Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Aliengrey

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
21
Kubuntu ei tallenna vierastiliin tehtyjä muutoksia. Ennen tämä onnistui mutta ei enää. Onko mulla joku asetus väärin.

22
Isä kun ei oikein handlaa noita puhelimia.

23
Tokihan mikä vaan tikku toimii mutta että se usb 3 nopeus saataisiin käyttöön.

24
Tarkoitan sitä että kubuntu näyttää kaikki verkot käynnistyksen jälkeen mutta sen jälkeen jos laitan vaikka puhelimen langattomaksi tukiasemaksi niin se ei näy listassa. Rebootti auttaa mutta se ei liene oikeaoppinen tapa.

25
Eikö sen pitäisi olla juuri toisin päin

26
Läppärissä ulkoinen näyttö HDMI piuhalla. Jos kyseinen piuha on kytketty käynnistyksessä valitsee kubuntu sen äänilähteeksi jolloin ei äänet kuulu. Pavucontrolilla voi äänilähteen vaihtaa oikeaksi mutta äänet jäävät liian hiljaiseksi. 13.04:ssä homma toimi oikein mutta päivityksen jälkeen tilanne on tämä.

27
Kubuntu 13.10 ei yhdistä langattomiin verkkoihin. Ongelma on ilmennyt kun päivitin järjestelmän 13.04:stä. Muilla koneilla kyseiset verkot toimivat. Yhdistämisessä tulee virheilmoitus "connection verkonnimi deactivated". Kännykkään yhdistämisessä kone näkyy hetken kännykässä yhdistettynä laitteena mutta tänäkään aikana ei netti toimi ja sen jälkeen tulee tuo mainittu ilmoitus.

28
kokeillut kuudella tikulla ja kolmella koneella jossa yhdessä on vielä windowskin linuxsin lisäksi mutta ei toimi ei.Unetbootinilla tehdyllä tikulla pääsee siihen alkuvalikkoon mutta siitä eteenpäin ei pääse.

29
Esimerkiksi asennettujen ohjelmien poistaminen kaataa Muon- sovellusvalikon. Ja Muon- päivitys jumahtaa usein niin että se pitää sammuttaa Ksysguardilla tai vastaavalla. Myös Muon Discover tekee samaa mutta ei taida olla oletus ohjelma.

30
Firefoxin kautta tuli. Taisi kyllä olla java plugari käytössä. Normaalisti käytän Chromiumia ilman tuota javaplugaria, ja Firefoxia vaan jos tarviin javaa mutta nyt oli epähuomiossa Firefox käytösä .Ohjeita ei poistamiseen oikeen löydy. Linux fanipojat toitottavat että se on vaan winukkaan ja kehottaa vaihtamaan Linuxiin kun se ei siihen voi tarttua. No kyllä se nyt vaan tarttuu. Tosin olin kyllä niin sanotuilla "epämääräisillä sivuilla". Eli varotuksen sana.

Asennan järjestelmän uudelleen jollei jollain ole suhteellisen nopeasti antaa poisto ohjeita.

31
Yhteys näkyy listassa ja salasana oikein mutta ei yhdistä. Piuhalla toimii oikein.

32
Eli miten tuo onnistuu noinpäin. Koneelta puhelimelle synkkaa automaagisesti muttei toisinpäin.

33
Kuitenkin kun päivitän päätteellä niin oikeassa alakulmassa herjataan että turvallisuuspäivityksiä saatavilla. Mistä moinen jos ne kerran on jo asennettu.

34
toinen menettelee samoin myös winukassa.Tuo harmaa on se ongelmallinen vaikka on uudempi, sinisellä ikää on huomattavasti enemmän. Kun mulla on tuo sininen piuha joka toimii niin varsinaista ongelmaa ei ole mutta kiinnostaisi tietää mistä tämä johtuu.

35
Ja kyseisellä hetkellä ei uutta versiota ole vielä edes julkaistu.Mistä tämä johtuu.

36
Laitealue / kubuntu ja mokkula
« : 02.09.13 - klo:18.26 »
Mokkula toiminut tällä kubuntu versiolla mutta uudelleen asennuksen jälkeen ei enää toimi. Verkonhalinnan asetukset näyttää mobiililaajakaistan kohdan kuvan osoittamalla tavalla harmaana. Usbmodeswitch on asennettu. Kubuntu on 13.04 ja mokkula ZTE mf668. Sama ongelma on ollut joskus aikaisemmin mutta en muista miten sen ratkaisin. lsusb tunnistaa mokkulan.


37
Joskus oli tilanne että oletuksena tuplaytimisellä prosessorillä käynnistyksessä oli käytössä vain toinen ydin. Sen sai säätämällä toimimaan mutta en muista miten, vai onkohan tohon tullut jo korjaus.

38
Kaksi haluaisin säästää, muilla en tee mitään. Ubuntun Tuunauksessa olevat ohjeet ei toiminut.

39
Ubuntu tietokoneissa / ssd ja fstab [RATKAISTU]
« : 31.08.13 - klo:04.25 »
Mulla on fstabissa ssd levyn kohdalla:
Koodia: [Valitse]
noatime,nodiratime,discard,errors=remount-ro     0       1Onko tuo nodiratime tarpeellinen kun sitä ei useissa ohjeissa mainita. Mitä se tekee.

40
ja toki muissakin yleisimmissä jakeluissa. Meinasin ostaa ihan perusmallin jossa ei ole mitään windows only näppäimiä.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8