Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jykae

Sivuja: [1]
1
Viime kokouksessa nostettiin esille idea, että pitäisimme yhteisön tapaamisen Akademyn yhteydessä Tampereella. Ehdotettiin päiväksi la 3.7 ja klo 19 muistaakseni. Kuinka moni olisi osallistumassa? Sopiiko aika, jos ei, niin mikä olisi parempi?

Itse osallistun varmasti ainakin pe - su, joten tuo aika sopii minulle oikein hyvin. Seuraavan viikon workshoppeihin osallistumisesta en ole vielä varma.

2
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Ubuntu Suomi Tampereella
« : 20.06.10 - klo:14.39 »
Olisin innokas järjestämään yhteisötapaamisia Tampereen alueella Ubuntu-henkisille faneille ja yhteisön jäsenille. Tarkoituksena olisi yhteishengen luonti, tutustuminen, jäsenten aktivointi, hauskanpito ja mahdollisuus uusille innokkaille jäsenille tulla kuulemaan, mitä Ubuntu yhteisö Suomessa on, mitä teemme ja miten uudet pääsevät mukaan tiimiin ja toimintaan!

Kaikki innokkaasti tänne ideoimaan, mitä tapaamiset voisivat sisältää! Mahdollinen paikka tapaamisille olisi Demola, Finlaysonilla. Vapaampimuotoisemmissa merkeissä voisimme siirtyä lähikuppiloihin ettemme häiritse Demolan muuta väkeä :)

Alan suunnittelemaan ja järjestämään heti ensimmäistä tapaamista, jos vain innokkuutta löytyy riittävästi. Kaikki ubuntumieliset ovat tervetulleita, ikään, sukupuoleen tai muihin seikkoihin katsomatta! Kertokaa myös ystävillenne ja lähiseuduilla asuville. Kauempaakin saa tulla mukaan ja moikkaamaan ubuntulaisia! Mahdollisuuksiahan yhteiseen tekemiseen vaikka mitä, olennaisena asiana pidän kuitenkin noita ensin mainitsemiani seikkoja eli yksi uusi tiedotuskanava ja paikallinen toimintamuoto, joka on mielestäni tärkeää.

Huudelkaapas tänne mieltymyksiänne ja kertokaa paljonko teitä on Tampereella, jotta tiedän kannattaako tällaista aloittaa :)

3
Olisiko halukkaita tilaamaan Canonicalilta Ubuntu krääsää? Olisin tilaamassa itselleni ainakin lucid-paidan kesäksi. Asun Tampereella Hervannassa, joten jos paketti tulee minulle, niin mieluiten asuisit Tampereen lähistöllä että voit tulla hakemaan tavarasi. Ei kiinnostaisi lähetellä ympäriinsä.

Irkistä tavoittaa jykae nickillä.

Sivuja: [1]