Kirjoittaja Aihe: Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit  (Luettu 964 kertaa)

jurkkie

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 402
    • Profiili
Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit
« : 09.02.19 - klo:13.30 »
Lähetys saattaa kestää 25 s vaikka on liitteetön lauseen tekstilähetys.
Lähtevän postin palvelin "Mudostetaan yhteyttä... smtp.gmail.com", tämä oletuksena,
Mutta, kun vaihdan oletukseksi " smtp.googlemail.com ", niin lähtee 5 s:ssa, ainakin kerran, jonka jälkeen taas 25 s.
Voiko korjata, vai onko takana " NSA" ?
« Viimeksi muokattu: 22.05.20 - klo:14.10 kirjoittanut jurkkie »

Pendeli

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 564
    • Profiili
Vs: Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit
« Vastaus #1 : 09.02.19 - klo:15.00 »
Sama Thunderbird versio ja maili lähtee parissa sekunnissa seuraavilla asetuksilla:

Server:smtp.gmail.com
Port:465
Authent. :OAuth2
Connection sec: SSL/TLS

jurkkie

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 402
    • Profiili
Vs: Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit
« Vastaus #2 : 13.02.19 - klo:19.32 »
Samat asetukset ja sallii muutaman nopean lähetyksen, jonka jälkeen taas 25 s !

jurkkie

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 402
    • Profiili
Vs: Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit
« Vastaus #3 : 17.05.20 - klo:09.12 »
Taisi syynä olla kopiointi " Kopiot ja Kansiot", "Viestiarkistoon" ja siellä "Kaikki viestit palvelimella".
Lähtevän palvelimen asetukset: "Todennus", "Normaali salasana"

jurkkie

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 402
    • Profiili
Hidas lähetys Thunderbird 60.4.0 64bit
« Vastaus #4 : 22.05.20 - klo:14.10 »
Joopa, on se vaan kumma ku toi Thunderbird ( 68.7. 64-bit ) hilaa itsensä sinne 25 s Ubuntu mate 18.04.
Win10 on huis !
Suunnilleen samat asetukset.
Jos tallentaa jonki Draftin, niin sama juttu, koska on  "smtp.gmail.com".
Molemmat koneet samassa Mokkulassa ja Operaattori on Elisa.
DNA_lla ollut sama juttu.
Nyt kun vaihdoin operaattori-mokkulaa ees taas, niin pelaa hienosti, mutta jossakin vaiheessa venyttää 25 s:tiin.
Maailmalla puhuivat liian täysistä "laatikoista", läh, vast, roskis ym, niitä ku tyhjentelee niin taas on aikansa.
Firefox pelaa, Ok !
Speedtest antaa yli 10 Mbps ja sen tietoa alkaa lataan noin 10 - 15 s.
Sama Gmail-serveri siellä on perässä.
Jotakin häikkää on verkko_asetuksissa, tässä Linux_versiossa ?
« Viimeksi muokattu: 22.05.20 - klo:14.15 kirjoittanut jurkkie »