Kirjoittaja Aihe: Unetbootin & 14.04LTS julkaisuhetken image ongelmia muilla?  (Luettu 2131 kertaa)

qwertyy

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5680
    • Profiili
Onko muilla ollut ongelmia? Hiukan ennen julkaisua latasin dailyn ja se toimi Unetbootinilla ihan ok, mutta julkaisupäivän image ei näytä toimivan. Asennin kaatuu kokonaan ihan viimemetreillä johonkin duplikaattivirheeseen.

Huomioitavaa kyllä, että en alustanut tikkua, eli jyräsin vanhan päälle. Aiemmin tuo ei ole kyllä aiheuttanut mitään ongelmia. Unetbootin taisi olla 585 versio, eli uusin.

JussiK

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 102
    • Profiili
Vs: Unetbootin & 14.04LTS julkaisuhetken image ongelmia muilla?
« Vastaus #1 : 24.04.14 - klo:13.46 »
Asensin Xubuntu14.04:n unetbootinin avulla, ei ongelmia. Alustin kyllä tikun.

luxudueu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 120
    • Profiili
Vs: Unetbootin & 14.04LTS julkaisuhetken image ongelmia muilla?
« Vastaus #2 : 24.04.14 - klo:14.17 »
Xubuntu niinikään meni julkaisupäivän imagella, no problemos. Itse vetänyt välimallin ratkaisulla, eli manuaalisti poistanut asennustiedostot tikulta, siis kaikki mitkä ei +10GB downloads-hakemistosta. Samalla tikulla toistakymmentä eri asennusta tehtynä. Joskus trustyn pre-beta-vaiheessa unetbootin jostakin (piilo?)tiedostosta herjasi tikkua tehdessä -> replace all, ei onkelmaa siinäkään.

qwertyy

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5680
    • Profiili
Vs: Unetbootin & 14.04LTS julkaisuhetken image ongelmia muilla?
« Vastaus #3 : 24.04.14 - klo:17.10 »
Ok, eli tuolle tikulle on varmaankin jäänyt vain bitti vinoon.