Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tomin

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]
321
Yleistä keskustelua / IRC
« : 27.02.07 - klo:17.31 »
Tiedän IRC:istä vain sen että se on pikaviestiprotokolla tai semmoinen ja mitä nyt silmäillessäni wikipediaa huomasin... :)
Tarviseeko se jotain rekisteröitymistä? Ajattelin että ensin kokeilen sitä Freenoden #ubuntu-fi:tä, mutta mitä tarvitsen päästäkseni sinne? Katsotaan sitten myöhemmin lisää muuta... ;D Ja tuota koneeni on nyt rikki toivottavasti saan pian joten minulla on nyt vain miranda im (WinME) koska GaimPortable ei toiminut ja en saa asentaa tähän ohjelmia (siis kiintolevylle tai muokata rekisteriä ajan nämä usb:eeltä).

322
Laitealue / Pari kannettavaa...
« : 03.02.07 - klo:20.41 »
Olen kirjoitellut pari aihetta parista kannettavasta Asus A8Js ja Zepto Znote 2425W/6615WD
Nyt olisi taas pari kannettavaa joista toisen voisin ostaa ja todennäköisemmin kuin kummankaan edellämainituista joten unohdetaan ne.
Fujitsu Amilo Pi 1556-23 ja Acer Aspire 5115 WLMi

Kumpaa suosittelette? Kumpi toimii paremmin ubuntun kanssa? Mitkä ovat todelliset akkukestot? Kumpi on parempi? Kumman itse ottaisitte?
Paljon kysymyksiä ;D Onko muuta noista koneista tai käyttö kokemuksia.

Linuxonlaptopsista, tuxmobilista tai ubuntuhardwareguidesta en löytänyt tietoja koneiden linux/ubuntu yhteensopivuudesta. :-\

Fujitsussa on parempi näytönohjain (molemmissa riittävä, ainakin toistaseksi ;D), mutta huononpi akkukesto (kaupan mukaan :-\ joka tosin riittää matkan päällä koska en tee juuri pitempiä matkoja), vähemmän muistia ja se on painavampi, mutta se on halvempi. :-\ Valinta on vaikea ja toivon apua. ;D Muitakin koneita voi ehdottaa, mutta noissakin riittää valittavaa. ;D

EDIT: Onko kummassakaan bluetoothia? :o

323
Laitealue / Zepto Znote 6615WD/2425W
« : 29.01.07 - klo:16.40 »
Onko näiden kahden kannettavan Ubuntu yhteensopivuudesta tietoa? Zepto Znote 2425W ja Zepto Znote 6615WD

Ajattelin tuota 6615WD:tä koska siinä olisi tarkempi näyttö, mutta toisessa olisi taas parempi akkukesto (havemmalla) :o ??? >:( :'(. Vaikea sanoa kumpi ja linux on laptops:sissa ja tuxmobilissa on aika vähän tietoa noista koneista. :'(

2425W:ssä voi olla sisään rakennettu digiviritin, mutta siitä ei tiedä toimiiko se ubuntussa :(
Joka tapauksessa taidan kallistua 2425W:een puoleen. :)
Mitä mieltä olette noista kannettavista ja onko niistä lisätietoa (liittyen linuxiin/ubuntuun ja käytettävyyteen sun muuhun ;D)

EDIT: Toimiiko slot-in asema ubuntussa yleensäkkään? ??? Luultavasti kyllä... :)
EDIT2: Toimiiko 2425W:een sormenlukia ubuntussa? Mistä noita voi ostaa? ;D
EDIT3: Löysin osto paikan,mutta jotenkin tuntuu että päädyn asus a8js:ssään vaan saa nähdä kuinka käy.

324
Laitealue / Asus ASUS A8JS Kannettava
« : 26.12.06 - klo:14.57 »
Toimiikohan tuo ubuntun kanssa :-\? Pari linkkiä:Verkkokauppa.com Asusksen sivut. Linux on laptop:sissa oli tuokone 2gigan muistilla ja gentoolla siinä toimi useimmat asiat :), mutta onko niin ubuntussa :-\? Kenelläkään ei taida juuri olla tuota konetta :-\ (verkkokauppaankin vasta tulossa :-\), mutta minä ajattelin ostaa sen :). Ei edes kauheen hintainen tuon tehoiseksi koneeksi, vaan onko käytettävyys hyvä :-\. Tietoa koneesta tai linuxin toimivuudesta tuossa koneessa, kiitos :).


325
Yleistä keskustelua / Pinguleffa!
« : 26.12.06 - klo:14.44 »

326
Pelit / Hyviä stradegioita?
« : 19.12.06 - klo:16.54 »
Olisiko mitään hyviä stradegiapelejä mielellään realiaikaisia, mutta myös vuoropohjaiset käyvät? FreeCiv on ainakin, mutta se on vuoropohjainen... niin ja Wesnoth ;D. Jotain sellaista valtion rakennusta ajattelin :).

327
DSLinux Onko joku laittanut Ds:säänsä linuxin? Voiko sitä käyttää vielä sen jälkeen normaalisti, eli pelata GBA:an ja DS:sän pelejä ja käyttää DS:sän Operaa?  ??? Aikas jännä tommonen Linux DS  :D

328
Mitkä DVB-T virittimet toimivat Ubuntussa? Niiden pitäisi käydä USB tai PCMCIA paikkaan.
Joitakin vikkejä olen jo saanut: http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=5603.0

EDIT: Olisi kiva tietää onko se viritin HD-Ready (jos ei ole niin ei haittaa, mutta parempi jos on)?

329
Laitealue / Toimiiko MSI Mega Sky 580 Ubuntussa? (OK)
« : 26.09.06 - klo:18.58 »
Toimiiko MSI Mega Sky 580 DVB-T viritin Ubuntussa? Saatan sellaisen hankkia sellaisen jos se toimii, en omista vielä ainakaan.
Tai toimivatko ne yleensä?

330
Voinko tehdä oman ubuntu live cdeen jossa olisi haluamani tiedostot ja ohjelmat, eli esimerkiksi itse käyttis OO2 ja vaikka internet selaimet ja sellaiset? Se saisi olla mielellään joku graafinen ohjelma windowsille sillä tällä hetkellä käytettävissäni ei ole linuxia. ;D

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]