Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jykae

Sivuja: [1]
1
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomi Tampereella
« : 09.07.11 - klo:13.15 »
Otan asian esille huomisessa kokouksessa 10.7.

#ubuntu-fi-tiimit kanavan keskustelun lyhyen perusteella nousi esille ensimmäisen tapaamisen järjestäminen joko Linkun tai MeeGo Suomen tapaamisen yhteydessä.

MeeGo Suomen Tampereen porukalla on seuraava tapaaminen 19.7.
http://meegonetwork.fi

2
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomi Tampereella
« : 09.07.11 - klo:12.11 »
Virittelisin tätä ideaa uudestaan. Matti Saastamoinen kyseli Meego tapaamisen yhteydessä olisiko Ubuntu käyttäjät kiinnostuneita vastaavanlaisten tapaamisten järjestämiseen Uudella Tehtaalla kuin Meego yhteisöllä on. Minusta meitä on sen verran Tampereella että kannattaisi kokeilla miten real-life tapaamiskulttuuri lähtisi käyntiin.

Saisimme myös enemmän näkyvyyttä järjestämällä omia tapaamisia kuin pyörimällä Linkun seassa.

3
Viime kokouksessa nostettiin esille idea, että pitäisimme yhteisön tapaamisen Akademyn yhteydessä Tampereella. Ehdotettiin päiväksi la 3.7 ja klo 19 muistaakseni. Kuinka moni olisi osallistumassa? Sopiiko aika, jos ei, niin mikä olisi parempi?

Itse osallistun varmasti ainakin pe - su, joten tuo aika sopii minulle oikein hyvin. Seuraavan viikon workshoppeihin osallistumisesta en ole vielä varma.

4
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomi Tampereella
« : 21.06.10 - klo:16.03 »
Kyllä kiinnostaisi, Linkku vaikuttaa ulkopuoliselle hieman omalta sisäpiiriltään. Jäi julkkareista sen verran hyvä maku, että miksei sitä voisi tuollaisiinkin osallistua ;) Äkkiäkös tästä bussilla...

Paremmin toki pystyttäisiin nimenomaan keskittymään Ubuntu-asioihin, jos meillä olisi oma kerho. Omat hyvät puolensa, mutta tarvii riittävästi innokkaita, jotta on järkeä kokoontua, n. 5 tai enemmän, arvioisin.

5
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomi Tampereella
« : 21.06.10 - klo:15.59 »
Kts. Linkku. Kaikki ei ole Ubuntulaisia siel, mutta avoimen koodin harrastajia kuitenkin, AFAIK.

Vaikuttaa tosiaan samantapaiselta idealta, mitä itse ajattelin. Lieneekö tarvetta toiselle samanlaiselle? Heilläkin näköjään kokoontumisia Demolassa viime aikoina. Voitaisiin kaikki kiinnostuneet ubuntulaiset liittyä tuohon. Ehkä on turhaa tehdä Linux leiriä. Kommentteja?

6
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Ubuntu Suomi Tampereella
« : 20.06.10 - klo:14.39 »
Olisin innokas järjestämään yhteisötapaamisia Tampereen alueella Ubuntu-henkisille faneille ja yhteisön jäsenille. Tarkoituksena olisi yhteishengen luonti, tutustuminen, jäsenten aktivointi, hauskanpito ja mahdollisuus uusille innokkaille jäsenille tulla kuulemaan, mitä Ubuntu yhteisö Suomessa on, mitä teemme ja miten uudet pääsevät mukaan tiimiin ja toimintaan!

Kaikki innokkaasti tänne ideoimaan, mitä tapaamiset voisivat sisältää! Mahdollinen paikka tapaamisille olisi Demola, Finlaysonilla. Vapaampimuotoisemmissa merkeissä voisimme siirtyä lähikuppiloihin ettemme häiritse Demolan muuta väkeä :)

Alan suunnittelemaan ja järjestämään heti ensimmäistä tapaamista, jos vain innokkuutta löytyy riittävästi. Kaikki ubuntumieliset ovat tervetulleita, ikään, sukupuoleen tai muihin seikkoihin katsomatta! Kertokaa myös ystävillenne ja lähiseuduilla asuville. Kauempaakin saa tulla mukaan ja moikkaamaan ubuntulaisia! Mahdollisuuksiahan yhteiseen tekemiseen vaikka mitä, olennaisena asiana pidän kuitenkin noita ensin mainitsemiani seikkoja eli yksi uusi tiedotuskanava ja paikallinen toimintamuoto, joka on mielestäni tärkeää.

Huudelkaapas tänne mieltymyksiänne ja kertokaa paljonko teitä on Tampereella, jotta tiedän kannattaako tällaista aloittaa :)

7
Olisiko halukkaita tilaamaan Canonicalilta Ubuntu krääsää? Olisin tilaamassa itselleni ainakin lucid-paidan kesäksi. Asun Tampereella Hervannassa, joten jos paketti tulee minulle, niin mieluiten asuisit Tampereen lähistöllä että voit tulla hakemaan tavarasi. Ei kiinnostaisi lähetellä ympäriinsä.

Irkistä tavoittaa jykae nickillä.

Sivuja: [1]