Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ciuu96

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 25.01.11 - klo:21.29 »
Tuossapa tuo, itseasiassa melko peruskamaa verrattuna joihinkin aikaisempiin väkerryksiin joista löytyi kaikki mahdolliset AWN:ät ja Compizit, tässä versiossa käytännössä vain teema ja taustakuva (ja joo ikonit + kursori) vaihdettu + tuo hauska (mac-tyylinen?) appletti paneeliin joka siirtää valikkopalkit pois ikkunoista paneeliin.
2
Pelit / Vs: Harrastepeli(moottori)projekti linuxille
« : 22.01.11 - klo:21.48 »
Hienolta näyttää, ja todella pitkälle olet jo näköjään päässyt. Mahtavaa jos tämmöisen hidastempoisemmankin FPS:än Linuxillekin saisi, toisilleen lähes identtiset sinkohipat ei enää oikein jaksa kiinnostaa. Americas Armya itsekkin pelasin silloin joskus kun sitä vielä linuxille julkaistiin, ja hieno peli oli kyllä.


3
Yleistä keskustelua / Vs: Piristystä päivään
« : 07.01.11 - klo:09.18 »
Tuosta BolgenOS:istä vieltä, tämä kuva etusivulta tarttu silmään ;D:

http://www.bolgenos.su/bolgenos-bonus-en.jpg

WALLPAPERS! Vai että oikein pääominaisuus...

4
(:D kaverilla oli joskus ku eivät vielä omistaneet mitään uudempaa konetta vielä, siinä oli semmonen hieno hiihtopeliki, hakattiin ihan innollla sitä sillo)
http://ski.ihoc.net/ Tämä?  :D

Tuohan se, muistot tulee mieleen :D. Tuosta lopussa olevasta jetistä hahmotin kunnolla :)

5
Ala-asteella joskus tyyliin ekalla luokalla oli vielä jostain syystä 95:set koneilla (aika takapajula oli, taisi kyllä jo seuraavana vuonna vaihtua XP:iksi), ja muistan vaan sen että pukkas sinistä ruutua aina ku yritti jotain tehdä, sitte se ATK-opettaja siellä juoksenteli ympäriinsä painaen CTRL-ALT-DELiä tai ihan vaan jotain nappia.

Muista paitsi 3.x (:D kaverilla oli joskus ku eivät vielä omistaneet mitään uudempaa konetta vielä, siinä oli semmonen hieno hiihtopeliki, hakattiin ihan innollla sitä sillo) 95, 98, XP, Vista ja 7 ei oo kokemusta, joten en voi liittyä herjaukseenne ME:tä kohtaan.

6
Upgradetin Vistasta seiskaan nyt vihdoin ja en kyllä sanois että käynnistyy nopeammin. Sammuu kyllä nopeemmin, mutta käynnistyksessä ei kyllä paljon mitään eroja, varsinkin kun tolla kestää jostain syystä sen WLANin käynnistäminen, vaikka linuxpuolella toimintavalmiina heti työpöydällä.

7
Pelit / Vs: Steamin tulo Linuxille varmistunut
« : 10.05.10 - klo:19.40 »
Todella hienoa olisi jos tämä nyt vihdoin tulisi, ku tuo Windows on pääosin pelaamista varten koneella. Ne muut ohjelmat mitä se pyörittää (esim. pari nuotinnusohjelmaa) voisi ajaa Winessä tai jotain. Tosin tämä ATIn näytönohjain tökkii aika pahasti, ku ei ole catalystkään (Archia käytän) tällä hetkellä ajurina, vaan tuo avoin ja hidas versio. Mutta ehkä tohon catalystiinkin tulisi uutta puhtia jos Linux nostaisi päätään pelimaailmassa.

8
Siis joo, alunperin jossain nettipelissä piti keksiä jotain ja ihan randomisti vetäsin tämän. Myöhemmin tajusin myös, että oli tarpeeksi originelli ja hyvä että voisi käyttää ihan täysin omana trademarkkina netissä, joten päätin ottaa käyttöön joka paikassa. CIUU96 (siis capsilla) oli alkuperäinen kirjotusasu, myöhemmin muutin sen näin miten nyt on, näyttää jotenkin paremmalta.

