Kirjoittaja Aihe: Langaton Qi-lataus ja esim.luottokortit. Kuoleeko kortit vaikutuksesta?  (Luettu 1779 kertaa)

qwertyy

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5486
    • Profiili
Otsikko jo kertoo aiheen. Asia vain tuli yhtäkkiä mieleen, koska puhelimessani on Qi-latausmahdollisuus. Tuli sitten hommattua tuollainen "lompakkokotelo", jossa on siis muutamille korteille paikat. Tuli kokeiltua sitten että mahtaako puhelin latautua tuon kotelon paksuuden läpi ja tarkalleen oikeassa kohdassa latausalustan päällä Samsung alkoi ottaaan virtaa, mutta tuli nostettua puhelin pois laturista, kun tuli mieleen, että tuo lataushan perustuu kuitenkin magneettikenttään.

Tuli siis mieleen, että mahtaako esim. luottokorttien sirut tykätä kyttyrää magneettikentistä. Periaatteessa kait ainakin magneettijuova voi kuolla? Pienitehoisia nuo tietysti on, mutta toisaalta latausaikakin taitaa olla +2h ja itse tulee ainakin jätettyä monesti paljon pidemmiksi ajoiksi puhelin tuohon levyn päälle.

Mielipiteitä tai tietoa asiasta? Yritin hakea tietoa aiheesta, mutta en toistaiseksi ole törmännyt kuukkelin avulla mihinkään asiaan liittyvään kokeiluun tms.

*edit*
Toki nuo kortit on juuri puhelimen toisella puolella, eli säteily mahtaa olla melkoisen vaimeaa puhelimen emolevyn ja näyttöjen läpi? Harmi kun ei ole mitään laitetta millä tuota voisi mielenkiinnosta testata.
« Viimeksi muokattu: 27.08.13 - klo:23.25 kirjoittanut qwertyy »