Kirjoittaja Aihe: ERROR Yhteys epäonnistui: IP-osoitetta ei vastaanotettu  (Luettu 753 kertaa)

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 220
  • Profiili
Ei oikein näyttänyt olevan aiemmin sopivaa juttua, niin rohkenin aloittaa. Omissa wlaneissani, Buffalo, Telewell ja Thompson, wifi toimii moitteetta. U 11.04. acer aspire one. Nytkin yhteys on näin.

Mutta kun. Juuri äsken olin reissussa. Hotellien wifi antoi minulle tuon otsikon vastauksen. Kolmenlaista wifiä oli matkalla, yksi täysin avoin, yksi avoin, jonka olisi pitänyt johtaa palveluntarjoajan tunnuksille ja yksi WPA2. Koneessani on asennettuna Wicd Network Manager.  Se löysi ja näytti kaiken tarvittavan. Yhteyttä ei vain syntynyt. Otsikon ilmoitus vain joka kerta. Resepsioonit huuli pyöreänä. Kuulemma kunnossa on, ja Windowseilla ainakin toimii. Niin toimii minullakin heti taas kotiin tultuani, yhteys aukesi kuten piti.

Onko arvailuja, kenties tietoakin. Onko MS mahdollisesti saanut syötettyä lampaansakramenttia karporaattoreihin. Kaikkea sitä mieleen tulee.

ajaaskel

 • Palvelimen ylläpitäjä
 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3394
  • Profiili
Vs: ERROR Yhteys epäonnistui: IP-osoitetta ei vastaanotettu
« Vastaus #1 : 26.07.11 - klo:19.38 »
Outo on ongelmasi. Phuketissa ainakin toimi wlan hotellissa ok kun maksoi ensin käyttöaikaa reception: ssa ja oli sattumalta myöskin Acer kyseessä (mutta 5520 malli ja "tavallinen" Network Manager, ei wicd). Ubuntu tuossa oli 9.10 Karmic.
Autamme ilolla ja ilmaiseksi omalla ajallamme.  Ethän vaadi, uhoa tai isottele näin saamasi palvelun johdosta.

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 220
  • Profiili
Vs: ERROR Yhteys epäonnistui: IP-osoitetta ei vastaanotettu
« Vastaus #2 : 26.07.11 - klo:21.54 »
Nii..i.
Ite rohkeneisin vain ihmetellä. Tämä sama vaiva oli noin vuosi takaperin parissa kaupungissa Malesiassa. Silloin oli tässä samassa pikkuläppärissä vielä vierellä xp, jonka kautta yhteyden sai syntymään. Nyt ei enää, ku päivitin ja siivosin.

Ainahan sitä reissussa saa jotenkin jostakin yhteyttä jos tosi tarve on. Mutta että jotenkin on turnes rosossa, ellei joku selitystä täältä ruohonjuuren suunnasta keksi.

Sanoinko jo, että nämä nykyihmettelyt olivat nyt vain täällä Baltiassa.

PS
Itelle tuli mieleen, että voisiko olla kyse jostakin aikaan liittyvästä. Että joku ei jotenkin jostakin vain vastaa riittävän nopeasti, ja että yhteys siksi lupsahtaa.. Puolin tai toisin. Sori, nyt tuli juttua, joka ei todella kestä asiantuntijoiden seulaa.
« Viimeksi muokattu: 26.07.11 - klo:21.59 kirjoittanut Leko »