Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nike

Sivuja: [1]
1
Terve

Asensin Ubuntu 10.10:n vanhaan laptoppiin. Minulla on käytössä Welhon ADSL A-link RR24AP(i+)- modeemin (reitittimen?) kautta. Yhteys on suojattu WEP-salasanalla, ja se toimii ainakin toisessa koneessani (MacBook). Kun yritän yhdistää Ubuntu- konetta ko. verkkoon, kone kysyy verkon nimen ja salasanan, yrittää sitten yhdistää ja kysyy hetken kuluttua samat asiat uudestaan, loputtomiin. Kuitenkin yhdistäminen ja käyttö naapurin suojaamattomaan WLANiin onnistuu ongelmitta. Missäköhän vika voisi olla? Kiitos etukäteen.

Ratkaisu löytyi: Vaihdoin modeemin salauksen WEP:stä WPA2:een, ja ongelma ratkesi. Hyvä näin  :)

2
Nyt kysyy salasanan, ja sen jälkeen sanoo: sudo: gedit/etc/wvdial: command not found ?

3
Olen nyt aikani kokeillut ja ohjelma tuntuukin käynnistyvän päätteestä; mutta, mihin ja miten nuo asetustiedostot pitäisi kirjoittaa?

4
Eli ongelma on, että latasin ja asensin Ubuntu 8.04:n puolitetulle kovalevylle Vistan kanssa. Minulla on Elisan "nettitikku"- yhteys eli Huawei- laite. Luin Wikistä että wvdial- ohjelman tarvitsee jotta em. laite toimii Ubuntulla. En kuitenkaan pysty lataamaan sitä ennen kuin saan netin toimimaan? Onko tähän jokin ratkaisu? Vista on siis myös käytössä ja sillä puolella yhteys toimii.

Kiitos etukäteen.

5
900mhz ja 512. Ja kovalevy on 40G. 

Olen kokeillut boottausta myös Mandrake Linux- cd:llä ja Windows XP- cd:llä,mutta kumpikin antavat saman tuloksen. Ja Ubuntu levyssä ei ole ainottakaan naarmua,hohtaa kuin Naantalin aurinko. Onko jotenkin mahdollista formatoida koko hoito ja aloittaa alusta (ja auttaisiko se edes?)?

6
Kenelläkään mitään ehdotusta? Koska en todellakaan itse pääse mihinkään tästä pattitilanteesta...  ???

7
Joo, elikkä tilasin tuon 6.06:n asennus cd:n, ja aloin asentamaan sitä. Kaikki meni ok, kokeiilin että äänet toimii jne., asennus alkoi normaalisti. Kun palkki näytti että 94% asennuksesta on valmis, koko homma jumiutui (yli puoli tuntia kesti). Buutatessani koneen uudestaan cd sisällä asemassa,saan nyt koko ajan saman virheilmoituksen: " boot from ATAPI-CD-ROM... Error loading operating system". Mitä tehdä?  Kiitos etukäteen.

Sivuja: [1]