......-076ccha7cc21 does not exist. Dropping to a shell

Floppy jujuakaan ei voi kokeilla koska ei ole levykeasemaa, kone on muuten todella uusi, kesäkuussa ostettu ja silloiisen mukaiset osat hankittu kuten intel core 2 duo ja nvidia gf 8600 yms...

14
Sain compizin käyntiin yms mutta miten saan tuohon sen cube ominaisuuden? Itse en saa sitä päälle mutta kertoisiko joku tälläiselle retardille miten sen saa?

15
Pelit / Onkelma aloittelijalla, apua kaivataan
« : 05.08.07 - klo:15.48 »
Doddii elikkäs onkelman nimi on compiz ja cs 1.6, cs toimi moitteettomasti kunnes asensin compizin ja nyt ei cs suostu enää aukeamaan. Compizin sivuilta luin asennusohjeet joiden mukaan asensin ja näyttää toimivan. Kun avaa steamin ja counter-striken niin näyttö muuttuu mustaksi ja kursori vain näkyy... Compizia en osaa sulkea -> neuvot tervetulleita. Käyttöjärjestelmä on kubuntu feisty.

Sivuja: [1]