Levy oli täysin tyhjä "pakasta vedetty" lätty, kun laitoin .ison sinne.
Täytyy kokeilla tuota buutti-juttua, josko sillä lähtisi pelittämään.
Minullakin oli vaikeuksiaMinullakin oli vaikeuksia polttaa live-CD levyä Brasero ohjelmalla, ja sain juuri samanlaiset herjat kuin Sinäkin. Kone vaati aina käyttämään tuettua levytyyppiä, vaikka CD-asemassa oli varmasti oikea tyhjä levy. Lopulta löysin oppimisen ja erehtymisen kautta konstin, jonka avulla homma onnistuu aina.
Pidän polttavan CD-aseman aina tyhjänä, kun käynnistän Brasero ohjelman. Valitsen sitten poltettavan ISO-tiedoston, ja panen ohjelman polttamaan levykuvan. Tämän jälkeen poltto-ohjelma antaa herjat väärästä levytyypistä.
Vasta tämän herjaviestin jälkeen laitan tyhjän CD-levyn polttavaan asemaan, jolloin työpöydälle avautuu kaksi ikkunaa osittain päällekkäin. Toinen ikkuna ilmoittaa, että laitoit asemaan tyhjän levyn ja kysyy, mitä nyt tehdään. Tästä ikkunasta ei kannata välittää mitään, vaan ota esiin se toinen ikkuna, jossa on painike levykuvan polttamista varten. Painat vain tätä käynnistysnappulaa, niin kone polttaa live-CD asennuslevyn muutamassa minuutissa.
Minulle ei ole koskaan selvinnyt, miksi näin hullusti pitää toimia, mutta tällä konstilla olen päässyt aina tuloksiin. Ehkä viisaat Ubuntumiehet voisivat antaa oikean selityksen siihen, miksi ihmeessä näin konstikkaasti pitää menetellä?
***********
Pieni lisäys
Aloin selvittää tätä ongelmaa siksi, että Ubuntu-kokeiluja aloittaessani en saanut live-CD levyä poltettua Ubuntun puolella, vaan piti aina tehdä se Windowsin puolella ROXIO-ohjelmalla, joka tekeekin tempun ilman kommervenkkejä. Sitten päätin opetella konstin, miten Linuxin puolella saadaan sama temppu onnistumaan.