Oikeasti vaan leikittelin sanoilla, mietin jotain englannin- ja latinankielisiä sanoja ja lauseita ja mietin mitä saisin, lopulta tuli mieleen Chaos Is Under Us, ihan vaan hatusta, ei mitään oikeeta alkuperää eikä järkeä. Pistin alkukirjaimet yhteen ja sain Ciuu:n. 96 tulee (ohoh ohoh, mikä yllätys!) syntymävuodesta, ja tavallaan tollanen hauska kaksoismerkityskin siinä :D.

9
Yleistä keskustelua / Vs: Piristystä päivään
« : 02.04.10 - klo:01.33 »
Nationstates nettipelissä vaihtui valtioiden ideologiasta kertovat "tittelit", (esim. Democratic Socialists tai Psychotic Dictatorship) liberaaleihin ja konservatiivisiin vaihtoehtoihin. (vuorotellen siis) Esim. Democratic Socialistista tuli konservatiivisessa versiossa "Hell" ja liberaalissa "Ordinary Caring Intelligent World Citizens" :D

Oma aprillijekku failas, kun läpinäkyvä teippi käsisuihkun auki pitämiseen petti. :( Ei ehtinyt palvella tarkoitustaan, olis todella ollut kiva kuulla ja nähdä kun joku avaa hanan ja huutaa ku vesi iskee vaatteille :D

10
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntun uusi ulkonäkö WTF?!?
« : 06.03.10 - klo:02.07 »
Oikeasti hukkatilattomia työpöytäympäristöjä ovat varmaankin vain nuo "tiling"-jutut. Itse käytän nyt wmii:tä, eikä ole varmasti yhtään paikkaa työpöydästä turhassa käytössä. Nopiakin on.

Mutta aiheeseen: minusta tuo uusi väriteema on hienompi kuin ennen, vanha näytti oudolta. Myös logo on todellakin upeampi.

11
Varmaan lataan jossain vaiheessa ton libetc:n, itseäkin ärsyttää nuo sadat pistetiedostot, jota on tällä hetkellä 186. :P Vielä enemmän ärsyttää kun käyttää jotain konsolipohjasta ohjelmaa jossa on esim. ncursesiin perustuva "GUI" jossa tiedostoselain tietenkin näyttää kaikki tiedostot mitä kansiosta löytyy, myös piilotiedostot. Esim. MOC on tälläinen.

12
Pythonilla olen itse ohjelmoinut myös GUI-ohjelmia, todella kätevä jos käyttää tuon QtDesignerin kanssa. Tekee vaan käyttöliittymän sillä ja sen jälkeen ohjelmoi pythonilla funktiot +  muut. Tohon kylläkin tarvitaan jokin väliohjelma joka kääntää tuon QtDesignerin tuloksen pythonille sopivaksi, jos oikein muistan. Toki voi myös suoraan ohjelmoida PyQt:lla, PyGTK:lla tai vaikkapa Tk:lla.

Tollasia oon saanut pythonilla aikaan, ei mitään kovin suurta, mutta varmasti sekin onnistuisi:

Geksit (StopIt) (aika p, ihmettelen miksi pistin sillon nettiin. Varmaan innostuin vähän liikaa :D)
Easier Mount Tool (tämä on sentään ihan järkevä, enkä tällä kertaa varannut turhaa tilaa sf.orgista :P)

13
Osaisiko joku sanoa sen verran, että onko tämä Arch linuxin käyttäminen turvallista, kun ei ole vielä mikään kamalan expertti tämän linuxin kanssa niin onko mahdollista, että jätän jotain tärkeitä juttuja huomiotta?

