Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LMJ2368

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
121
Tuo ei toiminut minulla ollenkaan, ei Ubuntussa eikä Mintissä.

122
Liitin Google-Driven Ubuntuun seuraavan ohjeen mukaan:

https://www.linuxbabe.com/cloud-storage/install-google-drive-ocamlfuse-on-ubuntu-16-04-linux-mint-18

Liitos toimii hyvin kunnes käynnistän koneen uudelleen jolloin joudun laittamaan uudelleen komennon:

Koodia: [Valitse]
google-drive-ocamlfuse ~/google-drive/
Kuinka saisin tämän toiminnon automaattiseksi, kun tuo "Xiao Guoan" ohje tuosta keskusteluosiosta ei toimi?

123
Hyvin kyllä pyörii omassa nolkyt-luvun muinaismuistopöytäkoneessa Linuxilla. Hienoa Steamissa on se, että vaikka peli on ostettu alunperin tyttären Windows-läppäriin, sitä voi käyttää suoraan Linux-versiona samoilla Steam-tunnuksilla samaan hintaan Linux-koneella. (Ja toimii vielä paremmin kuin tuolla huomattavasti uudemmalla läppärillä.)

Tyttärelläni on ollut ostettuna Steamista 10 peliä Windows koneeseen. Yllättävää on että 6 niistä toimii suoraan Linuxilla. Eli maksullistenkaan pelien tarjonta Linuxiin ei ole aivan kehnoa.

124
Taitaa olla sen verran "ammattilaistyökalu" (mitä minä en ole) etten ehkä osaa käyttää tuota ja kokokin on "useita satoja megatavuja"

125
Esimerkiksi ohjelmien käynnistyminen hidastuu: Esimerkkinä vaikka Chrome 4 sek. --> 5 sek. (eka käynnistys).
Steam minulla on vain Mintissä, (Ubuntu ja Mint koneella) mutta siinäkin pelien toimintaan tulee hivennen surempia viiveitä.

126
Kyllä tuon amd64-microcoden käyttäminen näyttää hidastavan konettani - jostain syystä sitä ei vain huomannut vielä sen ensimmäisen uudelleenkäynnistämisen jälkeen. Bios-päivityksiä olen tosin ajanut koneeseni jo joskus vuosikausia sitten.

127
Kertokaapas lisää tuosta suljetusta amd64-microcodesta. Testailin nopeutta uudelleen Ubuntussa ja en huomannut mitään eroa käytti sitä tai ei.
Pieni ero tuli aiemmin huomattua Mintin puolella käyttämättömyyden hyväksi pelattaessa Rakettiliigaa Steamista (tai lapset olivat sitä mieltä).

128
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu hidas TM:n vertailussa!
« : 16.06.17 - klo:16.47 »
Laita skannausta jutusta muidenkin nähtäville.
Saakohan noita lehtiartikkeleita skannata ja julkaista?

Lehdessä minenomaan Ubuntun graafinen suorituskyky jäi paljon kymppiä huonommaksi, mutta suorituskyky oli taas parempi.

129
Näytönajuri oli ainakin todella tärkeä vaihtaa oman koneen suorituskyvyn kannalta avoimesta suljettuun! Mint vielä ehdotti sitä itse.

Tuosta amd64-microcodesta en ymmärrä mitään, mutta sen valitseminen taas hidastaa konetta.

Testataanko lehdessä koneet niillä asetuksilla jotka ovat valmiina asennuksenn jälkeen? Se ainakin selittäisi paljon Ubuntun hitaudesta.

130
Mikrobitti vertaili uusimmassa numerossaan kahta samanlaista läppäriä - toisessa Windows 10 ja toisessa Ubuntu. Vertailussa Ubuntu todettiin huomattavasti hitaammaksi ja lisäksi virtasyöpöksi.

Ihmettelen itse hiukan testin tulosta, sillä itse vaihtaessani Vistan Ubuntuun vanha koneeni ei ainakaan missään tapauksessa hidastunut. Onkohan noissa testeissä Ubuntun kaikki asetukset ihan kohdallaan? Itselläni Ubuntu (ja Mint) ainakin toimii asennuksen jälkeen hitaasti, kunnes vaihtaa näytönohjaimen ajurin avoimesta versiosta suljettuun jolla toiminta onkin sitten hyvin sujuvaa.

Virran kulutuksesta en sitten osaa sanoa mitään sillä käytän itse pöytäkonetta.

Ps. Muistin aluksi lehden nimen väärin, ei siis TM vaan Mikrobitti.

131
Minä ainakin pärjäsin kuuskyt-luvulta yheksänkyt-luvulle :)

132
Tänään tuli päivitys Thunderbirdiin - nyt kaikki toimii, Ubuntun kalenterikin! Ainoastaan se, minkä vuoksi piti kaksivaiheinen vahvistus ottaa käyttöön eli Windowsin Oulook ei toimi Gmailin kanssa.

133
Homma kaatuu siihen, ettei Googlen "varmistusikkunasta" pääse millään eteenpäin seuraava napilla. En saa sähköpostia ja kalenteria toimimaan enää, vaikka peruin kaksivaiheisen tunnistuksen.

134
Otin Googlessa käyttöön kaksivaiheisen tunnistuksen. Sen jälkeen en ole päässyt Thunderbirdillä enkä kalenterilla enää mitenkään tililleni. Olisikohan kellään ohjeita tilanteeseen?

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]