Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mr. X

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Hei!
Itselleni ilmeistyi ongelma, että palvelin tarkasti kiintolevyn joka käynnistyksen yhteydessä ja löysi virheitä. Jostain syystä tekstiä oli jäänyt näytön ulkopuolelle, jossa kerrottiin miten virheet sai korjattua, jota en tullut havainneeksi. Kun käynnistin palvelimen "komentorivi"-tilassa huomasin, että f -näppäin korjaa virheet, jota graaffinen versio ei suostunut näyttämään. Nyt palveli toimii taas!

2
Kiitos avusta, nyt toimii! Ohjekirjaan tarkempi tutustuminen selvensi asiaa...

3
Mutta kuinka siis tuolla Free Pascalilla, saan vaan sen oman komentorivin auki... Ja mistä soveltuvan ohjelman voi ladata, kaikki tuntuu olevan maksullisia...

4
Millä ohjelmalla tuo Delphi pitäisi kääntää?

5
Lainaus
Mikset pysyttele C++ :ssä kun kerran se on sinulle tuttu?
No ei se juurikaan sen tutumpi ole, koskaan en ole saanut sillä mitään toimimaan ja silloinkin yritin tätä samaa... Mutta suurin osa ohjeista on tehty Delphillä. Perjaatteessa se on minulle ihan sama mitä kieltä käytän kunhan saan kortin toimimaan... Sitten kun korttiin saa yhteyden niin asiat alkaa luistaa, toivonmukaan...  ;)

6
Lainaus
Delphiä taas ei suoriteta lainkaan vaan käännetään. Delphi-ohjelman sinänsä voi kirjoittaa vaikka millä tekstimuokkaimella.
Millä ohjelmalla se pitäisi sitten kääntää *.exe -tiedostoksi tai mihin sitten käännetäänkään?

7
Nyt olen ihan pihalla, siis pystynkö esim. kirjottamaan muistiolla käskyjä laitteelle ja tallentaa sen kasky.dll? Mutta kuinka saan suoritettua tuon tiedoston? Olen googlettanut koko aamupäivän tuloksetta, ei löydy ohjelmaa joka suorittaisi Delphiä...

8
Nyt itse asiassa nyt löytyi hyvät ohjeet tuolle Delphille... Mutta kuinka saan suoritettua *.dll -tiedoston Free Pascalilla komentorivillä?

9
Juu, ohjelmointi on aika uusi asia minulle...

Windows:ssa olisin tekemässä ja yritän asentaa tuon Qt... C++ voisi olla hyvä kieli...

10
C++ olen tottunut käyttämään jonkun verran NetBaens ohjelmalla, mutta kun yritän suorittaa ohjeiden mukana tulleita koodeja, suorittaminen ei vaan onnistu...

11
Ainoa rajoite on että kielen täytyy pystyä linkkaamaan dll vasten  :D

Voisitko vääntää rautalangasta? En ole kauhean hyvä näissä asioissa...

12
Hei!
Itselläni on velleman K8055 -kortti (http://www.velleman.eu/distributor/products/view/?id=351346) ja saan ohjattua sitä mukana tulleen ohjelmalla, mutta haluaisin tehdä omia ohjelmia. Ohjekirjassa on suurin osa ohjeista tehty Delphillä, jota en saa tehtyä tai suoritettua. Käytän windows xp:tä. Millä ohjelmalla dll-tiedosto pitäisi tehdä ja suorittaa?

Kiitos!

13
Nyt se toimii!

Eli, yritin lähettää omasta sähköposti osoitteestani palvelimelle ja palvelin yritti lähettää viestin takaisin, joka ei ilmeisesti onnistu. Mutta kun lähetin toisesta osoitteesta niin sähköposti tuli omaan sähköpostiini.

Kiitos vielä kerran kaikille!

14
TUHANNET KIITOKSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyt vastaanottaa!!!

Eli
Koodia: [Valitse]
sudo dpkg-reconfigure postfixja laitoin sen jälkeen webminin kautta:
Postfix Mail Server -> General Options -> Send outgoing mail via host
siinä ennestään olleen IP-osoitteen

Mutta nyt on vielä yksi ongelma, eli kuinka saan palvelimen lähettämään saapuneet postit omaan sähköpostiin? Palvelin kirjoittaa viestit tiedostoihin jotka on määritelty "My Alias" -kohdasta, mutta palvelin ei lähetä viestiä, vaikka osoitteeni on myös määritelty "My Alias" -kohdassa.

15
Alkoi arveluttaa ettei domainini määritykset ole oikein, eli miten ne pitäsi olla?
Tällä hetkellä:
TietueTyyppiOsoiteMX
@MXIP-osoite0


16
Kun lähetän sähköpostia osoitteeseen user@domain.fi, saan noin vuorokauden päästä viestin:

This is an automatically generated Delivery Status Notification
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.


Elikkä palvelintani ei ilmeisesti löydy?

17
Lainaus
onko mielessä käyttää sitä Unix postilaatikon tapaan vai asentaa siihen POP, IMAP tai webmail ?
Siis tarkoituksena olisi ohjata saapuva posti omaan sähköpostiini (joka näyttäisi olevan mahdollista (webmin -> Postfix Mail Server -> Mail Aliases)), mutta palvelin ei vaan saa viestiä. /var/log/mail.log ei näytä mitään viestin saapumisesta, tai että palvelimelle yritettäisiin ottaa yhteyttä...

Lainaus
Oletettavast sinulla on sellainen soneran liittymä, jossa portti 25 SMTP ei ole blockattu?
Käsittääkseni, mutta modeemissa portti on kiinni.

18
Eli käsittääkseni sain nyt ohjattua saapuvan postin omaan sähköpostiini
webmin -> Postfix Mail Server -> Mail Aliases, mutta palvelin ei onnistu vastaanottamaan postia vieläkään. Pitäisikö main.cf tiedostoa jotenkin muokata?

19
Hei!

Eli olen asentanut palvelimelleni postfix:n ja posti ulospäin lähtee ongelmitta. Kysynkin siis miten palvelin saadaan vastaanottamaan sähköpostia ja ohjaamaan ne uudelleen, kun domain ei sisällä sähköpostien uudelleen ohjausta, mutta kuitenkin MX-tietuen. Olen soneran verkossa.

Kiitos jo etukäteen!

20
Kiitoksia jälleen kerran hyvistä ja nopeista vastauksista!

Sivuja: [1] 2 3 ... 8