Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tomin

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
4
Asentaminen ja käyttöönotto / SIIRRETTY: kello
« : 15.03.20 - klo:21.03 »

7
Tämä aihe on siirretty alueelle Ubuntu tietokoneissa.
Ei liity Ubuntu asentamiseen.
https://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=55054.0

11
Hei kaikki!

Päivitämme foorumin palvelimen käyttöjärjestelmän, jonka vuoksi siirrämme foorumin uudelle palvelimelle. Sinne on tehty valmiiksi uusi asennus, jota on jo kokeiltu, joten siirtymän pitäisi toimia kivuttomasti. Foorumi poistuu käytöstä torstaina (5.12.) perjantaina 6.12. illalla kello 21.00. DNS-järjestelmien päivityksen viiveen vuoksi siirtyminen voi kestää jopa seuraavaan iltaan asti, mutta viimeistäänkin sunnuntaina foorumin pitäisi jo toimia kaikilla. Todennäköisesti kuitenkin jo paljon aiemmin.

Ystävällisin terveisin,
Arto ja Tomi

15
Multimedia ja grafiikka / SIIRRETTY: Gimp 10 ja päivitys
« : 18.09.19 - klo:17.59 »
Tämä aihe on siirretty alueelle Muut käyttöjärjestelmät ja Linux-jakelut.
Kde Neon on Ubuntu-johdannainen jakelu
https://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=54617.0

18
Ostan Raspberry Pi:n 2 malli B:n version 1.2. Vanhempi 1.1 ei kelpaa ja tuo revisio on merkitty siihen päälle ihan selvästi. Jos toimiva sellainen sattuu ylimääräisenä nurkissa pyörimään, niin ehdota mielestäsi käypäistä hintaa. Pystyn hakemaan Tampereen lähistöltä, mutta postikin kulkee, jos viitsit paketoida ja lähettää sen. Muuta tilpehööriä en tarvitse, mutta jos sille on siisti kotelo tullut hankittua ja haluat senkin myydä, niin voin senkin ostamista harkita. 8)

Muokkaus: Hommasin sitten uuden, kun ei käytettynä löytynyt. :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 14