Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - p1ratE

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Täysin ilman windowsia alusta asti. Kone vasta 2 vuotta vanha mutta koskaan ei ole windowsia nähnytkään. :)

2
jaa niinpäs kuuluukin :D anteeksi oli muualla virhe tällä kertaa! :D

3
Eli siis operalla ja firefoxilla esim. youtube videoita katsottaessa ei ääni kuulu lainkaan... Onko tuttu ongelma kenellekään?

4
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ongelma Compizin kanssa
« : 04.03.09 - klo:16.48 »
Ongelma ratkaistu, löytyi resie window välilehden alta ccsm:stä initiate window resize kohtaan oli merkitty button2 eli hiiren nappi jonka muutin palauta asetuksen oletusarvo kohdasta alt näppäimen taakse button2 kohtaan jolloin hiiri palasi ennalleen.

5
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ongelma Compizin kanssa
« : 04.03.09 - klo:16.33 »
niin no siis tuolta zoom välilehdestä sitä ei enää saa muutettua mutta mistä sitten saisi?

6
Säädin tuolta compizin asetuksista työpöytä zoomin näppäinyhdistelmiä ja sain sotkettua hiiren asetukset niin että hiiri ei valitse mitään ikkunoiden sisällä hiiren näppäimiä painettaessa jollei ctrl ole pohjassa. Voiko joku kertoa miten saan hiiren asetukset takaisin normaaleiksi? Eli niin että hiiren napit toimivat ikkunoiden sisällä ilman ctrl painiketta.

Kiitos!

7
juu kiitos taas vastauksista.
Päivitin 8.04:seen ja taidan pysyä tässä jonkun aikaa. Jää kde tällä kertaa testaamatta sen suuremmin, räppään vain sitten tästä gnomesta hienon ;)

8
Oho järjestelmä onkin Gutsy :D eli 7.10... Onko tuohon mahdollista saada 4.2 vai pitääkö ruveta asentelemaan uutta?

9
Joo kiitos vastauksista.
Enpäs muuten olekaan varma onko tämä feisty vai hardy :P molemmista löytyy asennuslevy mutta en muista olenko asentanut tuota hardya... onko jtn komentoa millä näkisi mikä versio on käytössä?
Kuinka uusi versio pitää olla että saisi tuon 4.2 kde:n?

10
Kun asentaa kubuntu desktopin ubuntu 7.04 niin tuleeko siinä uusin kde eli tuo 4.2 vaikka ubuntu versio onkin tavallaan "vanha" vai pitääkö asentaa uusin ubuntu saadakseen uusimman kde:nkin kubuntu desktopin mukana?

Mahdollisesti typerä kysymys mutta kysynpähän vain..

12
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 14.02.09 - klo:23.25 »
tällästä tällä hetkellä

rasta aiheista  8)

itse muokattu ikkunakehys ja palkki

[ylläpito on poistanut liitteen]

13
Pelit / WoW ja Wrath Of The Lich King
« : 16.11.08 - klo:15.33 »
Eli onko kukaan saanut kyseistä lisäosaa toimimaan? Monia englanninkielisiä sivuja olen lukenut mutta en saa omaani toimimaan, levyltä wine ei suostu lukemaan installer.exeä koska valittaa oikeuksista. Sain asennusohjelman pyörimään kun latasin sellaisen netistä mutta nut EULA:n lopussa pitäisi hyväksyä käyttäjäehdot painamalla agree painiketta, mutta agree painike ei avaudu kun tekstin rullaa loppuun kuten pitäisi. :S Mikä neuvoksi?

14
Multimedia ja grafiikka / Vs: Tekstitykset toimimaan
« : 22.08.08 - klo:14.36 »
Mulla oli VLC:ssä joskus sama ongelma mutta se ratkesi kun otti open file > use subtitles file > avanced settings > ja subtitles text encoding kohtaan sen ensimmäisen iso- alkuisen vaihtoehdon.

15
Tuossa laitteiden soveltuvuustietokannassa voisi olla ideaa, itsekin uuden koneen ostettua ja linuxiin siirryttyä jouduin ostamaan kuukauden kuluttua uuden emolevyn kun sain selville että vanha ei ollut linux-tuettu...

16
Handelsbanken on toiminut moitteetta ja verkkopankin saa haluttuaan vaihtaa tekstimuotoon, mihin itsellä ei ole tullut tarvetta.

17
Kysyin Bumptopin kehittäjiltä että onko bumptopista tulossa myös linux-versiota ja sieltä vastattiin näin:
Lainaus
We currently support Windows and have a Mac version planned. We are still determining demand for the Linux port but it doens't look likely at the moment since we are a startup and need to be really focused. Sorry.

18
Yleistä keskustelua / Vs: Jääkiekon MM 2008
« : 20.05.08 - klo:16.38 »
oikea voittaja! :D:D

19
Oppaiden kehittäminen / Vs: Ubuntu Linux Bible
« : 20.05.08 - klo:13.11 »
...eli toisin sanoen maailman vanhin satukirja johon elämässään hyvin usein epäonnistuneet hurahtavat uskomaan ja lopullinenkin järjellinen käsitys maailmasta kaikkoaa.

(oma mielipide)

20
Oppaiden kehittäminen / Vs: Ubuntu Linux Bible
« : 19.05.08 - klo:22.05 »
Löytyihän se salasana lopulta!  ;)

Sivuja: [1] 2 3 4