Kirjoittaja Aihe: Hiiren kursorin koon muuttaminen pythonilla (OS X-like mouse gesture)  (Luettu 1338 kertaa)

Jantunen

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 254
  • Hö.
    • Profiili
    • Strobotti.com: Valokuvausta ja kameraharrastusta
Moikka,

Mulla on käytössä työpöytäsetuppi, jossa on läppärin oma näyttö sekä kaksi ulkoista näyttöä telakassa. Ongelma on, että hiirtä on välillä vaikea "löytää" ja olen kateellisena katsellut duunikaverin OS X hiirielettä, jossa heiluttamalla hiirtä kasvaa kursorin koko hetkeksi suuremmaksi. Siinäpä ne kateuden aiheet siihen käyttikseen jääkin, joten seuraavaksi tutkin onko kukaan muu kokeillut ratkaista tätä "ongelmaa" Ubuntussa ja kun en löytänyt, niin tein itse ja säästin:

https://github.com/Strobotti/gnome-mouse-magnifier

Nythän on niin, että tyhjällä työpöydällä tuo toimii kuin junan vessa, eli sheikkaamalla rottaa hieman ees-taas kasvaa kursori maksimikokoonsa ja pienenee sitten takaisin, kun täristys lakkaa. Jostain syystä kuitenkin joidenkin sovellusten ikkunat eivät tunnu kunnioittavan tuota asetusta, eli mm. phpstorm ja google-chrome/chromium rendaavat ihan erikokoisen osoittimen, eli ohittavat tämän asetuksen olankohautuksella.

Osaako joku jeesata tuon kanssa? En ole mikään python-koodari, mikä näkyy kädenjäljessä eli kiinnostaisi kuulla myös, mikäli olen tehnyt jotain typeriä mokia tuolla koodin syövereissä :)

vaatii paketin python3-xlib asennuksen toimiakseen.
Lenovo Thinkpad T420 Intel i5 16Gt/SSD512GB+HDD2TB, Ubuntu 16.04 Xenial Xerus 64bit; Kuvia ja lätinää valokuvauksesta: https://www.strobotti.com/