Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mr. X

Sivuja: [1] 2
1
Hei!
Itselleni ilmeistyi ongelma, että palvelin tarkasti kiintolevyn joka käynnistyksen yhteydessä ja löysi virheitä. Jostain syystä tekstiä oli jäänyt näytön ulkopuolelle, jossa kerrottiin miten virheet sai korjattua, jota en tullut havainneeksi. Kun käynnistin palvelimen "komentorivi"-tilassa huomasin, että f -näppäin korjaa virheet, jota graaffinen versio ei suostunut näyttämään. Nyt palveli toimii taas!

2
Hei!
Itselläni on velleman K8055 -kortti (http://www.velleman.eu/distributor/products/view/?id=351346) ja saan ohjattua sitä mukana tulleen ohjelmalla, mutta haluaisin tehdä omia ohjelmia. Ohjekirjassa on suurin osa ohjeista tehty Delphillä, jota en saa tehtyä tai suoritettua. Käytän windows xp:tä. Millä ohjelmalla dll-tiedosto pitäisi tehdä ja suorittaa?

Kiitos!

3
Hei!

Eli olen asentanut palvelimelleni postfix:n ja posti ulospäin lähtee ongelmitta. Kysynkin siis miten palvelin saadaan vastaanottamaan sähköpostia ja ohjaamaan ne uudelleen, kun domain ei sisällä sähköpostien uudelleen ohjausta, mutta kuitenkin MX-tietuen. Olen soneran verkossa.

Kiitos jo etukäteen!

4
Hei!

Palvelin tarvitsisi lisää tallennustilaa pikkuhiljaa... Kiintolevyt ovat aika kalliita kokoonsa nähden, kun kiirettä ei ole, ei viiti paljoa maksaa... Mutta nyt tuli eteeni tarjous 49€ 1TB kokoinen USB-levy ja tuli mieleen, että pystyykö palvelimen laittamaan käyttämään USB-levyä, niin kuin tavallista levyä (levyn rinnalle)? Tai voiko USB-levyn purkaa ja ottaa kintolevyn ulos kotelosta ja liittää (erillisillä liittimillä) palvelimeen toisen levyn rinnalle tai kokonaan omaksee, jolloin asentaisi käyttöjärjestelmän yms. uudestaan?

Kiitos!

5
Päivitin siis palvelimeni tarjoamat päivitykset, mutta päivitysten jälkeen www-sivut eivät enään näy, vaan latautuvat tiedostoina käyttäjän koneelle. Mitä voin tehdä? Varmuuskopioita en tietenkään ole tehnyt ja uudelleen käynnistys ei auta....

Poistin ja asensin Apachen uudestaan, mutta nyt www-sivua ei enään näy, mutta ei myöskään lataudu. Syy vaikuttaisi olevan ettei apache käynnisty...

Kiitos kaikille jo etukäteen!

6
Eli laiton etätyöpöydän toimimaan 8.04 ja laiton suojatun yhteyden päälle. Päivitin kuitenkin palvelimen 9.10 ja huomasin ettei suojattu yhteys toimi vnc katselu ohjelmalla. Kuinka voin laittaa suojauksen pois päältä 9.10, kun sitä vaihtoehtoa ei ole luettelossa (Järjestelmä ->asetukset->etätyöpöytä).

Kiitos jo etukäteen!

7
Yleistä keskustelua / Javascript ei toimi kunnolla!
« : 09.08.10 - klo:10.54 »
Eli laiton linkkiin onClick="paivitatesti()" ja tei
Koodia: [Valitse]
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
fuction paivitatesti(){
alert ("Toimii");
}
</script>

No muutin tätä sen verran että otin "paivita" kohdan pois, noin kuukauden kaden päästä siitä kun olin tämän tehnyt. -> ei enään toimi, jos laitan "pavita" takaisin niin alkaa toimimaan. Taas jos laitan testin perään esim. 1 niin toimii, mutta pelkkä testi ei toimi. Missä vika?

Voisiko vika johtua, jos sivulla on toinen vaikka tekstikenttä samalla nimellä?

Kiitos jo etukäteen!