Ei varmaan voi kauheen epäturvallistakaan olla, kunhan lukee niitä ohjeita wikistä tai foorumeilta jos ei ole jostain varma. Mulla ollut nyt marras-joulukuusta lähtien Arch käytössä, ja wikin ohjeilla kyllä pärjää todella hyvin, esim. kaikki "säätäminen" on helppoa, kuten jotkut splash screenit tms.

14
Yleistä keskustelua / Vs: Mikä musiikki sytyttää?
« : 03.03.10 - klo:21.15 »
Raskaampaa: Children of Bodom, Wintersun, Kalmah
Progressiivista: Kuha. (piste kuuluu nimeen)

Tällä hetkellä soi Kalifi myy mustaa valoa :)

Suomalaisia muuten kaikki, en tiedä miksi. Suomalaiset osaa tehä hyvää musaa  :) Yleensä siis kuuntelen death metalia, tai tarkemmin siis melodic death metalia, sytyttää todella.

15
Pelit / Vs: CALL OF DUTY 4 Asennus
« : 18.01.10 - klo:19.35 »
Ite oon tuota peliä joskus winellä pelannu, elikkä vaan sitä että noita loppupään rekisterieditorin arvoja ei välttämättä ole pakko laittaa jos peli toimii ilmankin. Tosin ne voi auttaa grafiikan laadussa eli jos jaksat, kannattaa laittaa. :)

16
M$:n "faktat" tuntuvat olevan aika tuulesta tempaistuja, esim. juuri tuo erotus- ja palautustoiminnot. Mitä edes on välilehtien erotus? :P Ja mihin sitä tarvitaan? Myöskin nuo lisäosajutut ovat aika peetä, onko ie:ssä muka sisäänrakennettu AdBlock Plus? (Joka on saatavilla nykyään molemmille chromelle ja firefoxille, eri nimellä kuitenkin kait ja chromille huonompana.)

17
Yleistä keskustelua / Vs: Hyvää joulua!
« : 23.12.09 - klo:19.54 »
С Рождеством!

18
Juu, ja kovalenttinen sidos on kemiallinen sidos, jossa atomit jakavat elektroneja keskenään tasaisesti. Atomien välille syntyvä molemminpuolinen sähkömagneettinen vetovoima pitää molekyylin koossa. Kovalenttinen sidos ei ole täysin kovalenttinen silloin kun sidostamuodostavien atomien välillä on elektronegatiivisuusero. Sidos on silloin kovalenttisen ja ionisidoksen välimuoto: polaarinen kemiallinen sidos, jossa elektronit ovat jakautuneet epätasaisesti atomien välillä ja syntyvä sidos on usein heikompi kuin täysin kovalenttinen sidos.

Elikkä elikkä, linux ei ole mielestäsi kilpailukykyinen, se oli ainoa asia mitä sain selville...

19
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 03.12.09 - klo:21.24 »
Tällästä mulla, kdesta saa kyllä todella hienon ja kätevän jos haluaa :)

Kliin:Likane:Eli ideana noissa paneeleissa on, että tuo ylimmäinen menee automaattisesti piiloon, jolloin nuo rumat sivuttimet (jota tarvitaan vain siihen että työpöydät olisivat kuution sivuilla eikä siellä ja täällä) ja ilmoitusalueet ei pilaa ton alemman palkin hienoutta.

20
Yleistä keskustelua / Vs: Ethän ruoki bottiverkkoa
« : 02.12.09 - klo:21.19 »
Itse tuosta asiasta... Minkähänlainen vaikutus netin liikenteeseen olisi JOS vaikkapa euroopan tasolla operaattorit tekisivät yhteis tempauksena tuon saman kuin sonera, elisa ja dna tekivät, estäisivät saastuneiden koneiden pääsyn noille huijaussivustoille ja sitten tuon että estäisivät pääsyn kokonaan nettiin.

Noh, sadat ärsyyntyneet hakkerit keksisivät jotain tuhoisaa noiden operaattoreiden laitteistoihin  ;D

Söh, hakkerit? Vai kräkkerit?

Vaikka molemmat, ei nyt aleta pilkkua viilaamaan :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 9