Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Artsi2

Sivuja: [1]
1

Pöytäkoneessani on Windows 8:n rinnalle asennettu ubuntu 12.04. Koneessa on otsikossa mainittu verkkokortti. johon en löydä ajureita. Saanko millään konstilla langatonta yhteyttä toimivaksi. Konetta ei voi sijoittaa paikkaan, josta kiinteä yhteys olisi mahdollinen.

2
Tuli hankittua uusi pöytäkone, jossa käyttiksenä (valitettavasti) windows 8. Haluaisin asentaa rinnalle ubuntun. Tilaa ja muistia on mielestäni ruhtinaallisesti. Olen jostain lukenut, että linux ei olisi helposti asennettavissa windows 8: rinnalle. Pitääkö väite paikkansa?
Olen aiemmin asentanut läppäriini ubuntun windows 7:n rinnalle asennuslevyltä pienentämällä levyosiota windowsin osiointityökalulla. Onnistui helposti. Jos asennus on mahdollinen, miten se tulisi kasin rinnalle tehdä. Oheisena koneeni nykyinen levytilanne. C-levy on SSD levy. Voisin ymmärtääkseni vain pienentää isompaa levyä ja antaa asennulevykkeen hoitaa asnnuksen kuten aimminkin, mutta kannattaisiko SSD- levyä jotenkin hyödyntää tässä tapauksessa.
Olisin kovin kiitollinen jos joku ystävällisesti vääntäisi oikein rautalangasta miten olisi järkevää toimia


Sivuja: [1]