Kirjoittaja Aihe: Järki lähtee Homelinen ADSL modeemin kanssa  (Luettu 1626 kertaa)

Tonde

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 919
  • Feisty Fawn
    • Profiili
Järki lähtee Homelinen ADSL modeemin kanssa
« : 04.10.06 - klo:18.16 »
Ei vaikeampi käyttöistä laitetta voi ollakkaan. Homeline WR3000 on merkki ja pitäis saada SSH palvelin toimimaan tuon purkin läpi. Luin tänään manuaalin ajatuksella läpi, mutta en löytänyt asetuksista kohtaa, jolla voisi ohjata SSH:n koneelleni asti. Purkki tarjoaa sitkeästi omaa asetuksen muokkaus sivuaan koitti sitten julkisella tai yksityisellä IP:llä, tai laittoi asetuksiin ihan mitä tahansa. .

Olen yrittänyt säätää eri asetuksia ja testannut vaikka mitä virityksiä, mutta ei näytä auttavan. Vaihtoehtona taitaisi olla vain sillatun asetuksen käyttö, mutta ei kiitos

Löysin linkin, joka kuvaa hyvin omaa ongelmaani.  ;D
http://sfnet.fi/group.php?id=2399&newsgroup=sfnet.tietoliikenne.tekniikka&sid=&bf=2

Tästä löytyi laitteen manuaali, joka on tarkoitettu homelinen toiselle purkille. Tälle wr3000 mallille en manuaalia edes löytänyt. Yllättäen tästä manuaalista on dokumentoimatta muutama asetuksen kohta
http://www.daimler.fi/daimler/site.nsf/LookupUnikMainPages/DOMO-645ECG!OpenDocument

Omistaako joku vielä tätä maailmanlopun purkkia? Oletko onnistunut avaamaan portteja tämän laitteen avulla? Kerro ihmeessä mitä olet tehnyt!!!

Tilasin varmuuden vuoksi jo uuden telewellin, kun luotan siihen, että tällä laitteella en saa mitään palvelinta toimimaan.
« Viimeksi muokattu: 04.10.06 - klo:18.17 kirjoittanut Tonde »
Heitä hyväsit hitaudelle. Asenna ubuntu!