Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mp9008

Sivuja: [1]
1
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 19.06.09 - klo:01.41 »
Jahas pitkästä aikaa ajattelin tulla näyttämään uuden työpöydän kun ei muutakaan keksi

2
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 30.11.08 - klo:01.34 »
Uutta työpöytää pukkaa näin mirror edgen kunniaksi.
3
Iltoja, nyt nimittäin on omituinen ongelma työpöytätehosteiden kanssa ja kamppailua jatkunut jo pitkän tovin, meinaa järki lähteä. Näyttökorttina saphire radeon 9600XT, koneessa on 2 kovoa, toisella xp ja toisella sitten ubuntu 8.04 niin koneen kun käynnistää joudun ensiksi kirjautumaan xp:hen ja vasta sen jälkeen voin kirjautua ubuntuun jotta tehosteet toimii, osaiskohan kukaan sanoa mistä hemmetistä voi johtua tommonen ongelma?.

4
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 26.05.08 - klo:00.32 »
Vaihdoinpa jälleen lookkia, nyt on socomit tulilla http://www.aijaa.com/v.php?i=2144795.png

5
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 09.05.08 - klo:06.04 »
Ajattelimpa tulla taas heittämään uuden työpöydän näytille http://www.aijaa.com/v.php?i=2058846.png

6
Ubuntu tietokoneissa / Omituinen tapaus firestarter
« : 08.04.08 - klo:22.14 »
Tänään tuli kyllä todella omituinen tilanne eteen. NImittäin olin selailemassa yhtä keskustelufoorumia ja yhtäkkiä siihen ponnahtaa ikkuna missä kyseltii käyttäjätunnusta ja salasanaa, ihmettelin että miksi se nyt tohon ilmesty ja yritin klikata sen pois ja ei lähteny millään, seuraavaksi koko kone ihan jökkiin ja huomasin et firestarter meni disabled tilaan, siinä vaiheessa lievä paniikki päälle ja piuhat irti reitittimestä, jäi vaan ihmetyttämään että mitähän siinä oikeen tapahtu että oliko kyseessä joku firestarterin bugi vai pahempaa?! Käyttiksenä Ubuntu 7.10 ja firestarter nyt on 1.0.3.

7
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 05.04.08 - klo:09.39 »
Voishan tuota pätkäyttää uuden version työpöydästä lauteille, vanha oli pelkkää harmaata mut jälleen kerran ei mitään ihmeellistä. http://www.aijaa.com/v.php?i=1870977.png

8
No tämän päivän taistelun jälkeen olen sitä mieltä että windows ei ole vakaampi ainakaan xp. Ensin jumittui winamp ja sitten jumiutui kun yritin käynnistää koneen uusiksi niin tallennetaan käyttäjän asetuksia ikkuna, ei auttanu muu kuin virrat katki. Seuraava jumiutuminen tuli kun yritin vaihtaa käyttäjää ei suostunut siihen xp, jumitti vaan. Siinä vaiheessa olin kiehumispisteessä ja taas virrat katki, kone uusiksi päälle ja ubuntu tulille, jäi 3d työt tekemättä winukalla kyl tänää. Ubuntu ei ole jumittanut kertaakaan, ainoa mikä tuottaa harmia silloin tällöin on firefox joka jumittuu mutta suht harvoin kylläkin joten oma mielipide on että linux on vakaampi.

9
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 12.02.08 - klo:01.10 »
Voisihan tuota itsekkin uhrautua mutta eipä tämä kummoinen ole.

http://img151.imageshack.us/img151/4387/typytko1.png

10
Yleistä keskustelua / Vs: Miten kiinnostuitte linuxista?
« : 02.02.08 - klo:02.25 »
Itse kiinnostuin jo kauan aikaa sitten kun kaverini raijasi jonkun debian (en muista versiota) ja sitä tuli pällisteltyä jonkun aikaa, eihän siinä toiminut silloin mikään, ei usb kovot, ei äänikortit, ei näyttis (tai varmaan toimi mut en saanut toimimaan koska olen käsi) mutta silti jäi positiivinen kuva. Rupesin jälleen pitkästä aikaa huvin vuoksi tutkimaan netistä mitä olisi nykyään tarjolla ja ubuntu nimi osui useampaan otteeseen silmiin ja uusi versiokin oli ilmestynyt joten muutaman päivän tutkin asioita ubuntusta ja pakkohan sitä oli koittaa ja nykyään 90% käytän ubuntua ja loput 10% xp:tä kun muutama ohjelma sitä vaatii.

11
Yleistä keskustelua / Vs: 13 syytä miksei linux yleisty
« : 24.11.07 - klo:05.17 »
Heh mulla on käyny hyvä mäihä tän ubuntun kanssa kun asentelin tuossa muutama viikko sitten kun katselin noita viestejä että se ei toimi ja tuo ei toimi kyllä tässä asennuksessa toimii (melkein) kaikki, ainoa mikä on tuottanu päänvaivaa on saada videoita katsellessa S/PDIF ulostulo toimimaan, musiikkia kuunnellessa S/PDIF toimii. Ihmetystä on herättäny et näyttökortti toimi heittämällä (ati radeon 9600xt) paitsi et siinä on sellai juttu et joutuu ensin käydä xp:ssä pyörähtämässä ja sen jälkeen vasta käynnsitää ubuntu niin toimii tehosteet, hiukan outoa. Tuosta testistä missä sanottiin et ubuntu ei sovellu tavalliselle käyttäjälle niin tuota kyllä se mun mielestä soveltuu koska tää on ensimmäinen linux minkä oon asentanu, käyttäny ja on helpompi käyttää ku xp, kertaakaan en ole päätteellä mitään asennellu kaikki hoitanu tolla synaptic:llä mut enpä mä tällä mitään hirveitä teekkään muuta kun selaan nettiä, kuuntelen musaa ja katselen videoita mutta sen voin sanoa et jos joku vakavampi ongelma tulee niin sitte muuten meikäpoika helisee täällä päässä mutta toivottavsti ei ilmene mitään.

12
Yleistä keskustelua / Vs: Firestarter
« : 20.11.07 - klo:15.30 »
Heh sehän tossa tapauksessa onki naurettavaa että ei ole irc:tä eikä oikeen mitään muutakaan paitsi nää perusohjelmat mitä on päällä kun on asentanut ubuntun. Ainoa mitä olen asentanut niin tuon compiz config managerin ja muutamat codecit.  Tänään näemmä yhteydenotto tuohon r4j118.net.upc.cz on loppunu, eilen sitä ei saanu mitenkään pois tuosta active connections osiosta.

13
Yleistä keskustelua / Firestarter
« : 20.11.07 - klo:03.32 »
Iltoja arvon herrat, oli pakko tulla kysymään että onkohan aihetta paniikkiin jos joku viisaampi osaisi valottaa yhtään nimittäin tarkastelin tuota firestarterin active connection osiota niin osu silmään että koneeni ottaa yhteyttä johonkin kummalliseen r4j118.net.upc.cz? Kiitokset jo etukäteen jos vastauksia tulee ja toivottavasti ei ole väärässä paikassa viesti.

Sivuja: [1]