Ubuntu 24.04.1 LTS | Lataa ja asenna | Tutustu yhteisöön | Blogi | Yritysten tarjoamat palvelutUusimmat julkaisut: 24.04.1 LTS (suositeltu, 29.8.2024) ja 24.10 - Ubuntun 20-vuotisjulkaisu! (10.10.2024).
Onkohan yksikään virusohjelmien tekijä pystynyt tekemään etukäteen torjuntaa tulevalle virukselle???.
Tunnistaa yhden, niin tunnistaa kaikki.
Lainaus käyttäjältä: jori52 - 22.08.08 - klo:20.43Onkohan yksikään virusohjelmien tekijä pystynyt tekemään etukäteen torjuntaa tulevalle virukselle???.On.Viruksissa on käytössä samoja algoritmeja ja samaa ohjelmakoodia. Tunnistaa yhden, niin tunnistaa kaikki.
- Joku murtautuu Canonicalin palvelimelle ja korvaa jonkun softan rukailtulla softalla. (Paras aika sellaiselle pahuudelle on mielestäni just ennen päivitystä uuteen ubuntu versioon)
Lainaus käyttäjältä: S.E.Krewing - 19.08.08 - klo:12.24Auta nyt hyvä mies toista, joka nimenomaan Ubuntun viruksenestosta kysyi.Minulla ei ole viruksenestoa pöytäkoneessa kotona. Riittääkö vastaukseksi?
Auta nyt hyvä mies toista, joka nimenomaan Ubuntun viruksenestosta kysyi.
Höpö höpö, jos tuo on totta niin eihän viruksista ole mitään haittaa järjestelmille.
Lainaus käyttäjältä: mgronber - 22.08.08 - klo:17.16Ei olemassa olosta ole haittaa kunhan kukaan ei erehdy asentamaan niitä koneelleen. Viittaan jälleen F-Securen poisvedettyyn tuotteeseen joka saattoi vahingoittaa käyttöjärjestelmää.No valitettavasti tuollaistakin sattuu.Paljon vakavampaakin on tosin sattunut.
Ei olemassa olosta ole haittaa kunhan kukaan ei erehdy asentamaan niitä koneelleen. Viittaan jälleen F-Securen poisvedettyyn tuotteeseen joka saattoi vahingoittaa käyttöjärjestelmää.
Mitä tulee ylimielisyyteen, niin usein Linux käyttäjien kommentit tietoturvasta tuntuvat ylimielisiltä ja jopa hassuilta .
Mitenhän hyvin nuo Canonicalin palvelimet on suojattuja?
Jos Linuxissa ei asennella windowsmaisesti ohjelmia, niin en usko, että sille tulee koskaan olemaan leviäviä viruksia.
On.Viruksissa on käytössä samoja algoritmeja ja samaa ohjelmakoodia. Tunnistaa yhden, niin tunnistaa kaikki.
Nähnyt kyllä usein että porukka asentelee foorumeilla esiintyneitä paketteja ja käyttävät 3. osapuolen repoja. Ulkoapäin hyödynnettävät aukot mahdollistavat toki leviävien virusten tekemisen.
Toki heurestiset torjuntaohjelmat voi _teoriassa_ löytää uuden version viruksesta/madosta jos se pohjautuu vanhan koodiin.
Jatkuvaa kissa & hiiri leikkiä tuo on.
Muistetaan tätä threadia kun ensimmäisestä desktop-linux viruksesta luetaan uutisista
Lainaus käyttäjältä: Jakke77 - 22.08.08 - klo:20.27Lainausb) Miten ihmeessä jo asennetut virustorjunnat tunnistavat tämän viruksen?voi kristus ja sulle on annettu tietokone onko virustunnisteiden päivitys tuttu sana Onkohan yksikään virusohjelmien tekijä pystynyt tekemään etukäteen torjuntaa tulevalle virukselle???.Eikös ensin tule virus, ja sitten virustorjuntaohjelman ylläpitäjä keksii torjuntakeinon, yleensä aikaa menee noin pari tuntia havainnosta, noin keskimäärin.Terveisin jori52
Lainausb) Miten ihmeessä jo asennetut virustorjunnat tunnistavat tämän viruksen?voi kristus ja sulle on annettu tietokone onko virustunnisteiden päivitys tuttu sana
b) Miten ihmeessä jo asennetut virustorjunnat tunnistavat tämän viruksen?