Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Daneli

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 52
41
Koodia: [Valitse]
sh amd-catalyst-13.8-beta2-linux-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/saucy Itselläni tuo oli ainut tapa saada debit aikaseksi. Jos run tiedoston ajaa graafisesti läpi päädyn erroriin. Kuitenkinkin oma HD-ati toimii ainoastaan yleisellä xserver-xorg-video-ati  ajurilla. Vika on kyllä yleisesti tiedossa :

" its an HD 2x/3x/4x then you are out of luck as AMD announced <last> summer that it is relegating these chipsets to legacy status and will not be developing new drivers for them. Existing restricted drivers from AMD won't work either, because they require X-server v1.12 and Ubuntu 12.10 uses X-server v1.13.
That's because, starting with Ubuntu 12.04.2, the X-server version was updated to a newer version that is now incompatible with the HD 2x/3x/4x series AMD cards."

Et silleen...Joskus kyl tuntuu et kaikki epäsopiva rauta osuu omalle kohdalle.

42
Täytynee olla iso -P. Sutdownin man sivulta:
Lainaus
-P     Requests that the system  be  powered  off  after  it  has  been
              brought down.
Ja tuo +o pitäisi olla +0 (nolla), joka määrittelee ajan, jonka jälkeen kone sammutetaan.

Juuri näin...itselläni toiminut hyvin.

43
Itse olen taistellut tuon ATI HD näytttiksen kanssa myös tovin. Ongelmaan on ollut kaksi lääkettä. Toisilla on lähtenyt toimimaan ATIN uusimmalla beta ajurilla ja toisilla käyttämällä vanhempaa ubuntu julkaisua.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-3LINBetaDriver.aspx

44
"C:\Program Files\Windows Live\Mail\wlmail" /mailurl:%'

 :-\

46
Itse olen käyttänyt
Koodia: [Valitse]
sudo shutdown +0 -p tuo -P saattoi olla myös isolla kirjoitettu -P

47
Laitealue / Vs: Ubuntu ja Haswell
« : 21.09.13 - klo:10.16 »
Ymmärtääkseni parempi tuki tulee uudemman kernelin  (Linux 3.12 kernel) myötä. Ei varmastikkaan vielä mikään täydellinen mutta jonkinlainen edistysaskel.

http://linuxg.net/how-to-install-the-linux-kernel-3-12-rc1-on-ubuntu-linux-mint-elementary-os-and-debian/

48
http://www.youtube.com/watch?v=oTwtP7d_7VQ

Englanniksi:Just open Expo (hot corner in top left by default, or ctrl+alt+up arrow) and click on the + bar at the right edge of your screen to add a workspace. You can also remove workspaces in Expo, or name them.

Eli paina ctrl+alt+nuoli ylös ja paina plussaa työpöytäkuvakkeiden oikealta  puolelta. Expossa voit myös nimetä työpöydät haluamiksesi.

49
Oletko kokeillut toista hiirtä? Itselläni on vastaavaa ongelmaa on esiintynyt myös joskus jos käytössä on ollut huono näytönohjaimen ajuri tai kone on lämmennyt likkaa pölyisten tuulettimien takia.

50
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Tiedostojen nimien korjaaminen
« : 21.08.13 - klo:15.11 »
Kieltämättä tämä merkistö ongelma tiedostojen nimissä alkaa ottamaan hieman päähän. Yritin varmuuskopioida valokuvia ja eipä se onnistunutkaan tuon merkistö herjauksien takia. Mielestäni outoa olise että valokuvia on käsitelty vain ja ainoastaan ubuntussa.

51
Yleistä keskustelua / Ubuntu foorumi älypuhelimia ?
« : 04.08.13 - klo:10.10 »
Käyttääkö porukka foorumia kännykällä ? Onko kokemuksia miten se onnistuu parhaiten ? Kenties jonkin appsin avustuksella ? Feedit ?

