Kirjoittaja Aihe: Netti ei toimi[RATKAISTU]  (Luettu 999 kertaa)

FAIL

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 580
  • Linux
    • Profiili
Netti ei toimi[RATKAISTU]
« : 21.09.12 - klo:19.38 »
Mikä ihme on, kun netti ei vaan toimi pöytäkoneellani WLANilla, vaikka olen resetoinut modeemin yms, tällä läppärillä toimii, mutta ei pöytäkoneella pääse millekkään sivulle. Kun katkaisen ja yhdistän uudelleen pääsen modeemin asetuksiin 192.168.1.1 osoitteella, mutta vähän ajan päästä sekään ei toimi ettei päästä. Mikä voi olla vikana, kun toisella koneella toimii? Zyxelin P660HW-D1 modeemi kyseessä, käytössä Ubuntu 12.04. Päivällä toimi, mutta nyt yhtäkkiä tänään ei tahdo toimia näin illasta. Mikä ihme voi olla?
« Viimeksi muokattu: 21.09.12 - klo:20.56 kirjoittanut FAIL »

Timo Virtanen

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 2080
    • Profiili
Vs: Netti ei toimi
« Vastaus #1 : 21.09.12 - klo:20.53 »
Jos langaton yhteys läppärin kautta toimii niin pöytäkoneen WLAN kortti tai vastaava laite (USB?) voi tökkiä. Millä kortilla olet kytkeytymässä Zyxeliin? terveisin Timo
"Linux, made in Finland"

T43, T61p, T500 kierrätysläppärit

FAIL

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 580
  • Linux
    • Profiili
Vs: Netti ei toimi
« Vastaus #2 : 21.09.12 - klo:20.56 »
Jos langaton yhteys läppärin kautta toimii niin pöytäkoneen WLAN kortti tai vastaava laite (USB?) voi tökkiä. Millä kortilla olet kytkeytymässä Zyxeliin? terveisin Timo
Ralinkin WLAN-kortti on, mutta irroitin äsken antennin ja koko WLAN-kortin MiniPCI Express portista antennin kanssa ja laitoin takaisin ja katsos kummaa, sehän toimii taas. Ehkä antenni oli huonosti kiinni tai jotain?