Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tyyni

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Okei, eli en ole koskaan käyttäny tulostimia tms ja ostin hätäpäissäni kyseisen laitteen, ajattelin että sehän varmaan alkaa pelittää tuolla puhelimella tuosta vaan, että tulostan sit puhelimella, no  =). Mutta, mites läppäri, olen ollut lataavinani jotain ajureita ja räplännyt epämääräisiä, mutta en vaan osaa saada konetta käyttökuntoon. Koneitten välissä on usb. Mitä tehdä, olen näissä asioissa täysi pölvästi? .....Kiitokset jo etukäteen...

2
Ubuntu tietokoneissa / Vastamelu-sovellus?..
« : 08.12.18 - klo:13.21 »
Heippa! Onko linuxilla vastamelu-sovelluksia tms? Liikenteen melu häiritsee öisin. Kiitokset!

3
 :)Kiitos kaikille! Temput tepsi, näppäimistö palasi!

4
Njoo ai vitsi en pysty salasanaa kirjottaan :-X

5
Hitsi ku tuo näppis ei toimi :-\ haittaako ja se jos päivitys on jääny vajaax ja päivittää tohon 17.10..ei kai auta ku kokeilla..jos se ei vaadi salasanaa...

6
Kiitos vastauksesta, nappulat eivät siis tee mitää, kosketuslevy toimii. Erehdyin päivittämään, kun en muistanut että olin asetuksissa sallinut kaikki päivitykset. Pystynkö undoamaan jollain töppäykseni vai kokeilenko 17.10?...

7
Tietääkö joku taas neuvoa. Päivitin koneen tarjoaman 17.04, mut ilmeisesti asennus jäi kesken ja/tai on sopimaton koska näppis hävisi. Nyt kone tarjoaa heti perään 17.10. kaiketi tuo 17.04 on LTS? Mitä pitäs tehä, bootata? Läppärissähän on ollu pikkuvaivoja näppiksellä aiemminkin..kiitos!

8
Ubuntu tietokoneissa / uudempi kerneli 16.04?
« : 04.08.17 - klo:12.16 »
Asensin koneen tarjoaman versiopäivityksen joka olikin 4.4. Miten saan uudemman kernelin? Tarkoitus oli asentaa tikulta 16.04.2 mut siinä oli jotai häikkää ja päädyin sit tuohon koneen tarjoamaan. En uskalla synapticia käyttää tähän, kun en tiedä mikä on ehjä, kerran kävi jo vahinko.

9
16.04:ssa kyllä toimii kuva ja ääni, muuten on hieman niitä vanhoja vaivoja; mm. kosketuslevyssä, näytön pikkuikkunoitten tekstit on ajoittain rikki, ja on hidas käyttää mut tuo hitauskin voinee johtuu jostai muusta, mm. nettikaupan sivunvaihto kestää 8-20sek. itsellä ei siis oo ajureista tai niiden tarpeesta mitää hajua.

10
tällasia 14.04:ssä on.

11
16.04 ei oo ollu missää vaihees ajureita siellä lisäajurit-paikassa (tällä koneella). 14.04:ssä on xorg ja kaks muutaki  :-\

12
Lisäajurit-kohdassa ei siis ole mitään, toisin kuin tässä 14.04 on.

13
Ok, niin arvelinkin et tuo .profile ei oo oikee, oon käyttäny chromea ja siitä ei ollu jälkiä ja sähköpostiki on outlook (mahtasko thunderbird toimii paremmin..Outlook:kin toimii kyllä). Onnex oon kirjottanu useimmat salasanat ylös ihan paperille..

Teen sitten jossai vaihees tikkuasennuksen, jos maailma vaik pelastuisi. Ainut mikä tuntuu kummalta on että ne jotkuu ajurit näyttäs puuttuvan 16.04 kokonaan, en edelleenkää kyl tiiä/tajua vaikuttaako se koneen toimintaan. Onko 14.04 turvallista vielä käyttää vai onko tuki jo poistunut? Vaikka oli miulla tänkin kans jotai häikkää,  vissii six et oli 14.04.5, olikose joku kerneli-juttu vai mikä en tiiä.

Uskallanko uuempaa versiota (vaik 17.04) vielä kokeilla jossai vaiheessa? Meinaan just et jos jotku tän läppärin yhteensopivuusjutut joteki paranis. MIllo uutta LTS_versiota ois tiedossa?

Kiitokset jälleen!

14
Omat tiedostot sain yhelle tikulle, toiselle laitoin .profile-tiedoston, mikä sit onkaan.. 14.04.5 asentui, tarjoaa ny 16.04.2 päivitystä.mut oliko niin et olis parempi päivittääki tikulta eikä muuten? Tää 14 toimii sen verran et vois tikun kautta asentaa, kunhan osaa valita just oikeen version. Vai mite ois päätteellä asennus? Siihe tarviisin ohjeet josse oli hyvä.

15
Koitan ny asentaa ton 14.04. Meinaako puhdas asennus, että valitsen "tyhjennä levy ja asenna ubuntu" vai onko "poista 16.10 ja asenna uudelleen" riittävä toimenpide. Haluisin tietty et koneesee ei jäis mitää sotkuja, täs on ollu aiemmin myös windows.

16
Olikose niin et kokeilutilassa omia musiikkitiedostoja ei voi kuunnella, tarvii mukamas jonkuu liitännäisen..

17
En osaa konetta käyttää yhtään ilman kursoria. Mut tuli siihe ilmotus järjestelmäongelmasta ja esim volyyminapit ei toimi, lentotilanappi toimii..

18
Siirränkö tikulle siis kotikansiosta "paperin" .profile? Vai muutakin? Vai, kun kysees onkii 14.04, niin onkos siellä niitä miun selaintietoja ym?

19
Ok. Tikulla siis 14.04, käynnistin ja löysin omat tiedostotkin,aattelin et jos hävisivät..kiitos neuvoista, palaan tänne varmaan ihan kohta kyselemään :D

20
Haluaisin palauttaa edellisen version.. En tiedä miten. Uudelleen asennuksessa häviää vissiin kaikki salasanat kirjan merkit? Varmuuskopion otin eilen mut onkos siitä apua jos asentaa uuestaan? Pääseekö jollain näppäimellä päätteelle ja olisko jsotain komentoa millä palauttaa edellisen version tai jotain?

Sivuja: [1] 2 3 ... 5