52
Ubuntu tietokoneissa / Tiedostojen nimien korjaaminen
« : 03.08.13 - klo:09.19 »
Yritin siirtää valokuvia usb muistille turvaan kun asennan järjestelmää uudestaan. Ongelmaksi muodostui ääkköset tiedostojen nimissä. Onko mitään kikkaa jolla saisi muutettua kaikki ääkköset kaikissa tiedostonimissä kerralla ?

53
Käyttäjän kuuluu olla dialout ryhmässä ja ohjelman suorittaminen sudona ratkaisi ongelman. Linuxi osasi kyllä tehdä ihan itse tuon virtuaali ohjauksen. Tuo obdautodoctor oli kyllä helppo softa eikä kallis. Debian asennuspaketti toimi hyvin ja en mitään suurempia bugeja ole löytänyt jos käyttäjää ei oteta huomioon  :P . Suomenkielellä saatu asiakaspalvelukin yllätti.

54
Ubuntu tietokoneissa / Openoffice vai LibreOffice
« : 07.06.13 - klo:17.55 »
Kuinka tuohon openofficeen saa kielipaketit asennettua 13.04 ?

55
Eli käytössän on tuollainen usb portiin törkättävä lukija ohjelma kertoo tukevansa sitä kunhan vain luon sille virtuaalisen serial porttin. http://www.obdautodoctor.com/support.php Ideoita kuinka tuollainen virtuaalinen seriaali portti tehdään usb väylää käyttävästä laitteesta ?

56
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Teamviewerin korvikeita ?
« : 04.06.13 - klo:13.08 »
TeamViewer on minusta ainakin varsin toimiva hallintaohjelma. Vaihtuvat IP:t yms. tekee muista vaihtoehdoista lähes mahdottomia jos koneisiin pitää pystyä pääsemään aina nopeasti kiinni pyydettäessä.

SSH:t yms. niiden käyttöhän lähes tarkoittaa, että avunantajalla on käytännössä sudo oikeudet ja pääsy koneeseen milloin vain.

Olen tullut ainakin itse jo kauan sitten siihen tulokseen, että jos toisen koneelle pitää etänä päästä antaan apua, niin käytännössä kaikki tuollainen on täysin poissuljettua, koska ei autettava osaa alkaa selvittelemään IP:tä. Saati sitten puhkoa reikiä palomuuriin tms. Tuntuu että TV:n käyttäjänumeron ja salasanan antamiseenkin jos menee hetki.
Näin itsekin koen siksi tässä etsiskelenkin että onko mitään muuta kuin teamviewer joka taipuisi tälläiseen käyttöön. Teamviewer on tosiaan hyvä tälläiseen käyttöön kuitenkin olisi kiva hieman kartoittaa löytyykö mitään muuta joka taipuisi samaan helppouteen ?

57
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Teamviewerin korvikeita ?
« : 04.06.13 - klo:11.19 »
Melko hankala lukea tuota tekstiäsi.  8)
;) Älykännykällä tuotettu teksti on joskus haastavaa :D

58
Ubuntu tietokoneissa / Teamviewerin korvikeita ?
« : 02.06.13 - klo:08.48 »
Olisi tarkoitus etä-korjata muutamaa ubuntu konetta. Koneet ovat mokkulan takana. Teamviewerin idea olisi loistava eikä siinä tarvitse arpoa ja veikkailla ip-osotteiden kanssa. Löytyisikö jotain vastaavaa muuta systeemiä joka olisi tuetavalle yhtä helppo. Kuitein niin että tuettu kone ja sen käyttäjä voivat olla varmoja etten sielä seikkaile käyttäjän tietämättä. Eli ubuntu koneita kaikki tuettavat koneet.

59
Riippuu yhteyden tarjoajasta yleensä pitää ainakin tarkistaa apn ja joissakin reitittimissä 3g on vain yksi vaihtoehto yhteydeksi eli se pitää käydä nappaamassa reitittimestä oletusyhteydeksi.

60
Aukeaako usb-tikulta live työpöytä ?  Ja ymmärsinkö oikein että päset asentamiseen asti kuitenkin ? Jos näin olisiko kovalevysi nähnyt parhaat päivänsä.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 52