Kirjoittaja Aihe: Ubuntu Global Jam viikon päästä 12.-14.9. -- TAMPEREELLA  (Luettu 3500 kertaa)

FrozenZia

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 9
  • If you build it... they will come.
    • Profiili
    • Koneet Kiertoon
Hei!

Jos oot kiinnostunut Ubuntusta/Linuxista/Avoimesta lähdekoodista TAMPEREEN alueella, lue ihmeessä eteenpäin...

Kuulin tällaisesta tapahtumasta eilen. Hyvin myöhässä, mutta tykkään kuitenkin ideasta ja haluaisin tehdä asian eteen jotain.

Tässä on linkki: https://wiki.ubuntu.com/UbuntuGlobalJam ja toinenkin: http://www.youtube.com/watch?v=GQMAFTWGqCM&list=UUm7OifwnZoMCChidCJZQruQ  (jälkimmäinen on Ubuntu OnAir:istä, josta myös kuulin vasta eilen)

Tässä vaiheessa en tarkalleen tiedä millaista Jamia koittaisin järkätä, mutta eiköhän se tässä selviää. Pitäisi nyt vaan tietää, löytyykö kiinnostuneita?

(Sekaavat) ajatukseni tässä vaiheessa:

Mulla on "luokkatila" Tampereen keskustassa. Siellä on 8 LTSP-päätettä. Sen lisäksi tietysti myös mahdollista käyttää omia läppäreitä.  Itselle sopii vain perjantai ilta, lauantai ilta, ja sunnuntai noin puolen päivän jälkeen.

Pizzaa pitäisi varmaan tilata, ja tarjota kahvia ja keksejä tms.

Itseäni kiinnostaa muutenkin koittaa saada Tampereella Linux User Groupin aktiiviseksi - Linkun sivuilla kun oon käynyt, niin "seuraavat kokoukset" kun on tyyliin vuonna 2012, ei kuulosta hirveän aktiiviselta. (En tosin tiedä, olen niin huono ollut muutenkin osallistumaan foorumeihin jne. vaikka muuten yritän ajaa linuxia eteenpäin.)

No niin, siinä hyvin pikaseen.

Kommentteja/ajatuksia/kysymyksiä?

-paul
Auta meitä auttamaan ympäristöä ja edistämään avointa lähdekoodia.