Kirjoittaja Aihe: Teemailta: Bazaar ja versionhallinta, Helsingissä to 17.1.2008 kello 17.30  (Luettu 5256 kertaa)

Aleksi Hankalahti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 82
    • Profiili
Teemaillat palaavat joulutauolta ensi torstaina kun Lars Wirzenius tulee kertomaan versionhallinnasta ja Bazaar versionhallintajärjestelmästä.

Bazaar (bzr) on hajautettu versionhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti avoimen lähdekoodin yhteistyöprojektien käyttöön ja helpoksi
tuttavuudeksi CVS:n ja Subversionin käyttäjille. Bazaarin takana on Canonical, joka kehittää myös Ubuntua.

Entiseen tapaan teemailta pidetään Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella Exactum-rakennuksen luokassa B222 (saapumisohjeet alla). Tilaisuuden jälkeen siirrytään kauppakeskus Arabian Chico'siin jälkipuinnille.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa! Tietoa tilaisuuksista saa levittää vapaasti mielin määrin. Kutsukaa siis kaikki kiinnostuneet tuttavannekin mukaan.  ;)

Tulevia teemailtoja
Helmikuun teemaillassa Niko Kiirala kertoo Inkscape-piirto-ohjelmasta ja COSSin kesäkoodiprojektistaan, jossa hän paransi ohjelmaa entisestään. Teemailta pidetään keskiviikkona 13.2. kello 17.30 alkaen luokassa B222.

Edellisten teemailtojen materiaalia löytyy sivulta: http://www.tko-aly.fi/wiki/index.php?title=Teemaillat.

Saapumisohje
Ohje Kumpulan kampukselle saapumiseksi ja kampuskartta:
http://www.helsinki.fi/kumpula/sijainti/
http://www.helsinki.fi/kumpula/kuvat/Kumpulakartta3.pdf

Sisään Exactumin pääovesta, kierreportaita kakkoskerrokseen ja seinänpätkän ympäri B222:een, joka on portaista suoraan eteenpäin pääovelta katsottuna.

p.s. hajautettujen versionhallintajärjestelmien eduista kertoo Linus Torvalds englanniksi pitämässään esitelmässä: http://www.youtube.com/watch?v=4XpnKHJAok8
« Viimeksi muokattu: 13.01.08 - klo:13.40 kirjoittanut Aleksi Hankalahti »