Kirjoittaja Aihe: Overgod  (Luettu 1871 kertaa)

muep

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 896
    • Profiili
Overgod
« : 31.10.06 - klo:14.31 »
Fedora Core 6:n livedvd-versiota pyöritellessä törmäsin tämmöiseen peliin:

Overgod
http://www.allegro.cc/depot/project.php?_id=1550

Kyseessä ei ole vissiin ihan pelin virallinen sivu eikä se siellä oleva kuvakaan minusta anna kovin hyvää kuvaa itse pelistä, vaan mieluummin kannattaisi Edgyn käyttäjien asentaa kyseinen peli repoista. Varsin uusi tuotos taitaa olla kyseessä, sillä esim. Dapperin varastoista ei tuota näytä löytyvän.

Overgodissa siis lennellään vähän luolalentelypelien tyyliin neliskanttisella kentällä, ammuskellaan isoja vihollisaluksia ja kerätään bonuksia, joista saa parempia aseita ja jotain. Väripallojen keräämisen tarkoitusta en vielä ihan tajunnut, mutta eiköhän se tästä. Peli on ainakin näin alkuun aika vaikea, vihollisia tuppaa tulemaan aika paljon ja kaikki tykkäävät ampua kohti samaan aikaan.

Grafiikka on aika omaperäistä, itse pidän tällaisesta abstraktimmasta tyylistä erittäin paljon. Itsekin jos osaisin pelejä tehdä, niin tuommoiseen pyrkisin.

Noh joo, ei minusta varmaan peliarvostelijaksi ole. Mutta ajattelin nyt kuiten täällä käydä ehottelemassa, että kokeilkaa joku muukin tuota. Kivalle se vaikutti.
[http://smolt.fedoraproject.org/show?uuid=pub_ac53b581-021a-4b76-bd14-e7d51f55462f]Pöytäkone[/url]
Läppäri