Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Artsi2

Sivuja: [1]
1

Pöytäkoneessani on Windows 8:n rinnalle asennettu ubuntu 12.04. Koneessa on otsikossa mainittu verkkokortti. johon en löydä ajureita. Saanko millään konstilla langatonta yhteyttä toimivaksi. Konetta ei voi sijoittaa paikkaan, josta kiinteä yhteys olisi mahdollinen.

2

Lisää ohjeita kiitos. En näillä tiedoilla ole vielä uskaltanut yrittää. Kävin tutkimassa BIOS:ia siellä ymmärtääkseni oli vaihtoehtoina joko UEFI tai LEGACY. Ruksi oli LEGACYN:n kohdalla.

3
Tuli hankittua uusi pöytäkone, jossa käyttiksenä (valitettavasti) windows 8. Haluaisin asentaa rinnalle ubuntun. Tilaa ja muistia on mielestäni ruhtinaallisesti. Olen jostain lukenut, että linux ei olisi helposti asennettavissa windows 8: rinnalle. Pitääkö väite paikkansa?
Olen aiemmin asentanut läppäriini ubuntun windows 7:n rinnalle asennuslevyltä pienentämällä levyosiota windowsin osiointityökalulla. Onnistui helposti. Jos asennus on mahdollinen, miten se tulisi kasin rinnalle tehdä. Oheisena koneeni nykyinen levytilanne. C-levy on SSD levy. Voisin ymmärtääkseni vain pienentää isompaa levyä ja antaa asennulevykkeen hoitaa asnnuksen kuten aimminkin, mutta kannattaisiko SSD- levyä jotenkin hyödyntää tässä tapauksessa.
Olisin kovin kiitollinen jos joku ystävällisesti vääntäisi oikein rautalangasta miten olisi järkevää toimia


4
Kuvan lisääminen internetistä tapahtuu siis näin:


   Kuvan lisäys.
Hoituu liittämällä kuvan internet-osoite napista tulevien tagien väliin. Joistain palveluista saa valmiin tagi-rivin jolla homma hoituu ilman sovelman tageja.

En ole onnistunut lisäämään kuvaa omista kuvatiedostoistani. Liitä komennolla ei tapahdu mittään. Voisiko joku ystävällisesti neuvoa?

toivoo Artsi

Sivuja: [1]