Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kinderellazero

Sivuja: [1]
1
Morjens!

Mulla ois 4gt muistitikulla asennettuna tama uusin ubuntu, 10.10 (asennettu aivan ohjeiden mukaisesti)
ja paatin sitten  live kayton jalkeen viimein asentaa sen windowsin rinnalle.

Kaikki meni hyvin, kunnes valmistaudutaan asentamaan Ubuntu ikkunassa painan eteenpain


Siihen se sitten jaa eika etene laisinkaan...

Huomasin kanssa, etta kun painoin sita eteenpain nappulaa, Ubuntu ilmoittaa seuraavaa...
Lainaus
Sorry, the program parted_server closed unexpectedly


Olen googlesta tietenkin jonkun verran ettinyt, onko kellaan muulla samankaltaista ongelmaa ilmennyt, mutta ilman tuloksia.

Osaisiko ketaan auttaa

2
Juu, hei taas!

Viime kerrasta onkin aikaa kun täälä käväsin, epätoivoisena siirryin ubuntun asentamisesta OpenSuseen, jota kehotettiin tälle koneelle. Ja kyllä kehotettiin oikein, sillä asennus sujui ilman ongelmia.

OpenSuse on siis tosiaan ensinmäinen oma linuxini, mitä olen koskaan päässyt kokeilemaan.
Mutta en ole tyytyväinen, I want more! > : )

Viimeksi vikisin aikaisemmasta ubuntu versiosta (joku 7 se oli) kun ubuntun ja näytönohjaimeni yhteistyö pelittänyt, ei sitten millään.
No Ubuntu 8.04 kanssa on ilmenyt edistystä!
Tällä kertaa näin jopa ubuntun kauniin ruskean työpöydän ihan kunnolla, mutta resoluutio oli aivan liian suuri!
Se oli 1680*1050, ja 1280*800 on resoluutio jota olen tottunut käyttämään.

Näytönohjainhan taisi olla VIA Chrome 9HC, jos oikein muistan (googlesta ei enää löydy täsmääviä tuloksia kannettavastani :( )

Kiitos kuuntelusta.

edit: Olen jotenkin saanut sellaisen kuvan että dualbootti ubuntun ja windowsin kanssa ei pelitä? Onkos tämä totta?

3
Heips vaan tällekkin yhteisölle! Minä olen täysin uusi käyttämään Linux käyttöjärjestelmiä, minulle on aivan uutta koko ubuntu, mutta haluaisin kokeilla vihdoinkin jotain muuta kuin sitä perinteistä Wintoosaa. Se on jotenkin jo niin kulunnut. Joten päätinpä ladata Kubuntun, ja yritin asentaa sitä, mutta tietenkin ongelmia ilmeni. Eikä mitään pieniä.
Meinaan, aiemmin ubuntun hankkimista yritin asentaa Susea, mutta siinäkin jokin meni mönkään, koska aina kun hyväksyn ehdot ja painan ''next'' nappulaa, kone väittää että virhe tapahtui latauksessa.
Sitten kokeilin käynnistää vistaa mutta vaikka kuinka monta kertaa käynnistin koneeni uudestaan ja otin asennus cd levyn pois. se silti meni Suse asennukseen.
Sitten pyysin kaveriani hankkimaan Ubuntun. Ja sain sen, ja tässä sitä nyt ollaan. Juuri vähän aikaa sitten ostettu kannettava on käyttökelvoton, kiitos minun sähläykset.

Ja nyt kun kokeilin asentaa Kubuntua, pääsen kohtaan jossa valitaan seitsemästä vaihtoehdosta... No.. Painan ''knnistä tai asenna Kubuntu''- nappulaa ja eteeni tulee latauspalkki (Olin onnesta soikeana kun luulin että saan vihdoinkin jotakin aikaiseksi)
Sen jälkeen tulee hetkeksi mustaa, ja mustalle ilmestyy läjäpäin tekstiä. En ymmärrä sanaakaan. Sen jälkeen eteeni ilmestyy vaalean sinistä, sekä hiiri. (Pompin jo katossa!) kunnes yhtäkkiä musta ilmestyy jälleen jossa se sama teksti tököttää, aivan niinkuin aiemminkin, ja kaikki pysähtyy.
Jätin koneen yöksi päälle, eikä vieläkään mitään ollut tapahtunut.
Luin sitten kännykän kautta käyttöohjeita asentamisesta, ja näen että sen latauspalkin jälkeen, pitäisi ilmestyä jo työpöytä mitä en todellakaan nähnyt kertaakaan. Epäilen että tämä kyseinen Kubuntu ei vain yksinkertaisesti toimi koneellani. Ehkä.
...

...Mikä neuvoksi? Pitäisikö seuraavaksi kokeilla Ubuntua, jos Kubuntu ei toimi? Pitäisikö minun ostaa uusi kone jotta Kubuntu/Ubuntu toimisi? Mitä?

Olisin todella tyytyväinen jos saisin teiltä vastauksia.


edit/rhk: muutin otsikon kuvaavammaksi

Sivuja: [1]