Kirjoittaja Aihe: Feisty sanoo: Attention frequency is out of range  (Luettu 1125 kertaa)

eap

  • Vieras
Olen tästä jo aikaisemmin kysellyt, mutta en siihen silloin saanut ratkaisua. Siis latasin juuri Feistyn cd:n ja poltin sen, mutta yrittäessäni asentaa / käynnistää sitä live cd:ltä lopputulos on kuvan mukainen. Koneella pyörii edgy täysin moitteettomasti ja sen päivittäminen dist upgradella sujui ongelmitta. Eli kun pistän rompun (feisty) sisään lataaminen alkaa normaalisti, se oranssi täppi juoksee aikansa edestakaisin sitten ruutu muuttuu mustaksi, kursori välkkyy hetken ja oheinen ilmoitus pomppaa näkyviin: ATTENTION  119k / 10hz FREQUENCY IS OUT OF RANGE. Eli kannattaako minun edes yrittää asentaa feistyä tälle koneelle edes dist upgradella kun se ei suostu live cd:ltä pelaamaan. Koneessa on amd prossu 1 GB keskusmuistia, nvidia 6200 näytönohjain ja philips 107 E näyttö.

Edit typoja vähemmäksi

[ylläpito on poistanut liitteen]
« Viimeksi muokattu: 19.04.07 - klo:18.58 kirjoittanut eap »

eap

  • Vieras
Vs: Feisty sanoo: Attention frequency is out of range
« Vastaus #1 : 19.04.07 - klo:18.26 »
Pienta toivoa nakyy, se onnistuin safe graphics modessa saamaan live cd:n toimimaan. Pitaa vain buutata uudestaan etta saan vaihdettua Lontoon murteen kotoiseksi :)

Edit: siis betaversiot eivät toimineet edes safessa
Edit2: toimi sen verran hyvin safe graphics modessa, että laitoin päivityksen verkosta matelemaan. Toisella koneellani on ja pysyy dapper.
« Viimeksi muokattu: 19.04.07 - klo:18.57 kirjoittanut eap »