Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hadacol

Sivuja: [1] 2 3 4
1

"vaihda sieltä biosista bootti järjestystä jos useampi kovalevy, jos et tiedä mitä missäkin on niin kokeilemalla selviää, jos taas on vain yks kovalevy niin sudo update-grub saattaa auttaa"

Tällä sain mintin vihdoinkin käynnistymään ilman monen vaiheen läpikäymistä. Kiitos avuista  :) :)

2

Koneen biosin käynnistysasetuksissa pitäisi pystyä valitsemaan ensisijaiseksi vaihtoehdoksi tuon boottivalikossa näkyvän "file-Acpi-EFI-UBUNTU-grubx64".
[/quote]

"file-Acpi-EFI-UBUNTU-grubx64" tai vastaavaa en biosista löydä.

3
Asensi läppärille, HP Elite Book 820 G1 Linux Mintin. Asennus onnistui mutta mintti boottaa vasta seuraavien valintojen jälkeen...F9-Boot from efi file-Acpi-EFI-UBUNTU-grubx64 ja sitten tulee valikko, josta mintin voi valita. Haluaisin jotenkin saada yksinkertaisemman tavan käynnistää mint. Mikä neuvoksi?

4
Asentaminen ja käyttöönotto / Asennus ei onnistu
« : 28.09.19 - klo:09.30 »
Olen yrittänyt asentaa koneeseen Acer X3-710 Xubuntu 19.04 versiota. Levy alkaa pyöriä ja toimia kuten pitää, mutta vähän ennen valintoihin pääsemistä yhteys näyttöön katkeaa, jonka jälkeen kuuluu enää levyn pyörimis ääntä jonkun aikaa. 18.04 ja Mint 19 toimivat kyllä niin kuin pitääkin, mutta uudemmat Xubuntu ja Ubuntu tyssäävät siihen että yhteys katkeaa. Mistähän johtuu ja mitä pitää tehdä?

5
Ubuntu 18.04 (Cinnamon työpöydällä) käytössä. Ongelma on, että ääntä koventaessa tai hiljentäessä tapahtuu usein liian suuri muutos (5 pykälää). Voiko tätä säätää mistään?

6
Kiitos vastauksista. Private Bookmark tuntuu toimivalta  :D

7
Kyseistä konetta käyttää aika moni, joista osa alaikäisiä joiden ei olisi tarve kaikkia kirjanmerkkejä löytää.

8
Kysyisin tälläistä, että onko mahdollista salata selaimessa olevia kirjanmerkkejä?

9
Selvä homma. Kiitoksia Paljon.

10
Noi auttoi ja ääni palasi. Kiitos :) Onkohan Pulse Equalizerille mitään vaihtoehtoa, kun olisi aika tarpeellinen.

11
Poistin sen mutta ei auttanut.

12
Kokeilin poistoa ja uudelleen asennusta ja sama lopputulos ei ääntä ja kyseinen ilmoitus. Ei sen kummallisempaa ole tapahtunut kuin että asensin pulse equalisaattorin pakettivarastosta joku aika sitten ja sitä ei löytynyt mistään.

13
Uudelleen käynnistyksen jälkeen äänet ei toimi ja tälläinen ilmo tulee. Mikäpä ratkaisu.

14
Ok.  Kiitos avusta. :D

15
Unohdinkin mainita, että koneen käyttö keskittynee  musiikin kuunteluun sekä leffojen ja videoiden katseluun.

16
Asensin koneelle Mint 19 Cinnamonin ja nyt pitäisi valita, että mitä ajureita käytetään Nvidia 340, Nvidia driver 390 tai Xserver-xorg-video-nouveau. Löytyisikö joku tietävä kertomaan, että mitä eroa noissa ja mitä kannattaa käyttää?  :)

17
Ok. Homma selvä. Kiitos vastauksesta.

18
Poltin Xfburnilla videoita mp4 muodossa dvd-levylle, muttta esim ps4 ei niitä toista vaan sanoo että "ei ole tuettu" vaikka pitäisi lukemani mukaan mp4 tiedosatoja toistaa. Missähän vika saattaisi piillä?

19
Multimedia ja grafiikka / Vs: Äänet Täysillä
« : 11.10.17 - klo:10.04 »
Kiitos  :) Linkin ohjeet auttoivat.

20
Multimedia ja grafiikka / Äänet Täysillä - RATKAISTU
« : 07.10.17 - klo:15.47 »
Ongelmana on se,että Ubu 16.04  äänet menevät aina uudelleen käynnistyksen jälkeen täysille. Miten voisi äänet asettaa vaikka tilaan 30%, ettei tule ikävää meteli yllätystä?

Sivuja: [1] 2 3 4