Kirjoittaja Aihe: [RATKAISTU] Signal-desktop sovellus ei lataa keskusteluja asennuksen jälkeen  (Luettu 259 kertaa)

samihs72

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 782
    • Profiili
Tere! Signal-desktop sovellus ei lataa keskusteluja asennuksen jälkeen. Asensin sen kaupasta ja on snap-paketti. Vastaava sovellus wintoosalla ja macilla toimii moitteettomasti. Mikähän mahtais olla vialla snap-paketin sovelluksessa?
« Viimeksi muokattu: 16.03.20 - klo:10.53 kirjoittanut samihs72 »
Desktop:HP Pavilion h8-1111sc Core i5-2320/8 GB/1.5 TB/GeForce GT 530 2 GB/Windows 10 64-bit,  Ubuntu 18.04.3

Jakke77

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3723
  • Oulu (Oinaansuo)
    • Profiili
snapeista en tiedä mutta itse asentasin muuten

Koodia: [Valitse]
curl -s https://updates.signal.org/desktop/apt/keys.asc | sudo apt-key add -
echo "deb [arch=amd64] https://updates.signal.org/desktop/apt xenial main" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list.d/signal-xenial.list
sudo apt update && sudo apt install signal-desktop

U_G_H

Aspire E5-575G V1.27 CPU: Intel i3-6100U (4) @ 2.300GHz GPU: Intel® HD Graphics 520 GPU: NVIDIA GeForce 940MX

Jakke77

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3723
  • Oulu (Oinaansuo)
    • Profiili
piti oikein kokeilla tota ohjetta ja ainakin yhteystiedot haki, viestithän poistuu siinä ajassa mitä ne on säätänyt poistumaan
U_G_H

Aspire E5-575G V1.27 CPU: Intel i3-6100U (4) @ 2.300GHz GPU: Intel® HD Graphics 520 GPU: NVIDIA GeForce 940MX

samihs72

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 782
    • Profiili
Kyllä tämä taitaa toimia ihan oikein, viestit tallennetaan vain laitteelle ja asennuksen jälkeiset viestit alkavat näkyä linkitetyissä laitteissa.
Desktop:HP Pavilion h8-1111sc Core i5-2320/8 GB/1.5 TB/GeForce GT 530 2 GB/Windows 10 64-bit,  Ubuntu 18.04.3