Kirjoittaja Aihe: Ubuntu 16.10+Lenovo W500 outo ääni  (Luettu 951 kertaa)

Reittis

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Ubuntu 16.10+Lenovo W500 outo ääni
« : 20.03.17 - klo:23.29 »
Elikkä Asensin Lenovo W500 läppäriin Ubuntu Mate 16.10 64-bit ja nyt on ilmaantunut sellainen ominaisuus että jos rullaan nettisivuja ylös ja alas niin kuuluu sellaista raksahtavaa ääntä. Ääntä ei muullatavalla kuulu ja levy on SSD eli ei mekaaninen kovalevy.

Ääni ei tule läppärin kaiuttimista sillä kokeilun laittaa ne äänettömälle. Liittenä äänileike kyseisestä äänestä. Ääni on sen verran voimakas että puhelimen mikki pystyi sen tallentaa.

Ps. Saako tähän mistään –ATI FireGL V5700 näytönohjaimen ajureita.

Tomin

  • Palvelimen ylläpitäjä
  • Käyttäjä / moderaattori+
  • Viestejä: 9884
    • Profiili
    • Tomin kotisivut
Vs: Ubuntu 16.10+Lenovo W500 outo ääni
« Vastaus #1 : 20.03.17 - klo:23.36 »
Sähköiset äänet ovat aika normaaleja tuossa tilanteessa. Oma T61-kannettavanikin pitää ääntä sivua selatessa. Ääntä voi tulla esimerkiksi virransyötöstä.

Tuolle ATI FireGL V5700 ei ole saanut enää pitkään aikaan muuta ajuria kuin avoimen lähdekoodin ajurin, jonka pitäisi olla oletuksena asennettuna. Onko sen toiminnassa joku puute?
Automaattinen allekirjoitus:
Lisäisitkö [RATKAISTU] ketjun ensimmäisen viestin aiheeseen ongelman ratkettua, kiitos.

Reittis

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vs: Ubuntu 16.10+Lenovo W500 outo ääni
« Vastaus #2 : 20.03.17 - klo:23.39 »
Sähköiset äänet ovat aika normaaleja tuossa tilanteessa. Oma T61-kannettavanikin pitää ääntä sivua selatessa. Ääntä voi tulla esimerkiksi virransyötöstä.

Tuolle ATI FireGL V5700 ei ole saanut enää pitkään aikaan muuta ajuria kuin avoimen lähdekoodin ajurin, jonka pitäisi olla oletuksena asennettuna. Onko sen toiminnassa joku puute?

Tuntuu joskus ettei näyttö pysy mukana nettiä selatessa vaan niinkun hieman tökkii sivujen vieritys lataamisen jälkeen. Tosin en tiedä johtuuko raudan tehokkuudesta eikä tämä ole suuri ongelma.