Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jumbo

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Käynnistyy vasta toisella kerralla
« : 06.07.08 - klo:17.41 »
Sellainen ongelma on ilmennyt FSC Amilo 2727:ssa, että kun Ubuntusta sammuttaa koneen, niin kone ei käynnistyuudelleen virtakatkaisijasta, vaan vain vilkauttaa valoja ja sammuu. Toisen kerran kun painaa virtakatkaisinta, niin kone käynnistyy oikein. Vitsalla ei moisia ongelmia ilmennyt. Onko FSC:n tyyppivika kyseessä vai mistähän lienee kyse? Ei juurikaan käyttöä häiritse, vaan ihmetyttää. Niin ja akku ei tyhjene, joten mihinkään valmius tms. tilaankaan ei mene.

2
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=644899

Tuolta löytyvillä ohjeilla yritin Amilo 2727:aan, omaa WLAN:ia tai siis pikanäppäintä, jotta Wlanin saisi päälle toimimaan, mutta en saa acer-acpia onnistuneesti asennettua varmaankaan. Kortti toimii Ubuntussa suoraan ja nuitten ohjeitten mukaan kaikki menee ok, mutta Fn+F1 ei tapahdu mitään ja
modprobe acer_acpi antaa:
Koodia: [Valitse]
kari@Fujitsu:~$ sudo modprobe acer_acpi
FATAL: Error inserting acer_acpi (/lib/modules/2.6.24-17-generic/ubuntu/acpi/acer_acpi/acer_acpi.ko): No such device
kari@Fujitsu:~$

Onkohan kukaan saanut 2727:ssa oman Wlanin toimimaan?
Olisin kiitollinen jos joku osaisi auttaa. Nyt on Wlan-tikku toisesta koneesta, mutta tikkua tarvitsee siinä koneessa.

3
Asentelin tuossa vanhaan HP Omnibook 3100:seen (266mhz/64mb/6gt) Ubuntu 6.06 LTS Server:in IceWM:llä, mutta ääniä en saa kuulumaan. Äänikorttia ei löydy. Kaikkialta olen yrittänyt etsiä ohjeita, mutta mistään en ole apua löytänyt. Alsa-"jutskat" on asennettu, mutta pihaustakaan ei kuulu. Sama ongelma oli myös DSL:n ja Puppyn kanssa. Spectra 1.2:ssa sain äänet kuulumaan.  ???  Voisiko joku neuvoa kuinka saisin äänet kuulumaan? Muuten vanha kone toimii yllättävän hyvin. Ei voi kuin kehua Ubuntua!

4
Ubuntu tietokoneissa / CD:n kansien teko-ohjelma
« : 21.04.07 - klo:13.28 »
Mikä ohjelma olisi hyvä cd-levyjen kansien tekoon? Wintoosassa oli käytössä Cdrlabel, onkohan Ubuntuun vastaavanlaista tarjolla?  ??? Kaikki muut tarvitsemani ohjelmat olen löytänyt, vielä kun löytäis hyvän kansien teko-ohjelman niin olis Ubuntun ohjelmisto täydellinen...

5
Laitealue / Lexmark X1290 skanneri
« : 28.02.07 - klo:07.29 »
Sellaista tässä lähdin kyselemään, että onko noihin Lexmarkin "monitoimikoneitten" skannereille jotain yleispätevää ajuria kuten on tuo z600-ajurit tulostin puolelle. Itsellä on käytössä X1110 ja skanneri toimii hyvin (ja se löytyi automaattisesti), mutta tuttavalle en saa X1290 skanneria toimimaan (skanneria ei löydy Xsane:lla, eikä muillakaan skannausohjelmilla, joita olen kokeillut). Molempien tulostimet toimivat tuolla z600-ajurilla erinomaisesti. Käytössä on molemmissa paikoissa Ubuntu 6.10.  ???

Sivuja: [1]