Kirjoittaja Aihe: M: Samsung CLX-3185 värimonitoimilasertulostin  (Luettu 7725 kertaa)

Zaapon

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 78
    • Profiili


Komero täynnä, joten otsikon mukainen USB-liitännällä varustettu monitoimitulostin olisi kaupan. Ainoana harmina on tulostuksiin viallisen keltaisen kasetin vuodon jälkeen kummittelemaan jäänyt ehkä 5 cm leveä himmeä "likaisenkeltainen" pystyraita melkein paperin keskilinjalla, joka ei poistunut kokonaan uuden Samsungin orggiskasetin ja sisusten varovaisen imuroinnin jälkeenkään, luultavasti karannutta värijauhetta luuraa yhä jossain. Sinänsä outo juttu ainakin näin tietämättömälle, että virhe ei tule näkyviin jos tulostaa yhden yksittäisen sivun, mutta useita sivuja tulostettaessa keltaraita ilmestyy toisesta sivusta lähtien. Joku osaava voi saada laitteen kuntoon helpollakin, itse en ruvennut asiaa enemmälti tutkimaan, vaan suuntasin kauppaan ostamaan uuden WiFi printterin, koska muu perhe rupesi kaipaamaan helpompaa tulostusta mobiililaitteiltaan.

Muut värit sisältävät tarvikekasetit ovat noin puolillaan ja se keltainen Samsungin alkuperäiskasetti miltei täysi. Tulostukseen tarvittava USB-johto ei tule mukaan.

Laite on erittäin helppo saada toimimaan ainakin Mintissä ja Xubuntussa jota itse käytän.

Hinta on 50€ sekä toimitustapa ainoastaan nouto täältä Päijänteen ja Vesijärven väliseltä kannakselta repa 20 km Lahdesta pohjoiseen.
« Viimeksi muokattu: 17.06.17 - klo:10.33 kirjoittanut Zaapon »

Zaapon

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 78
    • Profiili
Vs: M: Samsung CLX-3185 värimonitoimilasertulostin
« Vastaus #1 : 17.06.17 - klo:11.27 »
Eipä ole ostajaa löytynyt neljän kuukauden aikana. Tarjouksia saa laittaa tulemaan, olisihan noilla värikaseteilla vielä useita sivuja tulostettavissa. Se tulosteissa kummitteleva raita on niin himmeä, ettei haittaisi kotiarkistoon jäävissä tulosteissa.

Tarjotkaa jotain jos olette vähänkään kiinnostuneita hakemaan Samsungin pois komeroani täyttämästä.