8
Eli asensin tänään ubuntu 8.04 serverin, mutta kun yritän asentaa esim. työpöytää tai phpmyadminia, niin ilmoittaa
Lainaus
E: Joidenkin arkistojen nouto ei onnistu, ehkä "apt-get update" auttaa tai kokeile --fix.missing?

Kumpikaan ei auta. Mitä tehdä?

Kiitos jo etukäteen!

9
Ei pitäsi saada kopioitua palvelimen alkuperäisen kiintolevyn sisältö täydellisenä toiselle tyhjälle kiintolevylle. Tarkoituksena olisi saada toisesta kiintolevystä toiselle palvelimelle valmis kiintolevy. Molemmat kiintolevyt ovat noin 40 Gt. Palvelin on Ubuntu 9.10. Molemmat kiintolevy näkyy "Tietokone" valikossa.

Kiitos jo etukäteen!

10
Aamulla kokeilin muodostaa yhteyttä internettiin puhelimen kautta, joka kuitenkin epäonnistui. Entinen nettiyhteys kuitenkin hävisi, eikä palvelimella enään pääse nettiin, saati toiselta koneelta palvelimelle. Palvelin ei pyydä itselleen ip-osoitetta modeemilta. Eli onko Ubuntussa palautus toimintoa, tai voiko vian korjata jotenkin muuten?

Kiitos jo etukäteen!

11
Hei!
Päivitin palvelimeni keväällä 10.04 versioon, mutta nyt kun olen käyttänyt tätä jonkun aikaa, olen huomannut ettei kaikki ominaisuudet toimi (tai sitten en vaan osaa käyttää niitä oikein) niin kuin ennen. Mietinkin nyt, olisiko mahdollista päivittää palvelin takaisin 9.10 versioon.

9.10 version uudelleen asentaminen olisi kyllä hyvä vaihtoehto, mutta jostain kumman syystä kone ei suostu asentamaan 8.04 LTS uudempia versioita CD-levyn kautta.

12
Tässä vähän aikaa sitten päivitin ubuntu serverin 10.04. Sähköposti toimi vielä sen jälkeen hyvin, mutta nyt viestiä ei enään lähde. Missä vika? Asetuksiin en muistaakseni ole koskenut.

13
Nyt täytyy varmistaa. Eli kun asentaa omaan palvelimeen DNS serverin, se tarvitsee jostain muualta erikseen hankitun (esim. dy.fi) DNS nimen (eikä omasta päästä keksittyä)?

14
Missäköhän mahtaa olla tiedosto jossa on virheet?
Tai tiedosto josta tätä voi muuttaa: Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.10 with Suhosin-Patch Server at ***.***.*.*** Port 80

15
Hei!
Miten pystyn määrittelemään palvelimelle portin, kun se on jo modeemille määritelty. Eli tarkoituksena olisi päästä palvelimelle kotiverkon ulkopuolelta ip-osoitteella.

Kiitos jo etukäteen!

16
Kun yritän päästä palvelimelle ip osoitteella osoitteen http://ip osoite/index.php, tulee viesti: ei voi näyttää sivua. Ennen sivu on näkynyt, mutta nyt ei. Onko mitään tehtävissä?

17
Kuinka voi tehdä dns serverin? Yritin, mutta poistin ilmeisesti joitain tärkeitä tiedostoja puolivahingossa, joita tarvittaisiin...

18
Ubuntu tietokoneissa / Exe tiedosto
« : 17.04.10 - klo:12.23 »
Hei!
Pystyykö ubuntussa suorittaa exe tiedoston? Jos voi, niin miten?

19
Hei!
Pystyykö ubuntu serveriin asentamaan esim. TightVNC kaltaisen ohjelman? Jos pystyy niin miten?

20
Hei!
Kun yritän asentaa phpBB3 keskustelupalstaa asennus tökkää viestiin:
En saanut yhteyttä tietokantaan. Katso virheilmoitus alapuolelta
Ei virheilmoitusta

Eli voisiko joku kertoa kuinka tietokannan saa luotua tai miten siihen saa yhteyden?
Minulla on Ubuntu server 8.04 LTS.

Kiitos jo etukäteen!

Sivuja: [1] 2